e-witch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 480, 481, 482  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - e-witch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> e-witch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
prečo drepuješ štýlom najprv pomalý goodmorning a potom až boky, zvláštne, alebo to je zámer?

... hlídám si tak kolena, řeší se to už o stránku zpět

Judson napsal:
e-witch napsal:

nahoře low bar … větší předklon, činka víc nad patama

Co ? Ja tam nic z toho nevidel

... neva, hlavně si nestěžuj mému šéfovi :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-witch

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.10.2014

I/8.

přemístění
2x15x37,5 silové

legpress
10x50
2x15x85

mrtvý tah
sumo
2x15x85

tlaky hlavou nahoru j.č
2x15x14
stopky

úzký bench
2x15x35

kick back
2x15x6,5
stopky

upažování ve stoje
2x15x5,5
stopky

lýtkovač
3x20x75

bradlakliky
+4kg
2x15

přednožování
s propnutím
2x15

zkracovačky
+12,5kg
3x25

… šefův pes je debil
e-witch

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"sumo" DL
drlift_

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:

… šefův pes je debil

Copak? Skocil na tebe pri mrtvole?
e-witch

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvoly ho nezajímají, ujíždí jen na cvičencích, co jedou mohamedány na horní kladce
… nejezdím mohamedány na horní kladce …
(mám jen tašku plnou zdánlivě nepoživatelných věcí … k sežrání:)

bože
e-witch

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.10.2014

I/9.

dřep
10x30
2x5x50

2x15x65

přední:
10x55

bench
10x25,30

2x15x40

úzký bench
2x15x35
stopky

mrtvý rumun
2x15x62,5

přítahy v předklonu
2x15x37,5

shyby
široký nadhmat 2c
2x15

tlak za hlavou
2x15x20

biceps j.č.
2x15x9

francouzák
2x15x20

lýtkovač
3x20x75

boční extenze
+4
2x 2x15

AB roller
2x30

… dnes poněkud únavné
e-witch

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... jelikož jsem minule dostala pojeb za špatně mrtvého rumuna, snažila jsem se ho tentokrát zabít lépe

magion

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

luxusní outfit, jako vždy (kéž bych měl k pokoukání něco tak hezkého i v mé posilce, hned by se díky zvýšenému tesťáku zvedalo agresivnějš :) )

jinak ty pracky a rameniska jsou ňak velký ne ?

ty podpatky používáš pouze na rumuny? zkoušela si je i u obyč mrtvol? já je vyzkoušel po nějaké době a zvedá se mi v nich lépe, rozuměj je to z malého deficitu, ale rozjezd ze země se mi zdá lehčí, rychlejší díky zapojení kvadráků... podobně jako v tomto videu

btw.: borec má moc hezké tričko :))
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobré video a inak tričko chcem!
e-witch

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že to video rozšiřuje kvalitněji než má objemovka

podpatky používám vždy, když si je zapomenu sundat :) … minule jsem v nich odjela 1.sérii suma a byla to katastrofa, u klasiky mi taky vadí ... když chci deficit, shodím je a použiju podložky, jinak padám na čumák

tričko fajnové a borca bych ráda viděla dřepovat :D

Naposledy upravil e-witch dne so listopad 01, 2014 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo není to úplně pro každého, s tvýma už tak dlouhýma nožiskama se tam neposkladáš, a ramena máš už moc daleko před tyčí, tak proto přepadáváš. U suma je to samozřejmě blbost, tam to chce mít ramena přímo nad osou, nebo malinko před, někdo mívá i za tyčí.

Jinak jak je libo, ale dřepy má mělký :))

Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komu se tahá mrtvola líp v botach s podpatkem, má zkrácený achilovky.

A sumo mrtvolu s ramenama před činkou? To snad ne...
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se zkrácením nemá vůbec nic společného. Prostě to jen někomu může pomoct rychlejš odlepit činku díky vhodnějším tělesným pákám. Nehledat v tom žádnou vědu.

A s tím sumem též nesouhlasím. Mrtvý tah nemá předepsanou techniku pro všechny stejně. Každý člověk si musí vychytat svůj styl vhodný jeho pákám. V tom je tento cvik vyjímečný. Někdo tahá s podpatkama, někdo bez nich, někdo široký sumo, někdo semi sumo, někdo úzočkou klasiku s patama skoro u sebe, někdo naširoko. Někdo si k tomu sedá, někdo tahá se zadkem vysoko bez leg drivu. Někdo s ramenama před činkou, někdo za činkou. Prostě tisíc lidí tisíc chutí.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
To se zkrácením nemá vůbec nic společného. Prostě to jen někomu může pomoct rychlejš odlepit činku díky vhodnějším tělesným pákám. Nehledat v tom žádnou vědu.

A s tím sumem též nesouhlasím. Mrtvý tah nemá předepsanou techniku pro všechny stejně. Každý člověk si musí vychytat svůj styl vhodný jeho pákám. V tom je tento cvik vyjímečný. Někdo tahá s podpatkama, někdo bez nich, někdo široký sumo, někdo semi sumo, někdo úzočkou klasiku s patama skoro u sebe, někdo naširoko. Někdo si k tomu sedá, někdo tahá se zadkem vysoko bez leg drivu. Někdo s ramenama před činkou, někdo za činkou. Prostě tisíc lidí tisíc chutí.

Magione sleduju tvé příspěvky delší dobu a všude na vše jdeš hrozně vědecky, hledáš zbytečnosti ve kterých žádná podstata není, ale dost ti unikají základní věci vyzkoušené praxí. Docela by mě zajímalo tvé provedení a tvá výkonnost. Možná, že by nebylo od věci při tvém poučování nedávat videa ze světa, ale natočit to sám a ukázat nám to, jak tedy na to.
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
magion napsal:

Magione sleduju tvé příspěvky delší dobu a všude na vše jdeš hrozně vědecky, hledáš zbytečnosti ve kterých žádná podstata není, ale dost ti unikají základní věci vyzkoušené praxí. Docela by mě zajímalo tvé provedení a tvá výkonnost. Možná, že by nebylo od věci při tvém poučování nedávat videa ze světa, ale natočit to sám a ukázat nám to, jak tedy na to.

V pohodě, já vím, že jsem tím čtením na zahraničních webech postiženej :)) Ale nemohu si pomoct a strašně rád hltám tu literaturu od světových trenérů všech odvětví. Prahnu po informacích, které se ale následně snažím uvést do praxe. A vím že kolikrát jeden řekne toto a druhý úplný opak, takže to bez ozkoušení na sobě ani nejde. A už tak nějak vím co dělat, nedělat, jakou má tělo kapacitu atd. Spolu s posloucháním svého těla je to prostě way to go. Ale jsem za to vděčnej jelikož musím zaklepat, cvičím už několikátým rokem bez zranění a bez pauz. Od nového roku si chystám založit log, tak se určitě rád pochlubím i videjkama :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - e-witch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 480, 481, 482  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: