|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: ne září 25, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: |
Zítra v cca 1300 jsem tam |
Ale ty uz to nemas zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: ne září 25, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne čt květen 25, 2017 1:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 25, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
:D Poslední.... a ať je to cokoliv =) zpětně se těmhle věcem šíleně směju, nic takovýho neexistuje ( s záměrem, že to je fakt poslední)
Posilka je dobrá v tom, že tě v tomhle dost podrží a pak bude vše v pohodě určitě ;) Jen to chce tvrdej tréning a dobrou výplň dalšího času, ať tj job, škola nebo náročná zábava
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 25, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
chci nakej poradnej report z toho, jak si tam pak utracel ty tezce vydelany penize za boubelaty cernosky, ruletu a chlast! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: po září 26, 2011 6:19 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | chci nakej poradnej report z toho, jak si tam pak utracel ty tezce vydelany penize za boubelaty cernosky, ruletu a chlast! |
To buide zajímat asi víc lidí
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út září 27, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
Takze zitra je otevreno od 14:00 do 18:00 . Takze vas ocekavam
S nejvetsi pravdepodobnosti uz budou nainstalovany kruhy na muscle upy, ale nemuzu to samozrejme slibit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st září 28, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
Loudy: Jasny
Jinak kruhy uz jsou namonovany. Takze uz se muzou vesele delat muscle upy  . Foto hodim pozdeji
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt září 29, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem si dal jen takovy rekreacni zvedani. Spis abych si to znovu po pauze osahal a zjistil, jak moc budu bolavej.
Bench : 5x5x60
Drepy : 5x5x60
Mrtvoly : 5x5x80
Strecink spodnich zad.
Skoro nic me dneska z toho nebolelo. Takze dneska uz jsem si dal neco trochu jinaciho.
50 DU (double unders)
3 Muscle ups
5 kol
TIME : 1423
Celkem pekny, kdyz jsem ted 2 mesice necvicil a muscle upy nedelal tak 3 mesice. Ale mohlo to byt mnohem lepsi. Celkem problem to jenom udychat  .
Jinak si dam mozna i druhou fazi, kdyz tu nikdo nebude tak pul hodky pred zavirackou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt září 29, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem chtěl zajít, ale ve škole jsem měl končit až v 1915, takže jsem nechtěl případně zdržovat :)
Ale byl jsem hodně najivní, z včerejších GTO a mrtvol mě dost bolí trapézy a vzpřimovače a ze dřepů stehna
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
to ja samozrejme vedel, kdyz tam hraju  (btw ses treti clovek co to sem dal)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|