chut na sladke

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chut na sladke  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chut na sladke
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gurmán

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, je normální, že když se 2 roky dennodenně konstantně přežíráte - junk, hromady ovoce (třeba 1 kg švestek na posezení), sladké pečivo,... že přiberete jen 6 Kg tuku ? A pak se za 3 měsíce dostanete z 20-22% tt na 13-14% tt shozením 11 kg při "dropu" na 1800-2200 Kcal/den + kondiční cvičení (P90x) ? Vždy jsem měl za to, že jsem endomorf, ale nevypadal bych jinak, kdybych denně žral 4000-5000 Kcal bez pohybu ?

A k topicu : ještěže mám mimořádně silnou psychiku, jinak bych dietu asi neustál. Kdyby přede mě předtím někdo postavil nutellu, tak za chvíli po ní nebude ani památky. Ale když člověk nemá nějakou dobu sladké, tak se na tu chuť dá celkem dobře odvyknout . A pokud mám jó chuť na sladký, tak si dám MyoFusion s mlíkem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
heymee

PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2012 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez sa podelim o moje skusenosti.. ked zacnem mat chut na sladke je to pre mna signal ze zacinam byt hladny.. tak si dam do mixera 100g vlociek mlieko a protein a to vypijem.. Horsie je to ked sme s chalanmi venku.. Vzdy skoncime v mc donalde.. zacne to vzdy dvoma čizami a pokracuje pokial tam nenecham vsetky peniaze..
w85

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:20 pm    Předmět: chrom Odpovědět s citátem

Zdravim, take patrim k tem co "sezerou" celou cokoladu na posezeni a jeste by neco sladkeho zakousli. Bohuzel hlavne na noc po veceri : (

Pomohlo mi uzivat: lekarna.cz/chrom-plus-tbl-50/, jedna tableta ma 200mcg organickeho chromu (50 mcg je minimalni denni davka), ale az skoro po dobrani celeho baleni. Nejlepe telo vyuziva prave organicky chrom. Po nejake dobe od dobrani prvniho baleni je dobre uzivat znovu. To poznate s vracejici se chuti na sladke :) Mozna neni na skodu uzivat chrom nepretrzite, ma vyrovnavat hladinu cukru v krvi.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám chuť na sladký, nechci ho žrát, tak ho prostě nežeru. Brát prášky na potlačení chuti, to mi přijde na palici...
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mám opravdu velkou chuť na něco sladkého, tak si to vezmu (včera bílá čokoláda 100g), jinak se ale krotím a tohle se stává málokdy, vyjímečně. Třeba mě strašně moc chutná kofola, ale už jsem ji neměl cca 3 měsíce, musím pokračovat...!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Když mám opravdu velkou chuť na něco sladkého, tak si to vezmu (včera bílá čokoláda 100g), jinak se ale krotím a tohle se stává málokdy, vyjímečně. Třeba mě strašně moc chutná kofola, ale už jsem ji neměl cca 3 měsíce, musím pokračovat...!
Dělá se prý i kofola light.
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak a neni vubec spatna
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si neměl říkat....
Podívám, jak to u ní vypadá s cukrem.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufám, že to bude chutnat jinak než původní "light" Kofola, protože to byla příšerná břečka. Křivilo mi to hubu a s trochou nadsázky mi tím "chemickým" vocasem trnuly zuby
cocman

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kofolu jsem mel jen 2x a malem sem se z toho zeblil. Moc nechapu, jak to muze nekomu chutnat
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz leta marne cekam na colu cherry light nebo sprite light, v zahranici bezna vec
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Doufám, že to bude chutnat jinak než původní "light" Kofola, protože to byla příšerná břečka. Křivilo mi to hubu a s trochou nadsázky mi tím "chemickým" vocasem trnuly zuby

kdybys byl nekdy NAHODOU v diete, tak bys byl rad za vsechno, co ma aspon trochu naznak sladkosti
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Kofolu jsem mel jen 2x a malem sem se z toho zeblil. Moc nechapu, jak to muze nekomu chutnat

Víš hovno co je dobrý

Luster napsal:
kdybys byl nekdy NAHODOU v diete, tak bys byl rad za vsechno, co ma aspon trochu naznak sladkosti

Neutahuj si ze mě, šmejde
Já bych dietil rád, ale tragicky to neumím
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě kofola chutná víc než cola. jinak piju colu zero. Ta mi přijde nejchutnější.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - chut na sladke Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: