|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Dneska na hovno, ale uplne. Vcera sem nejak nebyl 100%ni a dneska zase.
I.Faze
Drepy :5x5x100 (kdyz jsem dal horko tezko 3x120, tak jsem shodil na 110 a tam jsem dal horko tezko 5. Moc to nechapu, kdyz jsem dal 20x120)
Drepy s vyskokem :5x8x60
CG bench :4x8x80
Simulace MU na kruzihu s gumou (green band) : 3x5 each
Bricho
II. Faze
30 KTB Sw.
5xPC
5xPP
5xShyb
15xBurpee
15xV-Up
15xDips
30 KTB Sw
Cas sem meril, ale pak nekdo prisel (12 minut pred zavirackou..to nepochopis), tak uz sem se na to vysral.
Nejdriv jsem jel KTB a pak ty petky 4x dokola a patnactky taky 4x dokola. A nakonec opet ktb
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
No a dneska jsem mel na cviceni asi 6 minut, tak jsem si dal:
"Grace" (30x60 kg Clean and Jerk)
Cas:4:23
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka  . Celkem me omezovaly
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 23, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Drepy :8x8x100 (pauzy do minuty a pul)
1 Shyb (+10)
1 Toes To Bar
1 Goblet squat (24)
2
2
2
3
3
3
.
.
.
.
.
.
.
10 min AMRAP
Dal jsem komplet 8. Slo by i vic, ale ty shyby me teda brzdily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Jenom rychlovka
Bench :8x5x92,5, 10x60
Squat clean :Up to 115 (prvnich 115 byl miss, ale pak jsem to dal. Je to hrozne o hlave. 110 uplne s prehledem a 115 bylo, jak kdybych tam pridal 30 kilo. Ale mam radost, pac sem hubenejsi o 5 kilo a vaha na tom zustala stejna)
2xDeadlift (115)
2xMuscle up
7 min AMRAP
Dal jsem 7 kompletnich kol plus 2 mrtvoly a jeden MU. Limitujici byl MU. Ale i tak to celkem jde. Jinak trenink se odehral po vic jak 14ti hodinovym pustu a ze bych teda nemel energii se rict neda. Takze ted preziracka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka . Celkem me omezovaly |
Slušný čas kámo ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
| Stepartin FKF napsal: | | cocman napsal: | Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka . Celkem me omezovaly |
Slušný čas kámo ... |
Az to bude za 2:30, tak je to slusny cas. Ty to das tak za 3 ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st duben 25, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Stepartin FKF napsal: | | cocman napsal: | Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
Slušný čas kámo ... |
Az to bude za 2:30, tak je to slusny cas. Ty to das tak za 3 ne? |
Já jsem to snad ještě nejel ...
Měl jsem tam nedávno squat clean + jerk 30x 70,5kg za necelých 6 min. No, ale tak já to zkusím .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
Vcera
I.Faze
10xFront squat (BW)
10xRing dip
4 kola
10,8,6,4,2
Trh s JR (30)
Shyby
II.Faze
Pushpress : Up to 5x80
Jerk: 5x90, 3x95 a pak asi 3x miss na 100 (moc to nechapu, pac tech 95 slo jak nic)
Shyby na siroko : 6x6
Trh: 4x1+1x60 a pak asi 3x miss na 75 (opet nechapu, ale cejtil sem, ze zada nejsou uz uplne ok)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
Patek
Drepy : Up to 41x92.5, 2x10x60
Floor press : 5x5x35
Shyby : Nevim
Bricho
7 thrusteru (45)
12 ktb swingu (24)
7 shybu
10 min AMRAP
5 kol + 10
Sobota
10 thrusteru (40)
10 vyskoku na bednu
12 min AMRAP
7 kol + 7
"Annie"
Jen tak lehce
Jinak nohy mam po drepech v prdeli jeste ted. Neskutecny. Vcera vecer jsem mel grilovani a sezral asi kilo a pul masa a pak sem cestou domu dostal pokutu a ukecal ji z 2000 na 100, takze malej osobni uspech
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: |
Vcera vecer jsem mel grilovani a sezral asi kilo a pul masa a pak sem cestou domu dostal pokutu a ukecal ji z 2000 na 100, takze malej osobni uspech |
Pokutu za nadměrnou konzumaci masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
Kez by. Jsou to zmrdi a buzerujou slusny lidi kvuli pitomostem
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 30, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Power clean : Up to 5x2x100 (nohy mam furt rozbity, takze to neslo moc dobre)
Mrtvoly + sedlehy :5x10x100 + 5x20 (oboje na pohodu)
KTB windmill :Up to 3x3 kazda strana (ruka nahore 16kg a dole 24 kg ktb..bylo to tak akorat, protoze kvuli levy ruce se bojim dat nad hlavu vic, zvlast u takovyho cviku)
5 shybu
10 kliku
7 min AMRAP
Musim potrenovat kliky, pac mi moc nejdou. Zanedbavam je.
Pak uz jen nacvik stojky a par handstand kliku. Musim rict, ze se v nich dost zlepsuju, ale furt to neni ono.
Jinak celkem beham, ale to sem ani nepisu, protoze 4 kilometry nepovazuju za beh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út květen 01, 2012 5:40 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | No a dneska jsem mel na cviceni asi 6 minut, tak jsem si dal:
dobrý čoveče, já dal v sobotu 30 thrusters s 56kg za 2:12 a pekne sem umiral :D...ale je pravda že CaJ je casove narocnejsi na provedení :) dneska si dám třicítku a napíšu čas :)
pěkny trenink...nemas nejaky paleo recepty vyzkouseny nechce se mi to tu prolistovavat...treba odkaz hm? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|