|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 23, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Podle mě stačí trochu malty či glukopuru nebo si to dej půl na půl, viděl bych to na takových 15g. Já dřív dával třeba i 40g, ale je to podle mě zbytečné. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Akulla

|
Zaslal: st září 26, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
ja mam dobre zkusenosti s sacharidakem Compress B.I.G cokolada-kakao
chutna jak takove vodovejsi granko, po cviceni se na nej vzdycky velice tesim.
Predtim jsem mel Compress B.I.G banan a ten byl naopak hroznej, takova chemicka sracka, s bananem to melo pramalo spolecneho, jeste jsem zkousel Mass Gain 14 vanilka
a take nic moc, strasne vodove a sladke
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 5:28 pm Předmět: Re: Kvalitní gainer |
|
|
| DaBr napsal: | Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)
Zatim mám favorita:
UNIVERSAL Gain Fast 3100
Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru
Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu |
Mega Mass 400 jsem měl, nebyl špatnej, pak Mutanta, ale tady se mi zdálo že sedá na pupek, pomalejší vstřebatelnost, ikdyž tam jsem dával dávky 160g :D ale ted mám BIG compress a spokojenost jak ve složení, tak chuti. I ta vstřebatelnost bude znát, ani se i po něm nechce spát :D prostě plnej energie, takže já doporučuju. -čokoláda,kakao
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
Dobry je MVP Bulk, ale ten od Universal Nutrition asi nemusi byt zly ...
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký bych měl používat kvalitní gainer? Pro nárust svalů, ale s nízkým obsahem špatných tuků, aby se mi neukládal do tukových tkání? A pokud možno i s nějakými příměsemi, jako je BCAA atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to pomalu aspiruje na otázku "Jakej je nejlepší turbo mega master suplement" :D ... ale jinak mě se třeba osvědčil Compress B.I.G. .... jak chutí, tak výsledkem... a BCAA myslím taky má obstojně dost :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Po delší době sem si koupil gainery do objemu, a to Actions Whey Gainer od Aminostaru.
A musím uznat, že lidé nelhali, čokoláda je celkem dobrá, rozpustnost také, ale tím to končí
Za ty prachy celkem solidní projímadlo, práší a vanilka solidní humus.
Měl sem zůstat u malty jako vždycky, nebo více zainvestovat.
Kdo chce kam, pomůže si sám _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Po delší době sem si koupil gainery do objemu, a to Actions Whey Gainer od Aminostaru.
A musím uznat, že lidé nelhali, čokoláda je celkem dobrá, rozpustnost také, ale tím to končí
Za ty prachy celkem solidní projímadlo, práší a vanilka solidní humus.
Měl sem zůstat u malty jako vždycky, nebo více zainvestovat.
Kdo chce kam, pomůže si sám |
presne tak, Aminosar uz neni davno co byval, vetsinou tuhle znacku kupuji uplni novacci, kteri se v suplementech moc neorientuji. Myslim, ze nedelaji kvalitni vyrobky, jestli se nepletu, v minulosti se provadeli testy proteinu a zjistilo se, ze v suplementech bylo mnohonasobne nizzsi procento bilkovin, nez uvadeli na etikete, pak se u nich nasli nejake nepovolene latky apod. , zbytky steroidu nebo co. Poprve jsem kupoval kreos prave od Aminostaru a reknu vam, ze na me nepusobil vubec dobre, bud jsem neustale behal na zachod, nebo jsem mel naopak plny zaludek vody. Potom jsem zkusil kreatin od Reflexu a zminene potize uz jsem nemel
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz, dávám 2 odměrky gaineru (Incredible Bulk) ihned po cvičení pokaždé mě z toho bolí žaludek, míchám to s mlékem, má s tím někdo zkušenost, nebo netušíte čím to může být?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | míchat s vodou a dávat míň gaineru |
Vyzkouším, děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:31 pm Předmět: Gainer.. |
|
|
Máte někdo zkušenosti s G 15 Anabolic Gainer? je teď v akci tak jsem o něm začal přemýšlet že bych ho vzal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:15 pm Předmět: Re: Gainer.. |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Máte někdo zkušenosti s G 15 Anabolic Gainer? je teď v akci tak jsem o něm začal přemýšlet že bych ho vzal :) |
čokoláda luxusní
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat kolik si mám dávat po tréninku glukopuru,jestli chci přibrat a vážím 75 kilo? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Dochází kýbl Mass Gainu 14 -Nutred, kupoval jsem ho dřív než jsem objevil toto forum a proto baych si chtěl nechat poradit co koupit teď, používám ho ráno do vloček a pak samozřejmě po treninku. Zajímalo by mě tedy jestli je tu něco na doporučení. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|