|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Už mi pomalu dochází sachariďák (klasickej od Aminostaru) tak jsem se tak poohlížel a celkem teď přemýšlím nad nějakým od Extrifitu, ohlasy jsem tu nějake viděl, ale nevím který z nich si vybrat. Nějaké tipy? |
Možná zvolit nejlépe nějaký s obsahem palatinosy, tzn. např. Compress B.I.G. nebo Go Pro 30.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ILikeBike
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
Ronnie, proč nepřidáš do svého e-shopu samostatnou palatinosu? Hodně lidí by za to bylo vděčných, včetně mě :). _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Ronnie, proč nepřidáš do svého e-shopu samostatnou palatinosu? Hodně lidí by za to bylo vděčných, včetně mě :). |
Je to otázka tak 2 - 4 týdnů (doufám). Ona je surovina samostatně dost drahá, tzn. výsledný produkt nebude úplně tak levný (jako je třeba glukóza), ale třeba pro sebe na ní už také čekám:).
Naposledy upravil Ronnie dne pá červenec 20, 2012 9:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
Paráda. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
V čem je palatinoza zvláštní oproti jiným cukrům? ... Někdě jsem slyšel že se pomaleji tráví ale to asi nebude všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
A tím pádem má i nižší GI, takže ti tak nerozhází cukry v krvi. Teda jestli se nemýlím.
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s gainerem Compress B.I.G. ? Do teď jsem zkusil Giant Mega Mass 4000 a Mutant Mass, oboje mohu doporučit, bez problémů... Chtěl jsem si taky udělat domácí gainer na 100g: 20g proteinu,40g palatinozy, 40g malty, ale při pročítání výjde gainer levněji a obsahuje i ostatní látky co jsou třeba v Compressu a hlavně naberu, zamíchám a piju... Uvítám každou reakci, díky !
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Compress B.I.G. je dlouhodobě jeden z nejprodávanějších gainerů v ČR, u nás v shopu má velmi vysoké procento "věrnosti zákazníka", tzn. zákazník, který si ho koupí, se k němu rád při dalších nákupech vrací (=což vypovídá o jeho spokojenosti s produktem).
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Compress B.I.G. je dlouhodobě jeden z nejprodávanějších gainerů v ČR, u nás v shopu má velmi vysoké procento "věrnosti zákazníka", tzn. zákazník, který si ho koupí, se k němu rád při dalších nákupech vrací (=což vypovídá o jeho spokojenosti s produktem). |
Super, díky, doberu Mutanta a zkusím BIGA...
PS: jaký potrénikový koktejl konzumují administrátoři Ronnieho ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| webster napsal: | PS: jaký potrénikový koktejl konzumují administrátoři Ronnieho ? |
Co ostatní, nevím:). A já se chystám na nějaký běžecký závod a tak by moje suplementace asi inspirující zde moc nebyla:).
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | moje suplementace asi inspirující zde moc nebyla:). |
Jooo rozumím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peters7
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj poradil by mi někdo kvalitní nejlepe čokoládový gainer pro ektoforma pro výraznější nabrání?Cvicim pul roku ,ale z pracovnich duvodu obcas nestiham jist jak bych měl.Koupit chci nějake větší balení od5kg a investovat okolo 1500kc...Koukal jsem na compress B.I.G nebo Mutant mass...dekuji za reakce ,který napr v cokoladové prichuti je nejlepsi:)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, v čem spočívá ta akce u Mutant massu? Protože stojí stejně jako před slevou..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Nevíte někdo, v čem spočívá ta akce u Mutant massu? Protože stojí stejně jako před slevou.. |
A z čeho soudíš, že je v akci? :)
Na titulce byl podle mě jen přechodně, když kolegyně shazovala staré akce a nahazovala nové.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|