|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gurmán
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Hele, je normální, že když se 2 roky dennodenně konstantně přežíráte - junk, hromady ovoce (třeba 1 kg švestek na posezení), sladké pečivo,... že přiberete jen 6 Kg tuku ? A pak se za 3 měsíce dostanete z 20-22% tt na 13-14% tt shozením 11 kg při "dropu" na 1800-2200 Kcal/den + kondiční cvičení (P90x) ? Vždy jsem měl za to, že jsem endomorf, ale nevypadal bych jinak, kdybych denně žral 4000-5000 Kcal bez pohybu ?
A k topicu : ještěže mám mimořádně silnou psychiku, jinak bych dietu asi neustál. Kdyby přede mě předtím někdo postavil nutellu, tak za chvíli po ní nebude ani památky. Ale když člověk nemá nějakou dobu sladké, tak se na tu chuť dá celkem dobře odvyknout  . A pokud mám jó chuť na sladký, tak si dám MyoFusion s mlíkem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
heymee
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
tiez sa podelim o moje skusenosti.. ked zacnem mat chut na sladke je to pre mna signal ze zacinam byt hladny.. tak si dam do mixera 100g vlociek mlieko a protein a to vypijem..  Horsie je to ked sme s chalanmi venku.. Vzdy skoncime v mc donalde..  zacne to vzdy dvoma čizami a pokracuje pokial tam nenecham vsetky peniaze..
|
|
| nahoru |
|
 |
w85

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:20 pm Předmět: chrom |
|
|
Zdravim, take patrim k tem co "sezerou" celou cokoladu na posezeni a jeste by neco sladkeho zakousli. Bohuzel hlavne na noc po veceri : (
Pomohlo mi uzivat: lekarna.cz/chrom-plus-tbl-50/, jedna tableta ma 200mcg organickeho chromu (50 mcg je minimalni denni davka), ale az skoro po dobrani celeho baleni. Nejlepe telo vyuziva prave organicky chrom. Po nejake dobe od dobrani prvniho baleni je dobre uzivat znovu. To poznate s vracejici se chuti na sladke :) Mozna neni na skodu uzivat chrom nepretrzite, ma vyrovnavat hladinu cukru v krvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Mám chuť na sladký, nechci ho žrát, tak ho prostě nežeru. Brát prášky na potlačení chuti, to mi přijde na palici... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
Když mám opravdu velkou chuť na něco sladkého, tak si to vezmu (včera bílá čokoláda 100g), jinak se ale krotím a tohle se stává málokdy, vyjímečně. Třeba mě strašně moc chutná kofola, ale už jsem ji neměl cca 3 měsíce, musím pokračovat...! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Když mám opravdu velkou chuť na něco sladkého, tak si to vezmu (včera bílá čokoláda 100g), jinak se ale krotím a tohle se stává málokdy, vyjímečně. Třeba mě strašně moc chutná kofola, ale už jsem ji neměl cca 3 měsíce, musím pokračovat...! | Dělá se prý i kofola light.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
presne tak a neni vubec spatna _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
to si neměl říkat....
Podívám, jak to u ní vypadá s cukrem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ja uz leta marne cekam na colu cherry light nebo sprite light, v zahranici bezna vec _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Kofolu jsem mel jen 2x a malem sem se z toho zeblil. Moc nechapu, jak to muze nekomu chutnat |
Víš hovno co je dobrý
| Luster napsal: | kdybys byl nekdy NAHODOU v diete, tak bys byl rad za vsechno, co ma aspon trochu naznak sladkosti |
Neutahuj si ze mě, šmejde
Já bych dietil rád, ale tragicky to neumím
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Mě kofola chutná víc než cola. jinak piju colu zero. Ta mi přijde nejchutnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|