Magumi: Uz som sa rozhodol idem naplno do toho vazim 84 kg : ( (
Pred tyzdnom som si zranil krk, mam od nehody na motorke 15 rokov dozadu zle zrastene dva stavce a vyoseny krk do jednej strany, a pocas treningu mi tam vznikol taky spazmus ze dva dni som len lezal.
Do toho ma boli ten skurveny nerv na tvari.
Vaha mi padla na 84 kg cize kaslem na skvalitnovanie a idem naplno dotoho.
Dnes take otukavanie
Celny drep
3x100
3x110
3x113
3x115
3x118
Pauzy 3 min
Bench
4x3@120
10x100
Pauzy 3min
Zhyby
10xbw
8xbw+10
2x4@bw+20
2x3@bw+25
Pauzy 60s
Split Squaty
10xbe
10x20
10x30
10x35
Brucho
2x14
Spining 5min intervaly
pocas tyzdna som bol par krat si zaspinovat ale nic co by stalo za rec.
dnes uz o poznanie lepsie, od vcera ladujem naplno
krk uz skoro vobec neboli len na presse som ho citil.
dnes este lahko ale od nabuduceho tyzdna uz nakladam naplno
Chrbát máš už teraz masívnejší, len je zle zapózovaný, každopádne brutus hustota.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dik chalani ale to je len dobra fotka. uz z principu pri mojej vyske a 84 kg nemozem byt nejaky extra svalnaty.
Ta foto bola ako baseline uvidime kam to posuniem za 3 mesiace.
Zerem teraz ako blazon, samy clean food ale dost kvanta, minimum sachrov, ale vela tukov a proteinov, sachry len pred a po treningu a v piatok vecer.
Raz za tyzden asi v sobotu budem davat vyssi den.
ocakavam ze mi do vikendu vybehne trocha hmotnost hore ale to bude len voda.
Celny drep
6x90
4x6@100
pauzy 3 min
celkom lahke a aj dynamicke
Bench
6x90
4x6@112
pauzy 3 min
pohoda ale posledne opakovanie poslednej serie mi uslo lebo som prednim vydychol a musel mi kamos pomoct.
Zhyby + Spilt squat
10xbw + 10x20
10xbw + 10x20
10xbw + 10x20
10xbw + 10x20
10xbw + 10x20
pauzy 90s
po treningu som stretol po dlhej dobe Turakama tak dufam ze v dohladnej dobe dame spolocny trening
dnes len tak narychlo lebo sa musim ucit, zajtra mam ITIL certifikaciu
Velmi pekna a dynamicka mrtvola ako som spominal aj na treningu. Zlepsil si techniku ako aj postoj. Dokonca sa mi viac paci tvoja mrtvola ako moj pokus. Musim zacat aj ja viac strecovat. Dakujem za spolocny trening aj cenne rady😊
Chalani neblbite, ja som odkukal techniku od Rippera a henta 220 urcite nebola nejak technicky pekna.
Vlk ja som mal vzdy problem s rozjadzom a sumo je take specificke ze ked neposeries techniku tak je nemozne zlyhat na dotahu.
Stvrtok vecer
Spinning 30min /11 kopcovych intervalov a jeden 5 minutovy skoro som umrel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru