(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD EVA
800 metru beh
30 KTB swings (24 kg)
30 shybu x5
TIME:52:00
Tak dneska to bylo peklo...cas bych mel urcite lepsi, ale pri druhy serii shybu jsem si opet strhnul mozol ...ke konci uz jsem musel delat shyby jen po 4, protoze to kvuli tomu mozolu proste neslo...palilo tak jak cert
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
800 metru veslo
15 mrtvych tahu (100kg)
30 burpees
50 vypadu
15 toes to bar
30 pistols
50 sed lehu
15 shybu
30 kliku na kruzich
50 drepu
800 metru beh
TIME:28:37
No ono se to nezda nejaky tezky, ale zkuste si udelat treba jen 10 mrtvol v kuse po 800 metrech veslovani...pri shybech neuveritelne bolelo bricho. No a beh to byl ocistec
Mňam, tenhle poslední si s chutí dam,jen ten trenažér nejni :/ Až se trošku rozcvičim, tak si vždycky vytáhnu od tebe z logu nějakej trenál a poměříme. Crossfit jsem pro zpestření sem tam jel, je to humus, když člověk jede na krev :) Hezky makáš
Tak ten trenazer nevadi az tolik....to muzes klidne zamenit s behem. Ale to urcite vis. Abych rekl pravdu, tak to tvuj log me pred nejakou dobou navedl na tuhle cestu a jsem za to fakt rad ...casy muzem nekdy urcite pomerit, ale ty moje nejsou nejak oslnivy. Treba pri tomhle WODu jsem byl o 7 minut pomalejsi nez trener
ahojda borce. tak mi davame na pristi tyden ve ctvrtek dohromady tu navstevu crosfitu. prisli bychom s kuliskem s logu (snad znas) se podivat a trochu zamaknout. kdyz tak bych te poprosil o podrobnosti ( kde to je. kolik to stoji.co vzit sebou a pod.)
budem radi jestli se pripojis a treba nas trosku uvedes jestli je to v tvejch casovejch moznostech.
zatim zdar borce.
uff chtel sem ti to poslat jako soukromou spravu. sorry.
Jinak v utery mam obhajobu a pak v pondeli statnice, takze do ty doby na posilovnu kaslu a budu chodit jen na CF....navic me uz zacina svirat ta blba zkouskova uzkost, takze i s jidlem je docela problem, ale zatim se docela drzim. Bojim se tech statnic jak cert krize
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 ring dips
10 shybu) x 3
WOD
21-15-9-15-21
Celni drep (65kg)
Sed leh
Nebylo to na cas, ale na techniku...U drepu mohly byt prestavka kdykoliv, ale u sed lehu se musela cela serie udelat bez prestavky. Mam z toho ale pekny modriny, jelikoz mam zkraceny levy zapesti a nekde mi to tak dobre chytit a tudiz se mi to dost blbe pokladalo na zem.
Za odmenu jsem si dal dneska jeden radek Lindt cokolady 85% kakaa....99% byla vyprodana a tahle byl v akci a tak jsem neodolalal ...moje prvni sladka vec za mesic a pul
Za odmenu jsem si dal dneska jeden radek Lindt cokolady 85% kakaa....99% byla vyprodana a tahle byl v akci a tak jsem neodolalal ... moje prvni sladka vec za mesic a pul
blazen nechapu, jak vubec muzes zit jaky sou vysledky z ty tvoji diety? vaha, fyza, sila apod... (jestli si to uz nekde psal tak sorry)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Tak sladky mam z ovoce, takze pohoda ...Me to nejak neprijde, ze bych se omezoval nebo tak. No vysledky jsou takovy, ze vaha jde pomalu ale jiste nahoru. Stejne tak sila...posunul jsem se z nejakych 1x80 na benchi na 5x5x82.5 a jeste tam byla rezerva. Na drepu jsem se zlepsil o 10 kilo a na mrtvole o 20. Fyzicka je na tom vyborne a troufam si rict, ze jsem na tom nebyl nikdy lip. Posledni dobou se mi zda, ze se mi i lip regeneruje
I když to u Lucci v logu trochu kazím svými dotazy jsem ráda za každou radu a připomínku,takže díky.No na zítra mám ty kešáky když už je máme doma a pak se polepším.
Tak sladky mam z ovoce, takze pohoda ...Me to nejak neprijde, ze bych se omezoval nebo tak. No vysledky jsou takovy, ze vaha jde pomalu ale jiste nahoru. Stejne tak sila...posunul jsem se z nejakych 1x80 na benchi na 5x5x82.5 a jeste tam byla rezerva. Na drepu jsem se zlepsil o 10 kilo a na mrtvole o 20. Fyzicka je na tom vyborne a troufam si rict, ze jsem na tom nebyl nikdy lip. Posledni dobou se mi zda, ze se mi i lip regeneruje
tak to je vic nez pekny ja bych se trochu bal, ze pri tyhle diete budu mit hlad, ale zase je fakt, ze kdyz skoro po kazdym jidle vypijes hektolitr mlika, tak se pak clovek mozna cejti i docela syte
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
to mliko je tam jen jako doplnek....az priberu na vahu, kterou chci, tak ho vyradim...taky jsem si myslel, ze budu mit hlad, ale je tomu presne naopak....ty tuky ten hlad fakt dost brzdi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru