Magione co rikas na ten muj swing? Nejake rady tipy triky ?
Promin, nejsem tazatel, ale prijde mi ze to "zvedas" malo vysoko, ze tam neni dost dynamiky, aby jsi to dostal vys, pred oblicej, nerku-li nad hlavu
32 kilo y pro takoveho chlapaka jako jsi ty nemel byt prece problem
(ale ksem amater a swingy jsem se ucil a znam jenom z youtube)
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
prijde mi ze to "zvedas" malo vysoko, ze tam neni dost dynamiky, aby jsi to dostal vys, pred oblicej, nerku-li nad hlavu
To je ale mýlka, koule při swingu nemá v žádném případě dosahovat před obličej, nebo dokonce nad hlavu. Pro zdraví ramen to není vůbec dobré, ramena mají zůstat zapakovaná. Výška kubazova doswingu je dobrá. Swing nad hlavu je jen crossfitová ko*otina.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
prijde mi ze to "zvedas" malo vysoko, ze tam neni dost dynamiky, aby jsi to dostal vys, pred oblicej, nerku-li nad hlavu
To je ale mýlka, koule při swingu nemá v žádném případě dosahovat před obličej, nebo dokonce nad hlavu. Pro zdraví ramen to není vůbec dobré, ramena mají zůstat zapakovaná. Výška kubazova doswingu je dobrá. Swing nad hlavu je jen crossfitová ko*otina.
nad hlavu beru ale prijde mi, ze zapakovana je mam az k obliceji, teprve pak se mi otviraji
ale jak rikam, jsem amater samouk
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
military press 5x40kg, 3x45kg, 2x50kg
deadlift 5x100kg, 3x110kg, 2x120kg
back squat 5x70kg, 3x80kg, 2x90kg
pull up 2x5
*mu 1,1,5
/ velmi dobry, behem treninku se kamos ucil muscle upy, tak sem si rikal ze zkusim, no pote, co sem dal naprosto easy 2x po jednom, tak sem si rikal, ze zkusim dat vice najednou a udelal sem 5 naprosto easy, nechapu
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
svihany samozrejme, trenink je fajn, nevim cim to je ale osvojil sem si ted za ty dva tydny opravdu peknou techniku mrtveho tahu, myslim si, ze si moje telo neda rict a budu brzy opet tahat velmi pekna cisla
Swinguj bez bot. Na začátku si nech kettlebell dále před sebou a první opakování začni tím, že ho strhneš na sebe. Jinak mi přijde, že se nahoře příliš zakláníš. Zatínej břicho. Pakuješ pořádně ramena? Přijde mi, že bys je mohl udržet víc vzadu. To jen můj názor, jak jsi oblečen, není to stoprocentně vidět.
military press 2x5 47,5kg
deadlift 2x5 120kg
back squat 2x5 80kg
pull up 2x5
ghd sit up 30x
5x 30sec on/30sec off row
avg cal 14
/ na drepu sem se spletl melo tam byt o 10kg vic, tgu potesilo tech 32kg na levou ruku to bylo pekne, na pravou to uz se mnou trosku pohazelo, swingy s 32kg uz sou taky docela pohadka, no na fakt, ze sem za vcerejsek mel asi 30g bilkovin 100g sachru a nic tuku to docela slo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru