Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2010 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CROSSFIT

CFW

(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu)
x 3

WOD
EVA

800 metru beh
30 KTB swings (24 kg)
30 shybu

x5

TIME:52:00

Tak dneska to bylo peklo...cas bych mel urcite lepsi, ale pri druhy serii shybu jsem si opet strhnul mozol ...ke konci uz jsem musel delat shyby jen po 4, protoze to kvuli tomu mozolu proste neslo...palilo tak jak cert
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle 2 videa krasne ukazujou o cem je vlastne paleo diet a crossfit. Hodne zajimave zpracovany a hlavne pravdivy. Doporucuju urcite zkouknout
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CROSSFIT

CFW

(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu)
x 3

WOD

800 metru veslo
15 mrtvych tahu (100kg)
30 burpees
50 vypadu
15 toes to bar
30 pistols
50 sed lehu
15 shybu
30 kliku na kruzich
50 drepu
800 metru beh

TIME:28:37

No ono se to nezda nejaky tezky, ale zkuste si udelat treba jen 10 mrtvol v kuse po 800 metrech veslovani...pri shybech neuveritelne bolelo bricho. No a beh to byl ocistec
hytuk

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam, tenhle poslední si s chutí dam,jen ten trenažér nejni :/ Až se trošku rozcvičim, tak si vždycky vytáhnu od tebe z logu nějakej trenál a poměříme. Crossfit jsem pro zpestření sem tam jel, je to humus, když člověk jede na krev :) Hezky makáš
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten trenazer nevadi az tolik....to muzes klidne zamenit s behem. Ale to urcite vis. Abych rekl pravdu, tak to tvuj log me pred nejakou dobou navedl na tuhle cestu a jsem za to fakt rad ...casy muzem nekdy urcite pomerit, ale ty moje nejsou nejak oslnivy. Treba pri tomhle WODu jsem byl o 7 minut pomalejsi nez trener
Rischard1

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahojda borce. tak mi davame na pristi tyden ve ctvrtek dohromady tu navstevu crosfitu. prisli bychom s kuliskem s logu (snad znas) se podivat a trochu zamaknout. kdyz tak bych te poprosil o podrobnosti ( kde to je. kolik to stoji.co vzit sebou a pod.)

budem radi jestli se pripojis a treba nas trosku uvedes jestli je to v tvejch casovejch moznostech.
zatim zdar borce.

uff chtel sem ti to poslat jako soukromou spravu. sorry.
cocman

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rischard:PM

Jinak v utery mam obhajobu a pak v pondeli statnice, takze do ty doby na posilovnu kaslu a budu chodit jen na CF....navic me uz zacina svirat ta blba zkouskova uzkost, takze i s jidlem je docela problem, ale zatim se docela drzim. Bojim se tech statnic jak cert krize
cocman

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CROSSFIT

CFW

(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu)x3

WOD

40 shybu a 40 ring dips (rozdeleny priblizne po 10)
3 minuty odpocinek

a pak
AMRAP 15 minut
10 burpees
10 OH vypadu (20 kg)
10 pushpress (20 kg)

Stihnul jsem 5 celych kol a 2 anglicany navrch...zadna slava to teda nebyla...stres ze zitrejsi obhajoby a malo jidla a spanku udelalo svoje

Pak jsem si nacvicova jeste nejaky shyby, ring dips atd
cocman

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bakalarka obhajena ...vecer za odmenu Xfit
cocman

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CROSSFIT

CFW

(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 ring dips
10 shybu)
x 3

WOD

21-15-9-15-21
Celni drep (65kg)
Sed leh

Nebylo to na cas, ale na techniku...U drepu mohly byt prestavka kdykoliv, ale u sed lehu se musela cela serie udelat bez prestavky. Mam z toho ale pekny modriny, jelikoz mam zkraceny levy zapesti a nekde mi to tak dobre chytit a tudiz se mi to dost blbe pokladalo na zem.
Za odmenu jsem si dal dneska jeden radek Lindt cokolady 85% kakaa....99% byla vyprodana a tahle byl v akci a tak jsem neodolalal ...moje prvni sladka vec za mesic a pul
Luster

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

Za odmenu jsem si dal dneska jeden radek Lindt cokolady 85% kakaa....99% byla vyprodana a tahle byl v akci a tak jsem neodolalal ... moje prvni sladka vec za mesic a pul

blazen nechapu, jak vubec muzes zit jaky sou vysledky z ty tvoji diety? vaha, fyza, sila apod... (jestli si to uz nekde psal tak sorry)
cocman

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sladky mam z ovoce, takze pohoda ...Me to nejak neprijde, ze bych se omezoval nebo tak. No vysledky jsou takovy, ze vaha jde pomalu ale jiste nahoru. Stejne tak sila...posunul jsem se z nejakych 1x80 na benchi na 5x5x82.5 a jeste tam byla rezerva. Na drepu jsem se zlepsil o 10 kilo a na mrtvole o 20. Fyzicka je na tom vyborne a troufam si rict, ze jsem na tom nebyl nikdy lip. Posledni dobou se mi zda, ze se mi i lip regeneruje
aleale1

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I když to u Lucci v logu trochu kazím svými dotazy jsem ráda za každou radu a připomínku,takže díky.No na zítra mám ty kešáky když už je máme doma a pak se polepším.
Luster

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Tak sladky mam z ovoce, takze pohoda ...Me to nejak neprijde, ze bych se omezoval nebo tak. No vysledky jsou takovy, ze vaha jde pomalu ale jiste nahoru. Stejne tak sila...posunul jsem se z nejakych 1x80 na benchi na 5x5x82.5 a jeste tam byla rezerva. Na drepu jsem se zlepsil o 10 kilo a na mrtvole o 20. Fyzicka je na tom vyborne a troufam si rict, ze jsem na tom nebyl nikdy lip. Posledni dobou se mi zda, ze se mi i lip regeneruje

tak to je vic nez pekny ja bych se trochu bal, ze pri tyhle diete budu mit hlad, ale zase je fakt, ze kdyz skoro po kazdym jidle vypijes hektolitr mlika, tak se pak clovek mozna cejti i docela syte
cocman

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mliko je tam jen jako doplnek....az priberu na vahu, kterou chci, tak ho vyradim...taky jsem si myslel, ze budu mit hlad, ale je tomu presne naopak....ty tuky ten hlad fakt dost brzdi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: