SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Už mi pomalu dochází sachariďák (klasickej od Aminostaru) tak jsem se tak poohlížel a celkem teď přemýšlím nad nějakým od Extrifitu, ohlasy jsem tu nějake viděl, ale nevím který z nich si vybrat. Nějaké tipy?

Možná zvolit nejlépe nějaký s obsahem palatinosy, tzn. např. Compress B.I.G. nebo Go Pro 30.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, proč nepřidáš do svého e-shopu samostatnou palatinosu? Hodně lidí by za to bylo vděčných, včetně mě :).
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Ronnie, proč nepřidáš do svého e-shopu samostatnou palatinosu? Hodně lidí by za to bylo vděčných, včetně mě :).

Je to otázka tak 2 - 4 týdnů (doufám). Ona je surovina samostatně dost drahá, tzn. výsledný produkt nebude úplně tak levný (jako je třeba glukóza), ale třeba pro sebe na ní už také čekám:).

Naposledy upravil Ronnie dne pá červenec 20, 2012 9:43 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda.
Mick994

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V čem je palatinoza zvláštní oproti jiným cukrům? ... Někdě jsem slyšel že se pomaleji tráví ale to asi nebude všechno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A tím pádem má i nižší GI, takže ti tak nerozhází cukry v krvi. Teda jestli se nemýlím.
webster

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s gainerem Compress B.I.G. ? Do teď jsem zkusil Giant Mega Mass 4000 a Mutant Mass, oboje mohu doporučit, bez problémů... Chtěl jsem si taky udělat domácí gainer na 100g: 20g proteinu,40g palatinozy, 40g malty, ale při pročítání výjde gainer levněji a obsahuje i ostatní látky co jsou třeba v Compressu a hlavně naberu, zamíchám a piju... Uvítám každou reakci, díky !
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Compress B.I.G. je dlouhodobě jeden z nejprodávanějších gainerů v ČR, u nás v shopu má velmi vysoké procento "věrnosti zákazníka", tzn. zákazník, který si ho koupí, se k němu rád při dalších nákupech vrací (=což vypovídá o jeho spokojenosti s produktem).
webster

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Compress B.I.G. je dlouhodobě jeden z nejprodávanějších gainerů v ČR, u nás v shopu má velmi vysoké procento "věrnosti zákazníka", tzn. zákazník, který si ho koupí, se k němu rád při dalších nákupech vrací (=což vypovídá o jeho spokojenosti s produktem).

Super, díky, doberu Mutanta a zkusím BIGA...

PS: jaký potrénikový koktejl konzumují administrátoři Ronnieho ?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

webster napsal:
PS: jaký potrénikový koktejl konzumují administrátoři Ronnieho ?

Co ostatní, nevím:). A já se chystám na nějaký běžecký závod a tak by moje suplementace asi inspirující zde moc nebyla:).
webster

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
moje suplementace asi inspirující zde moc nebyla:).

Jooo rozumím :)
Peters7

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj poradil by mi někdo kvalitní nejlepe čokoládový gainer pro ektoforma pro výraznější nabrání?Cvicim pul roku ,ale z pracovnich duvodu obcas nestiham jist jak bych měl.Koupit chci nějake větší balení od5kg a investovat okolo 1500kc...Koukal jsem na compress B.I.G nebo Mutant mass...dekuji za reakce ,který napr v cokoladové prichuti je nejlepsi:)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smartlabs oatsnack
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, v čem spočívá ta akce u Mutant massu? Protože stojí stejně jako před slevou..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nevíte někdo, v čem spočívá ta akce u Mutant massu? Protože stojí stejně jako před slevou..

A z čeho soudíš, že je v akci? :)
Na titulce byl podle mě jen přechodně, když kolegyně shazovala staré akce a nahazovala nové.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: