SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě stačí trochu malty či glukopuru nebo si to dej půl na půl, viděl bych to na takových 15g. Já dřív dával třeba i 40g, ale je to podle mě zbytečné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Akulla

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam dobre zkusenosti s sacharidakem Compress B.I.G cokolada-kakao
chutna jak takove vodovejsi granko, po cviceni se na nej vzdycky velice tesim.
Predtim jsem mel Compress B.I.G banan a ten byl naopak hroznej, takova chemicka sracka, s bananem to melo pramalo spolecneho, jeste jsem zkousel Mass Gain 14 vanilka
a take nic moc, strasne vodove a sladke
webster

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 5:28 pm    Předmět: Re: Kvalitní gainer Odpovědět s citátem

DaBr napsal:
Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)

Zatim mám favorita:

UNIVERSAL Gain Fast 3100

Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru

Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu

Mega Mass 400 jsem měl, nebyl špatnej, pak Mutanta, ale tady se mi zdálo že sedá na pupek, pomalejší vstřebatelnost, ikdyž tam jsem dával dávky 160g :D ale ted mám BIG compress a spokojenost jak ve složení, tak chuti. I ta vstřebatelnost bude znát, ani se i po něm nechce spát :D prostě plnej energie, takže já doporučuju. -čokoláda,kakao
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry je MVP Bulk, ale ten od Universal Nutrition asi nemusi byt zly ...
honza94

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký bych měl používat kvalitní gainer? Pro nárust svalů, ale s nízkým obsahem špatných tuků, aby se mi neukládal do tukových tkání? A pokud možno i s nějakými příměsemi, jako je BCAA atd..
Grimley

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že to pomalu aspiruje na otázku "Jakej je nejlepší turbo mega master suplement" :D ... ale jinak mě se třeba osvědčil Compress B.I.G. .... jak chutí, tak výsledkem... a BCAA myslím taky má obstojně dost :)
MiKra

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delší době sem si koupil gainery do objemu, a to Actions Whey Gainer od Aminostaru.
A musím uznat, že lidé nelhali, čokoláda je celkem dobrá, rozpustnost také, ale tím to končí
Za ty prachy celkem solidní projímadlo, práší a vanilka solidní humus.
Měl sem zůstat u malty jako vždycky, nebo více zainvestovat.
Kdo chce kam, pomůže si sám
Akulla

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Po delší době sem si koupil gainery do objemu, a to Actions Whey Gainer od Aminostaru.
A musím uznat, že lidé nelhali, čokoláda je celkem dobrá, rozpustnost také, ale tím to končí
Za ty prachy celkem solidní projímadlo, práší a vanilka solidní humus.
Měl sem zůstat u malty jako vždycky, nebo více zainvestovat.
Kdo chce kam, pomůže si sám

presne tak, Aminosar uz neni davno co byval, vetsinou tuhle znacku kupuji uplni novacci, kteri se v suplementech moc neorientuji. Myslim, ze nedelaji kvalitni vyrobky, jestli se nepletu, v minulosti se provadeli testy proteinu a zjistilo se, ze v suplementech bylo mnohonasobne nizzsi procento bilkovin, nez uvadeli na etikete, pak se u nich nasli nejake nepovolene latky apod. , zbytky steroidu nebo co. Poprve jsem kupoval kreos prave od Aminostaru a reknu vam, ze na me nepusobil vubec dobre, bud jsem neustale behal na zachod, nebo jsem mel naopak plny zaludek vody. Potom jsem zkusil kreatin od Reflexu a zminene potize uz jsem nemel
Tiano

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz, dávám 2 odměrky gaineru (Incredible Bulk) ihned po cvičení pokaždé mě z toho bolí žaludek, míchám to s mlékem, má s tím někdo zkušenost, nebo netušíte čím to může být?
blazen

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

míchat s vodou a dávat míň gaineru
Tiano

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
míchat s vodou a dávat míň gaineru

Vyzkouším, děkuji.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 6:31 pm    Předmět: Gainer.. Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s G 15 Anabolic Gainer? je teď v akci tak jsem o něm začal přemýšlet že bych ho vzal :)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 7:15 pm    Předmět: Re: Gainer.. Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Máte někdo zkušenosti s G 15 Anabolic Gainer? je teď v akci tak jsem o něm začal přemýšlet že bych ho vzal :)

čokoláda luxusní
ondrakf

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat kolik si mám dávat po tréninku glukopuru,jestli chci přibrat a vážím 75 kilo? díky
x46x

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Dochází kýbl Mass Gainu 14 -Nutred, kupoval jsem ho dřív než jsem objevil toto forum a proto baych si chtěl nechat poradit co koupit teď, používám ho ráno do vloček a pak samozřejmě po treninku. Zajímalo by mě tedy jestli je tu něco na doporučení. Děkuji
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: