Grimley - Log běhny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 126, 127, 128  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley - Log běhny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2023 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to máš teda pořádně nastoupáno metrů! to nedáváme ani když jezdíme na kole do Jeseníků :) ale jak pravíš, těžko na bojišti... a ještě v dešti, to běháte - zahrnuji i další, co tady běhají, a taky zřejmě i v dešti - v něčem komplet nepromokavém? nebo to nějak efektivně odvádí vodu? co boty, ponožky? mokré boty si představit dokážu, ale aby v nich třeba "čvachtalo" to už se snad běhat nedá, a ani ta turistika není nic moc :D každopádně pěkný výkon!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2023 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ty kopecky tady jsou dokonalost... clovek si na to rad zvykne :))

Jinak beham normalne v behacích kraťasech a tílku/ tričku - během prvního km jsem byl durch :D ... takhle přes léto to neřeším ...naopak to příjemně chladí.... přes zimu mám under armour funkční triko s dlouhým rukávem a pak funkční bundu a i když jsem taky durch, tak v tom není zima, protože to neprofoukne a nepouští zimu k tělu.

Ohledně bot - já mám klasický běhačky, takže mokro v botech jsem měl cca do desátýho km a pak už samozřejmě do konce :D... prodávaj i goretexový verze, ale já jak běhám jen silnici/asfalt, tak to není potřeba... pršelo skoro celou dobu dneska a nečvachtal jsem, i když sucho jsem taky neměl :D
Grimley

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2023 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.8.2023

Rege Run 5k

Vzdálenost: 5.01 km
Čas: 23:15
Tempo: 4:39 min/km
Nastoupáno: 40 m
HR: 133

Dneska jen vyklepat nohy po včerejšku, aby nezatuhly :) ráno bylo ještě klasický cvíčo….
Máča

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2023 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli můžu svůj pohled na běh v dešti:
byl jsem včera cca hodinu v solidním slejváku a potěšení jsem z toho moc teda neměl.Mokrý durch a nejhorší byly boty z těch jsem vyléval vodu po doběhnutí, zbytek těla relativně v pohodě ikdyž neumím si teda představit běžet v tom ještě další 2 hodiny takže kdybych si vzal nepromokavé boty tak celkem v klidu.Ve finále mi nakonec nejvíc kazila požitek nervozita, že z toho onemocním, což se nakonec naštěstí nestalo
Grimley

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2023 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9.8.2023

Mid HR 10k

Vzdálenost: 10.01 km
Čas: 44:38
Tempo: 4:28 min/km
Nastoupáno: 89 m
HR: 149

Dneska v trochu svižnějším tempíčku. Malinko zas úpadek motivace…. Ještě tejden to vydržet a pak mám týdenní turistickou dovču, tak doufám, že zas dobiju motivaci do tréninku :))
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2023 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl, dobře ti to beha...
Ted dokazu posoudit ty casy
Zvedas u toho nebo nic?
Máča

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2023 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, nepostřehl jsem jestli jsi to už někde v logu psal, ale ak jsi vlastně pro zajímavost přišel k registraci do těch Atén?Počítám, že tam asi nebude úplně lehké se dostat..
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2023 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Ustinov: zdarec :)) cece vahy zadny netaham, uz bych na to asi nemel energii ani.... jedu 3x tydne s vlastni vahou se zamerenim na stred tela a shyby.... uz takhle me to bere dost energie...zeru jak protrzenej a podminky k regeneraci mam taky vic nez dobry a stejne bejvam dost unavenej. Ono ty kopecky davaj jak svina, ale uz se tesim zase zpatky na rovinu....nejsem uplne naucenej na regeneraci takovejch davek :D... ted mam za poslednich 30 dni behanim nastoupano 5300m. Premejslel jsem, ze bych se pustil do nejakyho stylu cviceni co jedes ty, ale to by me uz asi zabilo. Jsem dost zvedavej, jaky budu mit tempa na rovine, protoze tady i ten nejmensi kopecek, kterym zacinam kazdej beh, je vyssi a delsi nez to nejvetsi "stoupani" na mejch trasach doma.

@maca: hele zrovna Atheny jsou v klidu a jeste ted je otevrena registrace (limit je 20 tisic bezcu). Ono zhruba do 30.km se bezi furt mirne nahoru, takze to neni uplne maraton delanej na rekordy a elita to nebeha. Pak jsou maratony jako berlin... boston...new york...tokio apod. kde jsou kvalifikacni casy a i kdyz splnis kvaldu, tak je jeste limit na jednotlivy narody a kamoska takhle uz asi patym rokem ceka na tokijskej maraton. Kvalifikaci vybehanou ma, ale porad se nedostala do limitu pro CR :D .... tohle me nastesti netrapi, protoze Atheny budou muj posledni maraton v zivote (nebo alespon na nejblizsich par /desitek/ let :D).... je to dlouhy.... boli to a clovek si ten zavod ani neuzije jak by chtel, protoze od toho 33.km zpravidla zacnou tuhnout nohy tak, ze to je vylozene boj s vuli a to neni uplne moje gusto....ale bezi tam manzelka a preci jen zavod z marathonu do athen si taky nechci nechat ujit :)

Jinak dneska nakonec zarazuju pauzu - cejtim unavu jeste z nedelnich 36km a jelikoz me v sobotu ceka dalsi kolo bezecke ligy, tak dnesnim volnem ziskam vic, nez kdybych odbehl nejakou pomalou desitku. Uz vcerejsi rychlejsi trenink me stal vic sil nez obvykle a dobehl jsem docela zdrchanej. Ostatne i hodinky mi uz od ty doby, co jsem mel minulej tejden tu rymu a zalehly ucho ukazujou, ze to neni uplne top - klesa mi nocni VST, coz je spolehlivej ukazatel, ze nejsem uplne 100% v cajku a klidovej ST z dnesni noci 38 ... pritom obvykle mam 35-36 .... takze nehodlam nic podcenovat a dam jak na svuj vlastni pocit unavy, tak i na hodinky (ostatne i proto je mam ze) a dam dnes pauzu. Zitra to vidim jen na nejakej kratkej rozklus s 6x100m usekama a v sobotu si uziju zavod :) pristi tyden budou jen kratsi pohodovy vybehy (10-12km, s tepovkou okolo 140). A od nedele me ceka ten prechod po hrebenovce. S malou Elinou na zadech a dalsi vybavou ponesu cca 18kg na zadech, denni porce 25km, spani ve zdaraku a behem 6 dni nastoupame pres 5000m.... takze intervalovy behy pristi tyden nemaj smysl.

Zaroven bude tahle dovca takovym predelem do dalsi faze pripravy na maraton a uz nepojedu kazdej tejden 2 Mid HR behy, ale zaradim podseknuty pomaly behy v tepovce do 130 (tempo propadne nekam k 5:00min/km) v delce 12-15km a jednou tydne intervaly 1km-5km abych budoval rychlostni vytrvalost. S tim, ze long runy budu mit 1 za tri tydny 25-30km - tzn. to vyjde na dva longy. Mesic pred maratonem zacne posledni faze pripravy :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2023 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8.2023

Intervalový běh 6x100m rovina

Celkově
Čas: 17:52
Vzdálenost: 4.02 km
Tempo: 4:27 min/km
HR: 149

Rozklus 1km

1.interval 0:19.8 -> 3:18min/km
2.interval 0:20.2 -> 3:22min/km
3.interval 0:20.1 -> 3:21min/km
4.interval 0:19.5 -> 3:15min/km
5.interval 0.18.4 -> 3:04min/km
6.interval 0:17.6 -> 2:55min/km

Výklus 2km

Dneska vylozene zlehka pripomenout rychlejsi tempo na zitrejsi zavod. Zacatek bude docela bahnitou cestou, pak cca 5km stoupak a zpatky po panelce z kopce.... no moc se netesim :)

Jsem posledni dny nejakej vycucnutej a bez energie.... uvidime co z toho bude
cohen999

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2023 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne si nepodvrtni na hrebenovke clenok. 😅
Grimley

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2023 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.8.2023

Running League - 2nd round

Vzdálenost: 8.90 km
Čas: 36:34
Tempo: 4:06 min/km
Nastoupáno: 158 m
HR: 147

Rege chůze

Vzdálenost: 12.50 km
Čas: 1:52:48
Tempo: 9:01 min/km
Nastoupáno: 208 m
HR: 91

Tak dneska konečně zase impuls do dalších tréninků - aneb není nad to přesvědčit se, že trénink má smysl a navíc poměřit se zase s někým dalším, než jen sám se sebou :)

Trasa byla náročná - první půlka víceméně do kopce a navíc lesem - kořeny a blátíčko.... pak už ale pěkně sešupem po asfaltu :))

Naposledy upravil Grimley dne so srpen 12, 2023 2:47 pm, celkově upraveno 2 krát
cohen999

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2023 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, gratulacia! Aky cas mal druhy najlepsi?
Grimley

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2023 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele za mnou měl cca 30 vteřin ztrátu… :D musím počkat na pondělí na výsledky :D
vlk#

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2023 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky gratuluji, to ale vůbec není špatný! je to tak, poměřit se s někým dalším dává tréninku tu správnou štávu ;)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2023 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.8.2023

Free Run 10k

Vzdálenost: 10.01 km
Čas: 44:51
Tempo: 4:29 min/km
Nastoupáno: 95 m
HR: 150

Dneska jsem šel trochu splašeně vyšší tempo než jsem chtěl (cca o půlminuty na kilák ). Nohy unavený a těžký po včerejším závodu. Celkově pořád cejtím ten long z minulý neděle, což mě pomohlo přesvědčit se a koupit vhodnější boty na delší výběhy. Přeci jen karbonky, i když v tréninkový verzi, nejsou úplně ono. Takže jsem dneska objednal Nike Invincible 3, měly by přijít ve středu nebo ve čtvrtek, takže je ještě stihnu vyzkoušet před odjezdem na dovču :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 126, 127, 128  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: