Silove ma urcite na mnohem vice, jen ne asi momentalne s timhle uchopem.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tady ještě těch 150, ten dotah tam prostě není podle mých představ
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Na jednu stranu je to dobre, ze se Reiben hned od zacatku naucil vse precizni technikou, protoze vetsina lidi ma tendneci ji ojebavat prave na ukor vahy, ovsem tohle uz mirne zacina hranicit s totalni posedlosti Ale to nic ve zlem samozrejme.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jinak pokud by měl vymakat tu techniku, tak by měl držet hlavu v jedné rovině s páteří a nezaklánět jí tak - stejně jako u všech cviků.
Tohle jsi mu nemel psat. Ted vsechny sve vykony ze vcerejsiho treninku mrtvoly edituje na "no lift"
o tý hlavě vím a musím to dopilovat , dík za připomínku
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Dnes jsem nebyl na tělocviku a vzpřimovače nejsou překvapivě vůbec rozsekaný. Odpoledne se mi nechtělo sedět na prdeli, když bylo tak hezky, takže jsem dal lehčí běh.
Výklus 3,3 km
Zítra volno a ve středu dám trénink doma.
Dneska volno, tak jsem si dopřál menší cheat meal - nudle s kuřecím masem od ťamanů za 50 vočí. Celkem i jsem se nažral a ani toho masa tam nebylo nejmíň.
Orbb v sobotu na tréninku, na to že je to takovej pavouk (62 kg), tak mu to jde hezky .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru