biceps j.č.
2x8x11kg j.č.
2x10x9 j.č.
4x8x20kg osa
břicho
zkracovačky
4x30
přednosy ve visu
4x15
běh 25min
… jsem ráda, že jsem se na tento trénink vůbec urvala z pracovních povinností, myšlenkama se mi bouhužel zas urvat nepodařilo,... koncentrace žádná, energie malá, při dřepech blitno
… těšila jsem se na dřevorubecké odpoledne, místo toho domácí tělocvik a večer pracovní jednání, ... vzhledem k neděli a dnešnímu datu jsem si neodpustila poznámku, jestli si nedělají prdel
Ahoj
Nojo to pech,tak at jim ukážeš.
Já jsem dneska dodelal ten sandbag a vypadá že bude dobrej.
Akorát nevim jestli byl ideální náplní mokrej šterk ted má tak 35kg :D
Jestli jsem to dobře pochopila, tak chceš závodit jen v benči, nebo celý trojboj? Ženských je v tomhle spotu málo, každá duše na víc se počítá...:)
Ten benč je silovější (i když mě ten rozsah 10-1 celkem děsí) a zbytek objemový...
Sorry, jestli jsem úplně mimo, četla jsem jen první stranu a pak až tohle...
Ať se daří!
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
… Kulíšek dík , … jsem v podstatě v minulosti dlouhodobě sportem nedotčená, „prepitá a prejásaná“ letitá osoba, co si jen přišla do posilovny po mateřské lehce zvetit psychiku a tu trochu povoleného masa, co na kostře měla … což v podstatě nadálé trvá, takže ano, jsem v objemu … a ano, začala jsem mít takové hříšné myšlenky na trojboj, protože jak se mezi tím železem začínám trošku orientovat a zabydlovat, je mi čím dál jasnější, že s ním nechci jen tak mávat, ale že chci ho zvedat :) … když bláhově pominu věk (41), rodinu i pracovní vytíženost, zbyde mi ještě pravděpodobná operace břišních svalů a téměř jistá změna „rodné“ posilovny, kde mám sice zázemí i dost přátel, ale malé možnosti a nulovou podporu v tomto mém rozmaru … takže se silovým tréninkem v rámci možností jen tak víceméně ( spíš tedy méně :)) koketuju a až dozraje čas a něco v mé hlavě, seberu se a půdu tam, kde mě nebudou zahánět od činky …. takže podporu a rady v této oblasti vítám a časem doufám zúročím ...
deco napsal:
Ahoj
Nojo to pech,tak at jim ukážeš.
Já jsem dneska dodelal ten sandbag a vypadá že bude dobrej.
Akorát nevim jestli byl ideální náplní mokrej šterk ted má tak 35kg :D
… Kulíšek dík , … jsem v podstatě v minulosti dlouhodobě sportem nedotčená, „prepitá a prejásaná“ letitá osoba, co si jen přišla do posilovny po mateřské lehce zvetit psychiku a tu trochu povoleného masa, co na kostře měla … což v podstatě nadálé trvá, takže ano, jsem v objemu … a ano, začala jsem mít takové hříšné myšlenky na trojboj, protože jak se mezi tím železem začínám trošku orientovat a zabydlovat, je mi čím dál jasnější, že s ním nechci jen tak mávat, ale že chci ho zvedat :) … když bláhově pominu věk (41), rodinu i pracovní vytíženost, zbyde mi ještě pravděpodobná operace břišních svalů a téměř jistá změna „rodné“ posilovny, kde mám sice zázemí i dost přátel, ale malé možnosti a nulovou podporu v tomto mém rozmaru … takže se silovým tréninkem v rámci možností jen tak víceméně ( spíš tedy méně :)) koketuju a až dozraje čas a něco v mé hlavě, seberu se a půdu tam, kde mě nebudou zahánět od činky …. takže podporu a rady v této oblasti vítám a časem doufám zúročím ...
Tvůj přístup se mi moc líbí a věk v tomhle sportu nehraje takovou roli jako v jiných:) Hlavní je, že Tě to baví a výsledky se dostaví:))
Určo občas juknu, ale moc často sem nechodím, tak kdybys potřebovala něco do silovky z ženského pohledu, klidně písni PMku, to mi přijde na email:)
Tak ať to jde! :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
... překvapení č.1 - i po tak lehce provedeném tréninku může přijít těžká svalovka
... překvapení č.2 - přišlo v okamžiku, kdy jsem si ráno utřela obličej do ručníku, který před tím schytal dávku vousů ... strniště týden starého ... zastřihávače nového... mého starého
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru