|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 19, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Ještě jedna otázečka: Co udělat pro to, abych se v noci nebudil na ten proteinovej nápoj nebo na nějaký jídlo? Chtěl bych se naučit pořádně se vyspat. Nemá s tím někdo zkušenosti? Jak tohle odbourat? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
To mě taky štve, ale já to mám mezi 5-6 hod. ranní a mám takovej hlad až mě bolí břicho a je mi na zvracení. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | To mě taky štve, ale já to mám mezi 5-6 hod. ranní a mám takovej hlad až mě bolí břicho a je mi na zvracení. |
To ještě jde, ale já dojím tvaroh cca v 22h. a v jednu se budím, že mám hlad, takže v tom nejlepším spánku a jsem věčně nevyspanej....to bych chtěl taky vyřešit no _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
Hele na tu noc mi fakt stačilo si dát těsně před spaním tvaroh, tím těsně myslím fakt, prostě dáš tvaroh, vyčistíš zuby, umeješ šulína a jdeš spát.. Jinak jsem měl taky hlad večer když jsem si dal tvaroh a šel jsem třeba až za hodinu spát.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
Já to dělám takto: 3/4 vaničky tvarohu + hooodně vloček +3/4 odměrky proteinu + vejce a vsadím se, že se potom už hlady nevzbudíš ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Hele na tu noc mi fakt stačilo si dát těsně před spaním tvaroh, tím těsně myslím fakt, prostě dáš tvaroh, vyčistíš zuby, umeješ šulína a jdeš spát.. Jinak jsem měl taky hlad večer když jsem si dal tvaroh a šel jsem třeba až za hodinu spát.. |
Když to vezmu takhle tak v osm dojím vrlkou druhou večeři, strčím do huby žvejku, a v pul 10 dám tvaroh s bebečkama a jdu spát. okamžitě. a stejně za 2-3 hodky bum a jsem vzhuru _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Já to dělám takto: 3/4 vaničky tvarohu + hooodně vloček +3/4 odměrky proteinu + vejce a vsadím se, že se potom už hlady nevzbudíš ;) |
tak po tom už se nikdy nevzbudí
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | MiKra napsal: | | Hele na tu noc mi fakt stačilo si dát těsně před spaním tvaroh, tím těsně myslím fakt, prostě dáš tvaroh, vyčistíš zuby, umeješ šulína a jdeš spát.. Jinak jsem měl taky hlad večer když jsem si dal tvaroh a šel jsem třeba až za hodinu spát.. |
Když to vezmu takhle tak v osm dojím vrlkou druhou večeři, strčím do huby žvejku, a v pul 10 dám tvaroh s bebečkama a jdu spát. okamžitě. a stejně za 2-3 hodky bum a jsem vzhuru |
Tak to už mě napadá jen jedna možnost..Vem si tak 10 víček od pet lahví a spolkni je, vsadím se o cokoli, že to jen tak nestrávíš a hlad dlouho nebude..
Hlavně je divný že tě probudí hlad, to si nedokážu představit.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 19, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | MAST3R napsal: | | To mě taky štve, ale já to mám mezi 5-6 hod. ranní a mám takovej hlad až mě bolí břicho a je mi na zvracení. |
To ještě jde, ale já dojím tvaroh cca v 22h. a v jednu se budím, že mám hlad, takže v tom nejlepším spánku a jsem věčně nevyspanej....to bych chtěl taky vyřešit no |
V 21:30 dám tvaroh, vyčistim zuby, jdu spát, usnu kolem 22:00 někdy i o dost později a v noci se vzbudim tak 3-5 (wc, žízen, jen tak) takže taky nemám bůchví jak kvalitní spánek, takže buď za to tvé buzení jednou v noci rád. Co bych za to dal. Jinak se pravidelně budím kolem půl 6 i když budika mám na 6. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 20, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Tak dnešní domácí trénink, zase dopolední, musím říct, že se mi cvičí líp dopoledne než odpoledne.
Snídaně: Ovesná kaše se skořicí a medem (250g - dal jsem si víc dnes, abych neměl hlad při posilování)
Před posilováním: Proteinová tyčinka a káva
Po posilování: gainer (zvýšil jsem z jedné odměrky na odměrku a půl) a přidal banán
Oběd: Tunak s testovinami
Svačina 1: vanilkovo-banánový Shake - gainer, protein, mléko
Svačina 2: Jogurt Hollandia irská káva, 4 celozrnné chleby
Trénink:
Stejný jako minulý týden doma ( jsem rád, že mám ty jednoručky i tu velkou činku)
navíc jsem dnes vynechal aerobní trénink a zařadil AB workout na břicho, takový kruhový trénink, a dal mi fakt zabrat a to jsem to jel jen jednou. Na břicho je opravdu nesmyslný dělat milion opakování, důležitá je k valita ne kvantita. _________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne st duben 20, 2011 2:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st duben 20, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 5:36 am Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :) |
Nevečeřím? jí večeřím dvakrát !!!!v 6 a v půl 8 _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|