Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minuly týden sem vůbec netrenoval, byl jsem nachlazený. Jen v pátek sem dal paže prsa. Teď už zase jedu normálně.

Trénink 18.1.2016

Legpress 12*40,12*80,12*120,3*10*130,2*15*80 na úzko
Predkopy 5*8
Paže na kladkach a takové smrdlani na zada s opěrkou hrudníku s 20 na každou ruku

Takové smrdlani a spíš snaha o pumpu i když ten legpress je celkem těžký a moc víc bych nedal (jedu plný rozsah, kolena na hrudník). Nějak mě u něj rozbolelo to vadné rameno. Asi sem se moc silne držel za madla (ramena sem nerozehral). Th po ráno 76,8. Po nemoci to šlo dolu, ale no stress.
8Shade

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
moc víc bych nedal (jedu plný rozsah, kolena na hrudník).

Na to bacha, z mého pohledu je naopak o něco menší rozsah správně. V rozsahu, o kterém mluvíš jsem si přivodil akorát zranění spodních žeber. Co jsem koukal na netu, tak rozhodně nejsem jedinej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
wondra napsal:
moc víc bych nedal (jedu plný rozsah, kolena na hrudník).

Na to bacha, z mého pohledu je naopak o něco menší rozsah správně. V rozsahu, o kterém mluvíš jsem si přivodil akorát zranění spodních žeber. Co jsem koukal na netu, tak rozhodně nejsem jedinej.

Súhlasím, navyše pri väčšom rozsahu sa občas dvíhajú kríže z podložky a to chrbtici tiež veľmi nepomôže. Videl som už aj borca, ktorý si kolená vyslovene pri každom opakovaní odrážal od brucha a tým cheatoval ešte aj legpress.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
wondra

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tohle si dávám bacha a pokud cítím že už se mi zvedá zadek, tak vedu rozsah jen do tohodle okamžiku. Neodrazim vůbec, dolů jdu hodně pomalu a většinou se i zastavuju. Samozřejmě bez toho abch váhu položil na hrudník koleny :D myslím že legpress narozdil od toho benchového zvladam dobře. Ale určite je to zlepšovat.
wondra

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 28.1.2016 doma

Těžké drepy 5*5*90 -bandáže, pásek
Kliky na bradlech 6*8*ve
Tric. Na kladce

Asi 6 posledních tréninku bez zápisu (byly to ABC tréninky 3+1). Legpress naposled se 140, pritahy vč k bradě ez v průvanu + 15kg. Tlaky na rovné s 16kama. Nové pritahy na záda s oporou na "hammeru" 25 na každou. Zapisuju si ty trapné váhy kvůli progressu. Během týdne snad udělám nějakou pěknou fotku formy. Konečně mi zase začínají růst nohy (57cm). Ruce stagnujou na 34. Prsa taky stagnace, spodní záda už sem zlepšil-byly dost oslabené- a začínají vylezat, stejně tak ramena se zlepsujou. Drepoval sem dneska snad po měsíci, lehce pod paralel s dosedem osy na RAM stojanu jako jsem to dělal dřív (menší tlak na kolena a trochu to reguluje růst prdele) a utahl jsem řádně bandy. To je první trénink s nimi. Kolena ani trochu nebolela a silové bylo i na víc, ale chce to trochu zlepšit kvadry a hss kvůli páteři. Možná spíš dýchání.
wondra

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předvčerejšky a dnes byly tréninky, dneska sem odjel záda, nohy prsa a ramena "doplnkově"

Mrtvoly dnes 5x5x100, propotil jsem se na stupnici 0,4 drepjra, myslím že to bylo tak 1,5l vody. Průvan bruálně narvaný. Váha po ránu 78. Spodní záda u mrtvoly opět tvrdé, takže zas tak moc zlepšené ještě nejsou.
wondra

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 11:34 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dlouho jsem nic nezapsal. Poslední měsíc jsem se sbíral z nemoci, před ní váha těsně pod 80kg. Naposled jsem dal s powersystem bandazema drepy 100kg po pěti opakováních. Teď při nemoci jsem shodil 4kg a netrenoval. Pomalu se snažím vrátit do formy, ještě tak tři kila... Dneska jsem si udělal radost v průvanu, na legpress jsem si dal tři série se 150 po pěti opakováních. Bandaze spis prohrivaci mad max. Před nemoci 140. Trochu mi povolilo rameno při odpočinku. Do léta jsem chtěl 85 tak to už asi nedam:-D
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2016 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měsíc stará aktuálka 78kg not pumped or flexed
wondra

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2016 5:36 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Trénink 18.3.2016

Drepy 10*bw, 30, 50, 8*70 posem madmax, 5*90, 2*100* 2, 3*110, 4*5*90 to vše s powerbandama a páskem

Pritahy v předklonu 2*10*30, 4*8*40
Jc k pasu 4*8*12kg
Nějaká pumpa na triceps a biceps

Drepy ok, kolena v bandech nejsou cítit ani malinko. S nimi by se dal odjet i korte.
Madmax bandy jsou za ty prachy katastrofa, strašně seto trhá. Loketní už jsou úplně rozervané a velikost jsem vybral dle jejich tabulek. Tohle mě fakt sere...
wondra

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 10:33 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Trénink 20.3.2016

Mrtvoly 10x50, 8x70, 5x90, belt on 2x110, 3x3x120
Benche nějaké šmrdlání 5x8x50

Na 120kg v tazích jsem dal powerbandy na kolena. Naprostá bomba, kolena opět vůbec nebolí. Bench pěkně slabý, tam váhy asi spadly. [/b]
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2016 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Súhlasím, navyše pri väčšom rozsahu sa občas dvíhajú kríže z podložky a to chrbtici tiež veľmi nepomôže. Videl som už aj borca, ktorý si kolená vyslovene pri každom opakovaní odrážal od brucha a tým cheatoval ešte aj legpress.

Druhej extrém je ještě horší

wondra

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 12:22 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Trénink 23.3.2016 Velký Průvan

Legpress up to 160x6,5,5,4, 2x12x120, 2x15x80
Výpony 5 sérií
stahování horní kladky na šířku něco přes ramena 4x8, stahování v adaptéru z vrchu 4x8
Ramena tlaky s kotoučema 5x8x5kg na ruku, rozpažky v předklonu 5x8x5kg na ruku, přítahy 10kg kotouče k bradě 3x10
Paže supersérie tric horní kladky se spodní s arnoldovou 21 na bic.

Parádní trénink, nohy napumpované a procítěné. Radost z přihození na legpressu. Výpony nic extra, pravá noha šla do křeče. Ramena zábavné a paže pumpovaly taky super. TH po tréninku 77,7 vč. potréninkáče. Forma před nemocí už je skoro zpátky, silově jsem se už dostal za (krom benche). S tím legpressem běžte doprdele, to nedělám
A jedna zkreslená
wondra

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 25.3.2016

Bench na úzko up to 3*4*50, 3*8*40, 3*8*30
Pritahy v osy v předklonu 8*30,8*40,8,50,6*60,3*6*70,3*8*40

Naposledy upravil wondra dne po duben 04, 2016 11:41 pm, celkově upraveno 2 krát
wondra

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2016 7:03 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Trénink 26.3.2016

Dotahy od kolen 3*5*110, 3*3*130, 3*140
Přední drepy 3*6*50, 3*6*60
Výpady s jc 12kg 4*12, 2 serie do selhání
Facepulls s lanem 4x12
wondra

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.3.2016

Drepy 5*5*90

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: