|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 7:50 am Předmět: |
|
|
mineralek? mam tu pred sebou 4 ruzne ochucene a zadna nema vic nez 5 g cukru na 100 ml... coca cola, fanta a sprite nejsou mineralky... a trener ti snad mel rict, ze mas po vetsinu doby pit vodu a caje a vyhybat se tomuto ne? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
To je blbost, zadna mineralka nema 250g cukru / 1,5l , to nema ani coca cola...
I tak ale nechapu, ze to pijes, zvlast kdyz jsi mezomorf. Kdyby to alspon bylo zradlo  ale cokoliv tekuteho jsou pro me zbytecne kalorie. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
dobry den cvicim 2 tydny a potrebuju poradit od pana trenera jestli mohu pit sladke mineralky  no to vite ze vim, ze je pit nemam, ale dva dny proste doma nic jinyho nebylo a do obchodu se mi nechtelo a nejak sem na ne proste mel chut , tak sem je pil, jeste nekdo mi chcete dat odbornou radu ?  ze ja tu neco pisu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
A z kohoutku vám voda neteče? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To je blbost, zadna mineralka nema 250g cukru / 1,5l , to nema ani coca cola...
I tak ale nechapu, ze to pijes, zvlast kdyz jsi mezomorf. Kdyby to alspon bylo zradlo ale cokoliv tekuteho jsou pro me zbytecne kalorie. |
to ja prave ne , misto toho abych si dal cokoladu nebo tak , tak se radsi napiju nejake dobre mineralky , ale priste uz to tu nenapisu , protoze mi to tu zas prijde vysvetlit nejaky odbornik
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | A z kohoutku vám voda neteče? |
jelikoz mam neskutecne spatnou vlastnost zapijet jakekoliv jidlo , maso , vajicka , apod. kvuli nechutenstvi k furt stejnemu jidlu , tak si k tomu musim dat aspon neco s chuti , jinak bych se poblil uz uplne
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | mineralek? mam tu pred sebou 4 ruzne ochucene a zadna nema vic nez 5 g cukru na 100 ml... coca cola, fanta a sprite nejsou mineralky... a trener ti snad mel rict, ze mas po vetsinu doby pit vodu a caje a vyhybat se tomuto ne? |
tak sem se blbe vyjadril , jestli coca cola sprite a fanta nejsou mineralky
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
1) Napsal si, ze 1.5 l mineralky
2) Cola ma 2l
3) Na tve etikete je uvedeno pro sklenku (250g ) -> 8x27 = 216g
Asi si zil dlouho v iluzi, ze prijmas vice, nez doopravdy prijmas, budes to muset dohnat
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Takze tady budete flamovat o tom jestli do sebe daval 216g misto 250 kterych napsal, to si delate srandu, ne? |
Jo o cem jinym se porad hadat, tohle jsou zasadni veci, ktere mohou ovlivnit nase zivoty
btw on napsal, ze 1,5l mineralky ma 250g cukru, ale podle te etikety je to 162g ne? Poradek musi byt. :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
to je v piiiii ja mam tu fyzu fakt jak 70ti letej dedek
drepy sem se rozcvicil 2x10 prazdny hacken , pak uz normal drepy 10x50kg;10x100kg;2x8 140kg , to uz sem nemohl dychat ani pri 3minutove pauze absolutne sem lapal po dechu, pak serie se 150kg kde mi trener tezkopadne pomohl az do osmicky do mrtva .. no a ja byl dechově v hajzlu ... asi fakt musim prestat hulit jednu za druhou a zacit nejake kardio delat , protoze ted je klasicka objemovka jedeme relativne lehke treninky a ja to proste neudycham
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|