... měla bych si trochu vyladit vybavení, které zatím obsahuje jen štokrle, j.č. 3kg, 5kg a jejich slepence, ... a půjčenou osu 12kg na závaží z trolejových sloupů ... že by procházka kolem trati ? :)
Jeste preci 2 litrova coca-cola a 1,5 litrova Bonaqua. Takovej luxus, co vic chces....
... jo vidíš, zapomněla jsem na kettlebell
10kg
... zatím
Psí kuže je tenká.A pokud myslíš ze odpovídá velikostí barvou a hmotností tak te muzu upozornit ze treba ten náš na podobný blbiny vubec nejni....
a taky se spatne drží a má dost promenlivý težište.
No tahle bosorka ho zatracene vymazlenej skoro bych rekl profi.
Já se delsí dobu chystám na ten gumovej udelám si ho hnedka po stojanu na drepy :D
… na váhu často nelezu, ale po včerejším hodokvasu mi bylo tak těžko, že jsem ji vytáhla z pod skříně a vymáčkla z ní celých 57kg … za pár dní raději provedu nějaký serióznější odečet :)
... váha dnes 55,5kg, tomu už by se dalo věřit … a měření ukázalo přírůstky vesměs cca 1cm
prsa 91
pas 66
zadek 91
stehna 51
lýtka 32
paže 31
e-witch 164
... and the winner iiiis ... ... .... lejtko ! se 2 cm +
kliky
6x20
MT s napnutýma nohama
4x10x22Kg
plié dřepy
4x30x10kg
rozpažky
4x14x8kg
ramena
tlaky s jč
4x14x8kg
pullover
4x12x10kg
břicho
šikmé zkracovačky 4x50
+ 1.rande se splašeným kolcem
pockej zejtra jak te budou bolet brisaky po tom kolecku, ikdyz si udelala treba jen par opakovani... se budes muset vyhejbat spolecnosti aby ses nahodou nezasmala :)
pocitam, ze jsi to jela z kolen? co stred tela udrzela si pevnej/neprohnutej v dolni fazi? jo a jinak by mel zacit pohyb ze shrbene polohy postupnym rozbalovanim se..
... jj, ten cvik je docela náročný ... dík za video, tam je to fakt názorné, já se před tím inspirovala přímo zde http://kulturistika.ronnie.cz/c-11194-trenink-bricha-s-posilovacim-koleckem.html ... zkoušela jsem z kolen i ze stoje s gumou na dopomoc (což se mi líbilo, dokud mě to nestřelilo do zadku ), jen 4-6 opakování v sérii, pak už byla tendence se prohýbat ...
... jáj, ten 60kg dřep jsem tam překopírovala omylem z tréninku před týdnem , dnes to bylo fakt jen na pohodu a polechtání endorfinu ... ale dopředu to jde, změna způsobu cvičení mi prospěla, i ten kreatin bude mít něco do sebe
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru