Clean 110 doufám není powerclean , co tím myslíš?
Jinak ty pushpressy jsou taky pěkný, rád bych někdy viděl video, když by šlo natočit ... (?)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Velka rozbitost po minulem treninku, takze to nebyla zadna slava, ale to me neomlouva. ale zlepsini proti minule o 10 minut, takze i to se pocita.
No a jinak dneska neudelam snad ani klik
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tak jelikoz je tu novej rok a kvalifikace na Crossfit hry se blizi, tak se do toho musim poradne oprit zase. Za tu dobu, co jsem sem nepsal se stalo par veci. Mel sem problemy s kolenem, takze to znamenalo na 3 tydny vyradit uplne vsechno, kde pracuje koleno. Zadny drepy, anglicaky, svihadlo, pushpressy...proste nic. Ted uz se to zda byt dobry. Jinak taky skoro cely prosinec jsem jedl normalne. (Pecivo, ryze, sladky, cukrovi atd atd). Ale od 1.1 jsem uz zase zpatky na paleo. Co se tyce jidla, tak v netreninkovy den nepujdu nad 50gramu sacharidu a v treninkovy na 100 (treninkovy dny budou jediny, kdy budu pit mliko..max 1 litr). Hlavni jidlo ted tvori slanina, kterou, jak jsem zjistil miluju . No a co se tyce treninku. Vcera sem to musel rozkouskovat, protoze jsme meli celkem dost lidi a tak jsem se jim venoval.
Bench: 5x5x85
Potom pauza asi hodinu Shyby:5x8 Squat Clean: 5x3x90
No a pak zase lidi az do vecera, takze sem to uz ukoncil. Navic mi nebylo nejlip, protoze pro moje telo je sok, kdyz se z nejakejch 600g sachru (prevazne rychlejch , dostane na 50)
OH drep: 5x5x60
Trh z visu: 3x3x60, 3x2x65, 2x1x70
Sumo deadlift: 2x5x100, 5x5x120
Bricho
Pak hodinka a pul pauza
100 kliku
40 sedlehu
30 vyskoku na bednu
20 kliku
10 L shybu
100 drepu
Cas si presne nepamatuju, ale vim, ze to bylo nad 10, ale taky vim, ze to bylo pod 15
Jinak trh moc nesel, pac mam rozbity trapezy jeste ze vcerejska.
Jelikoz jsem mel ted na navsteve kamarady z USA, tak jsem vubec necvicil. Ale uz odleteli, tak jsem se na to vrhnul.
Taky chceme udelat promovideo pro telocvicnu, tak jsme to tak nejak vsechno s kamosem spojili.
OH drep : Up to 3x70
Premisteni : 4x90, 3x100,1x110, 1x115 (i kdyz nevim jestli to nebyl spis squat clean...video mam, tak budu rad za kontrolu)
No a pak jsem si dal WOD jednoho kolegy tady z fora:
7x Pushpress 50kg
7x Toes to bar
7x hang power clean 50 kg
7x anglicak
7x Front squat 50kg
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To si delas prdel ne? Jsem myslel ze pod to skaces uplne do drepu a ne ze jedes powerclean. Mozna ze jak bys pod to zacal skakat, tak by ti jeste 20-30kg pribylo, perfektni vykon
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru