SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vis Tome, nekde se protlacuje Amix, jinde Extrifit, Survival a napr. Nutrend a uplne jinde treba Smartlabs a MusclePharm, to je proste zivot Jinak Amix jako takovy uz se (nejen) tu na foru nekolikrat resil. Ja od nich mel kdysi nekolik 4kilovek Whey Pure Fusion a myslim, ze me to nejak vazneji neposkodilo

Naposledy upravil duke.dukem dne út prosinec 17, 2013 2:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za nás to je tak, jak jsem psal. My je nemáme a mít je nechceme. Určitě máme v nabídce kvalitativně horší značky, ale určitě máme i řadu dle mého názoru významně lepších. Jinak zájem jejich být u nás a to včetně marketingové podpory byl. I přesto jsme zařazení odmítli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chapu, dekuji oboum za odpovedi
Solaris

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky všem, půjdu do hydra spíše než do gaineru, je to kvalitnější řešení, mixnu to pak s maltou a jedna tobolka rybího oleje k tomu :)
Spam

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Solaris napsal:
díky všem, půjdu do hydra spíše než do gaineru, je to kvalitnější řešení, mixnu to pak s maltou a jedna tobolka rybího oleje k tomu :)

Jojo, to je úplně nejlepší Hydro po tréninku + nejlíp Malta/Pala... třeba 50/50, záleží už na každým.
Davesix

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Compress B. I. G.
- Předem díky Ronniemu za vzorky a dopis

- Jeden vzorek (70g) jsem ředil s 400ml vody podle toho, jak bylo napsáno
- Příchuť: Pistácie - jelikož mám pistácii rád, tak jsem se hodně těšil, jak bude chutnat. Trošku mě ale zklamala. Možná, kdybych dal méně vody, např. 300ml, bylo by to lepší, ale takhle to bylo hodně vodové, což moc nemusím.
- Stravitelnost úplně skvělá, prašivost žádná a rozpustnost okamžitá, párkrát sem zatřepal a hotovo. Po vypití na šejkru nic nezustávalo.
- Gainery moc nepoužívám, ale tento má opravdu skvělé složení, takže možná popřemýšlím, že bych do objemu pořídil.
- 9/10
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podělím se o své dojmy

Extrifit Go Pro 30
příchuť double chocolate (ve vodě)
Chuť 7/10 - sladká, ne úplně přirozená chuť čokolády
Rozpustnost 6/10 - nejdříve se mi zalepilo skoro celý víčko, ale pak v pohodě. Nakonci ale nechává jakési bílé hnusné kuličky
Složení 8/10 - zase tam jsou látky, který v gaineru nemají co dělat a gainer si kvůli nim opravdu nekupuju. Docela mi tam chybí absence tuku, který je důležitá složka stravy
Stravitelnost 8,5/10 - necítím se nijak těžce po dávce cca 80g, takže by to mělo být OK

Celkově to je asi dobrý gainer, ale určité výhrady vůči němu mám. Největší mínus jsou ty nerozpustný kuličky úplně na dně, který se dostanou při posledním doušku i do pusy a jsou celkem nechutný
Celkově 7,5/10

MusclePharm Arnold Iron Mass
příchuť čokoláda (ve vodě)
Chuť 9/10 - mnohem příjemnější čokoláda než od Extrifitu, hlavně není tak sladká
Rozpustnost 9,5/10 - rozpusnost okamžitá, bez sebemenších problémů. Akorát nechává v shakeru bílé částečky tuku, příště budu míchat v menší skleničce lžíčkou
Složení 9/10 - jedinou nevýhodou shledávám to, že vlastně vůbec nevím, co je ten hydrolyzovaný hovězí proteinový izolát Taky bych si to dokázal představit oslazený něčím jiným, než je acesulfam. Největší plus je za obsah tuků
Stravitelnost 10/10 - měl jsem ráno nalačno a jako bych ani nic nevypil. Super.

MP zase přišel se zajímavým složením, díky kterému se naprosto odlišuje od všech výrobků všech značek, se kterými jsem přišel do styku nebo které jsem studoval na internetu. Samozřejmě nejsem odborník přes chemii a složení nerozumím jako 100% lidí tady, ale podle osobního hodnocení je to nejlepší, co jsem kdy měl.
Celkově 9,5/10
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty kuličky sou leucin ne?... to je výhoda i nevýhoda, pokud to leucin je
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leucine obsahuje i Iron Mass a všechny gainery nebo proteiny a tohle mi nic jinýho nedělá, takže bych to na leucine nesváděl.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Leucine obsahuje i Iron Mass a všechny gainery nebo proteiny a tohle mi nic jinýho nedělá, takže bych to na leucine nesváděl.

Je to i v gaineru od survivalu ty hrudky, i ronnie me upozornoval, ale nebylo to nic, co by mi zkazil nazor, protoze jsem pil pri o ze šejkru a jednou mezi vypitim sem protřepal'a no problem, ale třeba je to neco jineho, to bude vedet ronnie...
Novic

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy: V tom případě nechápu, proč si kupuješ GOučko, složení tohoto výrobku je k dispozici...
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď nevím, k čemu přesně směřuješ svou připomínku ohledně složení
Novic

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Látky, které nemají v gaineru co dělat, absence tuku... Tak proč sis ho kupoval, když ti svým složením nevyhovuje?
To je, jak kdybych si koupil Longa a dal bych mu hodnocení 1/10 za to, že není svým složením jako Hydro...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Složení 8/10 - zase tam jsou látky, který v gaineru nemají co dělat a gainer si kvůli nim opravdu nekupuju. Docela mi tam chybí absence tuku, který je důležitá složka stravy

Které třeba látky pokládáš za ty, co tam nemají co dělat?

Btw. tuk sice je důležitá složka stravy, ale pro zajištění toho, pro co ho tělo fakt nezbytně potřebuje, ho máš rozhodně dostatek v běžné stravě, tzn. že není v suplementu je pouze a jen dobře. Naopak za chybu považuji, když ho tam je hodně, ať už to výrobce zdůvodňuje jak chce. Mimo jiné i z tohoto důvodu je složení Go Pro výrazně (!) lepší než třeba právě u toho Iron Massu. Mezi jiné důvody, mnohem hlavnější, bych dal složení sacharidové složky (u Go Pro je 40 % palatinósy).

Loudy napsal:

Nepleť si volnou aminokyselinu a vázanou aminokyselinu. Volný L-leucin obsahuje jen velmi málo gainerů a proteinů, v naprosté většině je ve vázané formě a to je výrazný (!) rozdíl. Věta "...všechny gainery
nebo proteiny..." platí pouze a jen pro vázanou formu, nikoli pro volnou.

micus6 napsal:
Je to i v gaineru od survivalu ty hrudky, i ronnie me upozornoval, ale nebylo to nic, co by mi zkazil nazor, protoze jsem pil pri o ze šejkru a jednou mezi vypitim sem protřepal'a no problem, ale třeba je to neco jineho, to bude vedet ronnie...

V Palatinose Gain je to volný L-leucin (tomu se chce nahoru k hladině), v Go Pro to je předpokládám volný L-glutamin nebo to dělají některé minerály (vápník, hořčík). Jinak teď jak tady o něm píšete, jsem si ho namíchal a fakt mi chutná a to na čokoládové věci většinou nejsem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odtučněné mléko, guarová guma, sladidla.

Ano, dávka tuku pro tělo nezbytné je hezká fráze, ale podívej se na lidi s jídelníčkama, co chtěji poradit a většina má tak 30-50g tuku

Hele nezpozoroval jsem žádný kolísání cukru ani u jednoho a že jsem an to docela citlivej. V týdnu jsem si dal pizzu a šel jsem spát, protože jsem byl děsně unavenej

Navíc Iron Mass má cca 490kcal a Go Pro jen 336kcal.

Ano, máš pravdu, je tam L-glutamin.

Mě moc nechutná, jako bych pil cukr. Ale není to tak, že by se to nedalo vypít.

Novic: Kupoval jsem si ho hlavně kvůli obsahu sacharidů. Kdyby mi složením nevyhovoval, tak bych mu nedal 8/10

Naposledy upravil Loudy dne pá prosinec 20, 2013 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: