no zatim nic extra, sem vlastne tam, kde jsem byl silove v 17ti letech ted se k tomu sice pridal bonus, ze konecne vypadam docela k svetu, ale i tak je treba vsude jeste rapidne prihodit, coz je v planu
no zatim nic extra, sem vlastne tam, kde jsem byl silove v 17ti letech ted se k tomu sice pridal bonus, ze konecne vypadam docela k svetu, ale i tak je treba vsude jeste rapidne prihodit, coz je v planu
Prestavam tady ten demotivujici log cist
V 32 jsem tam kde ty byl asi tak v 16ti, cvicim od 1998
Ty dřepy jsou fakt luxusní Jediný co mě utěšuje, je výška lavičky, protože 50 cm už musí být brutálně vysoko (já při stejný výšce, na paralel dosedám na 35 cm, aby byla hloubka tak je to cca 30cm)
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Ty dosedy jsou pěkný, naštěstí jsi mě teď uklidnil, že máš lavičku o nějakej cenťák vyšší a snad pořád měříš "jen" 180cm.
Oddo napsal:
Dotaz soudruhu, k čemu sou dobré ty dřepy do sedu, jaký to má význam? Jen mě to zajímá, měl sem za to, že to je technika spíš pro liftery...
Pro lidi, který neumí správně dřepovat, to může pomoct k naučení správné techniky dřepu.
Když si nastavíš správně výšku, tak můžeš zapracovat na slabým místě ve dřepu.
Zapracuješ na výbušnosti, protože je eliminována "dopomoc elasticity svalu" .
Ty dosedy jsou pěkný, naštěstí jsi mě teď uklidnil, že máš lavičku o nějakej cenťák vyšší a snad pořád měříš "jen" 180cm.
Oddo napsal:
Dotaz soudruhu, k čemu sou dobré ty dřepy do sedu, jaký to má význam? Jen mě to zajímá, měl sem za to, že to je technika spíš pro liftery...
Pro lidi, který neumí správně dřepovat, to může pomoct k naučení správné techniky dřepu.
Když si nastavíš správně výšku, tak můžeš zapracovat na slabým místě ve dřepu.
Zapracuješ na výbušnosti, protože je eliminována "dopomoc elasticity svalu" .
to sa navzájom vylučuje
To by bylo asi na hádání a nechci to tady Kubazovi zasírat, takže to napíšu ve zkratce.
Víc energie musíš vložit do mrtvoly, když ji položíš, než když jdeš touch n go. Podobný je to s dosedem, prostě musíš aktivovat víc motorických jednotek, což tě naučí jít do pohybu dynamičtěji.
Samozřejmě to chce s rozumem začlenit do tréninku, přidat plyometrii, nějaký vzpěračský cviky a může z toho být pěknej trénink na výskok.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Z mýho pohledu to určitě málo není, ale aspoň si ten výkon teď můžu trošku korigovat, abych nebyl moc nasranej, když tam píšeš ještě rezervu na 30kg.
Asi budu muset začít zas víc makat.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
tak jelikoz to vypada ze od pristiho tydne se zacnou rvat uz solidnejsi vahy, tak je treba i nejaka ta suplementace nexgen,kreatin,glutamin,multivitamin, nejake amina, v posledni dobe i to jidlo bylo volnejsi takze bych to chtel zpet hodit do starych koleji 2x denne maso a zacit svacit chtel bych trosku pribrat tak na 106/7 , jinak z goodliftu mam objednane bandaze na kolena a zapesti, magnezko
drepy 10xtyc,10x60,7x100,6x140,4x180, 3x215,1x225 - od 180 bandaze, zkousel sem je poprve, namotaval sem si to sice uplne blbe, vubec sem to neutahoval protoze sem z toho byl marny, ale hloubka padala krasne a vykon se mi libi, rezerva tak 10kg
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Hmmm hooodne dobry a dokonce bez haku, bez odrazu a s polozenim cinky
Mozna dobry, ze ses na tu kulturistiku vy*ral :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru