Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jedna otázečka: Co udělat pro to, abych se v noci nebudil na ten proteinovej nápoj nebo na nějaký jídlo? Chtěl bych se naučit pořádně se vyspat. Nemá s tím někdo zkušenosti? Jak tohle odbourat?
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě taky štve, ale já to mám mezi 5-6 hod. ranní a mám takovej hlad až mě bolí břicho a je mi na zvracení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
To mě taky štve, ale já to mám mezi 5-6 hod. ranní a mám takovej hlad až mě bolí břicho a je mi na zvracení.

To ještě jde, ale já dojím tvaroh cca v 22h. a v jednu se budím, že mám hlad, takže v tom nejlepším spánku a jsem věčně nevyspanej....to bych chtěl taky vyřešit no
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

něco málo o příbírání : http://nerdfitness.com/blog/2009/08/03/13-tips-for-guaranteed-weight-gain-the-skinny-nerd-manifesto/
MiKra

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele na tu noc mi fakt stačilo si dát těsně před spaním tvaroh, tím těsně myslím fakt, prostě dáš tvaroh, vyčistíš zuby, umeješ šulína a jdeš spát.. Jinak jsem měl taky hlad večer když jsem si dal tvaroh a šel jsem třeba až za hodinu spát..
Study

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to dělám takto: 3/4 vaničky tvarohu + hooodně vloček +3/4 odměrky proteinu + vejce a vsadím se, že se potom už hlady nevzbudíš ;)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Hele na tu noc mi fakt stačilo si dát těsně před spaním tvaroh, tím těsně myslím fakt, prostě dáš tvaroh, vyčistíš zuby, umeješ šulína a jdeš spát.. Jinak jsem měl taky hlad večer když jsem si dal tvaroh a šel jsem třeba až za hodinu spát..

Když to vezmu takhle tak v osm dojím vrlkou druhou večeři, strčím do huby žvejku, a v pul 10 dám tvaroh s bebečkama a jdu spát. okamžitě. a stejně za 2-3 hodky bum a jsem vzhuru
blazen

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já to dělám takto: 3/4 vaničky tvarohu + hooodně vloček +3/4 odměrky proteinu + vejce a vsadím se, že se potom už hlady nevzbudíš ;)

tak po tom už se nikdy nevzbudí
MiKra

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
MiKra napsal:

Když to vezmu takhle tak v osm dojím vrlkou druhou večeři, strčím do huby žvejku, a v pul 10 dám tvaroh s bebečkama a jdu spát. okamžitě. a stejně za 2-3 hodky bum a jsem vzhuru

Tak to už mě napadá jen jedna možnost..Vem si tak 10 víček od pet lahví a spolkni je, vsadím se o cokoli, že to jen tak nestrávíš a hlad dlouho nebude..
Hlavně je divný že tě probudí hlad, to si nedokážu představit..
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
MAST3R napsal:

To ještě jde, ale já dojím tvaroh cca v 22h. a v jednu se budím, že mám hlad, takže v tom nejlepším spánku a jsem věčně nevyspanej....to bych chtěl taky vyřešit no

V 21:30 dám tvaroh, vyčistim zuby, jdu spát, usnu kolem 22:00 někdy i o dost později a v noci se vzbudim tak 3-5 (wc, žízen, jen tak) takže taky nemám bůchví jak kvalitní spánek, takže buď za to tvé buzení jednou v noci rád. Co bych za to dal. Jinak se pravidelně budím kolem půl 6 i když budika mám na 6.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnešní domácí trénink, zase dopolední, musím říct, že se mi cvičí líp dopoledne než odpoledne.

Snídaně: Ovesná kaše se skořicí a medem (250g - dal jsem si víc dnes, abych neměl hlad při posilování)
Před posilováním: Proteinová tyčinka a káva
Po posilování: gainer (zvýšil jsem z jedné odměrky na odměrku a půl) a přidal banán
Oběd: Tunak s testovinami
Svačina 1: vanilkovo-banánový Shake - gainer, protein, mléko
Svačina 2: Jogurt Hollandia irská káva, 4 celozrnné chleby

Trénink:
Stejný jako minulý týden doma ( jsem rád, že mám ty jednoručky i tu velkou činku)
navíc jsem dnes vynechal aerobní trénink a zařadil AB workout na břicho, takový kruhový trénink, a dal mi fakt zabrat a to jsem to jel jen jednou. Na břicho je opravdu nesmyslný dělat milion opakování, důležitá je k valita ne kvantita.

Naposledy upravil Pavelito dne st duben 20, 2011 2:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slušný jídelníček - jen tak dál
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
slušný jídelníček - jen tak dál

Myslíš? Přijdu si prázdnej :D
8Shade

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :)
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
ty nevečeříš? Já osobně bych tomu přidal ještě tu večeři, pak si myslim, že bys měl příjem takovej, že by nebyla šance, aby to nahoru nešlo :)

Nevečeřím? jí večeřím dvakrát !!!!v 6 a v půl 8

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: