Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska na hovno, ale uplne. Vcera sem nejak nebyl 100%ni a dneska zase.

I.Faze

Drepy :5x5x100 (kdyz jsem dal horko tezko 3x120, tak jsem shodil na 110 a tam jsem dal horko tezko 5. Moc to nechapu, kdyz jsem dal 20x120)
Drepy s vyskokem :5x8x60
CG bench :4x8x80
Simulace MU na kruzihu s gumou (green band) : 3x5 each
Bricho

II. Faze
30 KTB Sw.
5xPC
5xPP
5xShyb

15xBurpee
15xV-Up
15xDips

30 KTB Sw

Cas sem meril, ale pak nekdo prisel (12 minut pred zavirackou..to nepochopis), tak uz sem se na to vysral.
Nejdriv jsem jel KTB a pak ty petky 4x dokola a patnactky taky 4x dokola. A nakonec opet ktb
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
No a dneska jsem mel na cviceni asi 6 minut, tak jsem si dal:
"Grace" (30x60 kg Clean and Jerk)
Cas:4:23
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka . Celkem me omezovaly
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy :8x8x100 (pauzy do minuty a pul)

1 Shyb (+10)
1 Toes To Bar
1 Goblet squat (24)
2
2
2
3
3
3
.
.
.
.
.
.
.

10 min AMRAP
Dal jsem komplet 8. Slo by i vic, ale ty shyby me teda brzdily.
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju k času na Grace. Já osobně bych byl rád, kdybych se vešel do hodiny
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis co je na tom nejhorsi? Ze tak do 10tyho opakovani si rikam, ze je to tak trapny cviceni, ze ani nevim, proc ho delam. Ale potom to zacne bejt tak neuveritelny peklo, ze se proklinam. Jediny co me drzi nad vodou je to, ze mam udelat jen 30 opakovani
cocman

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom rychlovka

Bench :8x5x92,5, 10x60
Squat clean :Up to 115 (prvnich 115 byl miss, ale pak jsem to dal. Je to hrozne o hlave. 110 uplne s prehledem a 115 bylo, jak kdybych tam pridal 30 kilo. Ale mam radost, pac sem hubenejsi o 5 kilo a vaha na tom zustala stejna)

2xDeadlift (115)
2xMuscle up

7 min AMRAP

Dal jsem 7 kompletnich kol plus 2 mrtvoly a jeden MU. Limitujici byl MU. Ale i tak to celkem jde. Jinak trenink se odehral po vic jak 14ti hodinovym pustu a ze bych teda nemel energii se rict neda. Takze ted preziracka.
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Vcera probehlo nejaky plavani. Je videt, ze jsem z toho uplne nevypadnul, ale rozhodne to nebylo nejlepsi. Dal jsem asi 50 bazenu, nevim presne a vetsinou se jednalo o ruzny sprinty s omezenym dychanim. Vyjma rozplavby a vyplavani.
Zlepseni vic jak o pul minuty, coz neni spatny. Ale prekvapive jsem to udejchaval a i silove to bylo v pohode. Az na lytka . Celkem me omezovaly

Slušný čas kámo ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cocman

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stepartin FKF napsal:
cocman napsal:

Slušný čas kámo ...

Az to bude za 2:30, tak je to slusny cas. Ty to das tak za 3 ne?
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Stepartin FKF napsal:
cocman napsal:

Slušný čas kámo ...

Az to bude za 2:30, tak je to slusny cas. Ty to das tak za 3 ne?

Já jsem to snad ještě nejel ...
Měl jsem tam nedávno squat clean + jerk 30x 70,5kg za necelých 6 min. No, ale tak já to zkusím .-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cocman

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera

I.Faze

10xFront squat (BW)
10xRing dip
4 kola

10,8,6,4,2
Trh s JR (30)
Shyby

II.Faze

Pushpress : Up to 5x80
Jerk: 5x90, 3x95 a pak asi 3x miss na 100 (moc to nechapu, pac tech 95 slo jak nic)
Shyby na siroko : 6x6
Trh: 4x1+1x60 a pak asi 3x miss na 75 (opet nechapu, ale cejtil sem, ze zada nejsou uz uplne ok)
cocman

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Patek

Drepy : Up to 41x92.5, 2x10x60
Floor press : 5x5x35
Shyby : Nevim
Bricho

7 thrusteru (45)
12 ktb swingu (24)
7 shybu

10 min AMRAP

5 kol + 10

Sobota

10 thrusteru (40)
10 vyskoku na bednu

12 min AMRAP

7 kol + 7

"Annie"
Jen tak lehce

Jinak nohy mam po drepech v prdeli jeste ted. Neskutecny. Vcera vecer jsem mel grilovani a sezral asi kilo a pul masa a pak sem cestou domu dostal pokutu a ukecal ji z 2000 na 100, takze malej osobni uspech
Loudy

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

Vcera vecer jsem mel grilovani a sezral asi kilo a pul masa a pak sem cestou domu dostal pokutu a ukecal ji z 2000 na 100, takze malej osobni uspech

Pokutu za nadměrnou konzumaci masa?
cocman

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kez by. Jsou to zmrdi a buzerujou slusny lidi kvuli pitomostem
cocman

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Power clean : Up to 5x2x100 (nohy mam furt rozbity, takze to neslo moc dobre)
Mrtvoly + sedlehy :5x10x100 + 5x20 (oboje na pohodu)
KTB windmill :Up to 3x3 kazda strana (ruka nahore 16kg a dole 24 kg ktb..bylo to tak akorat, protoze kvuli levy ruce se bojim dat nad hlavu vic, zvlast u takovyho cviku)

5 shybu
10 kliku

7 min AMRAP

Musim potrenovat kliky, pac mi moc nejdou. Zanedbavam je.

Pak uz jen nacvik stojky a par handstand kliku. Musim rict, ze se v nich dost zlepsuju, ale furt to neni ono.
Jinak celkem beham, ale to sem ani nepisu, protoze 4 kilometry nepovazuju za beh.
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

dobrý čoveče, já dal v sobotu 30 thrusters s 56kg za 2:12 a pekne sem umiral :D...ale je pravda že CaJ je casove narocnejsi na provedení :) dneska si dám třicítku a napíšu čas :)

pěkny trenink...nemas nejaky paleo recepty vyzkouseny nechce se mi to tu prolistovavat...treba odkaz hm? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: