mrtvoly ho nezajímají, ujíždí jen na cvičencích, co jedou mohamedány na horní kladce
… nejezdím mohamedány na horní kladce …
(mám jen tašku plnou zdánlivě nepoživatelných věcí … k sežrání:)
luxusní outfit, jako vždy (kéž bych měl k pokoukání něco tak hezkého i v mé posilce, hned by se díky zvýšenému tesťáku zvedalo agresivnějš :) )
jinak ty pracky a rameniska jsou ňak velký ne ?
ty podpatky používáš pouze na rumuny? zkoušela si je i u obyč mrtvol? já je vyzkoušel po nějaké době a zvedá se mi v nich lépe, rozuměj je to z malého deficitu, ale rozjezd ze země se mi zdá lehčí, rychlejší díky zapojení kvadráků... podobně jako v tomto videu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
myslím, že to video rozšiřuje kvalitněji než má objemovka
podpatky používám vždy, když si je zapomenu sundat :) … minule jsem v nich odjela 1.sérii suma a byla to katastrofa, u klasiky mi taky vadí ... když chci deficit, shodím je a použiju podložky, jinak padám na čumák
tričko fajnové a borca bych ráda viděla dřepovat :D
Naposledy upravil e-witch dne so listopad 01, 2014 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Jo není to úplně pro každého, s tvýma už tak dlouhýma nožiskama se tam neposkladáš, a ramena máš už moc daleko před tyčí, tak proto přepadáváš. U suma je to samozřejmě blbost, tam to chce mít ramena přímo nad osou, nebo malinko před, někdo mívá i za tyčí.
To se zkrácením nemá vůbec nic společného. Prostě to jen někomu může pomoct rychlejš odlepit činku díky vhodnějším tělesným pákám. Nehledat v tom žádnou vědu.
A s tím sumem též nesouhlasím. Mrtvý tah nemá předepsanou techniku pro všechny stejně. Každý člověk si musí vychytat svůj styl vhodný jeho pákám. V tom je tento cvik vyjímečný. Někdo tahá s podpatkama, někdo bez nich, někdo široký sumo, někdo semi sumo, někdo úzočkou klasiku s patama skoro u sebe, někdo naširoko. Někdo si k tomu sedá, někdo tahá se zadkem vysoko bez leg drivu. Někdo s ramenama před činkou, někdo za činkou. Prostě tisíc lidí tisíc chutí.
To se zkrácením nemá vůbec nic společného. Prostě to jen někomu může pomoct rychlejš odlepit činku díky vhodnějším tělesným pákám. Nehledat v tom žádnou vědu.
A s tím sumem též nesouhlasím. Mrtvý tah nemá předepsanou techniku pro všechny stejně. Každý člověk si musí vychytat svůj styl vhodný jeho pákám. V tom je tento cvik vyjímečný. Někdo tahá s podpatkama, někdo bez nich, někdo široký sumo, někdo semi sumo, někdo úzočkou klasiku s patama skoro u sebe, někdo naširoko. Někdo si k tomu sedá, někdo tahá se zadkem vysoko bez leg drivu. Někdo s ramenama před činkou, někdo za činkou. Prostě tisíc lidí tisíc chutí.
Magione sleduju tvé příspěvky delší dobu a všude na vše jdeš hrozně vědecky, hledáš zbytečnosti ve kterých žádná podstata není, ale dost ti unikají základní věci vyzkoušené praxí. Docela by mě zajímalo tvé provedení a tvá výkonnost. Možná, že by nebylo od věci při tvém poučování nedávat videa ze světa, ale natočit to sám a ukázat nám to, jak tedy na to.
Magione sleduju tvé příspěvky delší dobu a všude na vše jdeš hrozně vědecky, hledáš zbytečnosti ve kterých žádná podstata není, ale dost ti unikají základní věci vyzkoušené praxí. Docela by mě zajímalo tvé provedení a tvá výkonnost. Možná, že by nebylo od věci při tvém poučování nedávat videa ze světa, ale natočit to sám a ukázat nám to, jak tedy na to.
V pohodě, já vím, že jsem tím čtením na zahraničních webech postiženej :)) Ale nemohu si pomoct a strašně rád hltám tu literaturu od světových trenérů všech odvětví. Prahnu po informacích, které se ale následně snažím uvést do praxe. A vím že kolikrát jeden řekne toto a druhý úplný opak, takže to bez ozkoušení na sobě ani nejde. A už tak nějak vím co dělat, nedělat, jakou má tělo kapacitu atd. Spolu s posloucháním svého těla je to prostě way to go. Ale jsem za to vděčnej jelikož musím zaklepat, cvičím už několikátým rokem bez zranění a bez pauz. Od nového roku si chystám založit log, tak se určitě rád pochlubím i videjkama :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru