|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
duke.dukem
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
To vis Tome, nekde se protlacuje Amix, jinde Extrifit, Survival a napr. Nutrend a uplne jinde treba Smartlabs a MusclePharm, to je proste zivot  Jinak Amix jako takovy uz se (nejen) tu na foru nekolikrat resil. Ja od nich mel kdysi nekolik 4kilovek Whey Pure Fusion a myslim, ze me to nejak vazneji neposkodilo
Naposledy upravil duke.dukem dne út prosinec 17, 2013 2:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
Za nás to je tak, jak jsem psal. My je nemáme a mít je nechceme. Určitě máme v nabídce kvalitativně horší značky, ale určitě máme i řadu dle mého názoru významně lepších. Jinak zájem jejich být u nás a to včetně marketingové podpory byl. I přesto jsme zařazení odmítli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
Chapu, dekuji oboum za odpovedi _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Solaris
|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 6:56 am Předmět: |
|
|
díky všem, půjdu do hydra spíše než do gaineru, je to kvalitnější řešení, mixnu to pak s maltou a jedna tobolka rybího oleje k tomu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st prosinec 18, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
| Solaris napsal: | | díky všem, půjdu do hydra spíše než do gaineru, je to kvalitnější řešení, mixnu to pak s maltou a jedna tobolka rybího oleje k tomu :) |
Jojo, to je úplně nejlepší Hydro po tréninku + nejlíp Malta/Pala... třeba 50/50, záleží už na každým. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Compress B. I. G.
- Předem díky Ronniemu za vzorky a dopis
- Jeden vzorek (70g) jsem ředil s 400ml vody podle toho, jak bylo napsáno
- Příchuť: Pistácie - jelikož mám pistácii rád, tak jsem se hodně těšil, jak bude chutnat. Trošku mě ale zklamala. Možná, kdybych dal méně vody, např. 300ml, bylo by to lepší, ale takhle to bylo hodně vodové, což moc nemusím.
- Stravitelnost úplně skvělá, prašivost žádná a rozpustnost okamžitá, párkrát sem zatřepal a hotovo. Po vypití na šejkru nic nezustávalo.
- Gainery moc nepoužívám, ale tento má opravdu skvělé složení, takže možná popřemýšlím, že bych do objemu pořídil.
- 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
Podělím se o své dojmy
Extrifit Go Pro 30
příchuť double chocolate (ve vodě)
Chuť 7/10 - sladká, ne úplně přirozená chuť čokolády
Rozpustnost 6/10 - nejdříve se mi zalepilo skoro celý víčko, ale pak v pohodě. Nakonci ale nechává jakési bílé hnusné kuličky
Složení 8/10 - zase tam jsou látky, který v gaineru nemají co dělat a gainer si kvůli nim opravdu nekupuju. Docela mi tam chybí absence tuku, který je důležitá složka stravy
Stravitelnost 8,5/10 - necítím se nijak těžce po dávce cca 80g, takže by to mělo být OK
Celkově to je asi dobrý gainer, ale určité výhrady vůči němu mám. Největší mínus jsou ty nerozpustný kuličky úplně na dně, který se dostanou při posledním doušku i do pusy a jsou celkem nechutný
Celkově 7,5/10
MusclePharm Arnold Iron Mass
příchuť čokoláda (ve vodě)
Chuť 9/10 - mnohem příjemnější čokoláda než od Extrifitu, hlavně není tak sladká
Rozpustnost 9,5/10 - rozpusnost okamžitá, bez sebemenších problémů. Akorát nechává v shakeru bílé částečky tuku, příště budu míchat v menší skleničce lžíčkou
Složení 9/10 - jedinou nevýhodou shledávám to, že vlastně vůbec nevím, co je ten hydrolyzovaný hovězí proteinový izolát  Taky bych si to dokázal představit oslazený něčím jiným, než je acesulfam. Největší plus je za obsah tuků
Stravitelnost 10/10 - měl jsem ráno nalačno a jako bych ani nic nevypil. Super.
MP zase přišel se zajímavým složením, díky kterému se naprosto odlišuje od všech výrobků všech značek, se kterými jsem přišel do styku nebo které jsem studoval na internetu. Samozřejmě nejsem odborník přes chemii a složení nerozumím jako 100% lidí tady, ale podle osobního hodnocení je to nejlepší, co jsem kdy měl.
Celkově 9,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
ty kuličky sou leucin ne?... to je výhoda i nevýhoda, pokud to leucin je
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Je to i v gaineru od survivalu ty hrudky, i ronnie me upozornoval, ale nebylo to nic, co by mi zkazil nazor, protoze jsem pil pri o ze šejkru a jednou mezi vypitim sem protřepal'a no problem, ale třeba je to neco jineho, to bude vedet ronnie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
Loudy: V tom případě nechápu, proč si kupuješ GOučko, složení tohoto výrobku je k dispozici...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
Teď nevím, k čemu přesně směřuješ svou připomínku ohledně složení
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
Látky, které nemají v gaineru co dělat, absence tuku... Tak proč sis ho kupoval, když ti svým složením nevyhovuje?
To je, jak kdybych si koupil Longa a dal bych mu hodnocení 1/10 za to, že není svým složením jako Hydro...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Složení 8/10 - zase tam jsou látky, který v gaineru nemají co dělat a gainer si kvůli nim opravdu nekupuju. Docela mi tam chybí absence tuku, který je důležitá složka stravy |
Které třeba látky pokládáš za ty, co tam nemají co dělat?
Btw. tuk sice je důležitá složka stravy, ale pro zajištění toho, pro co ho tělo fakt nezbytně potřebuje, ho máš rozhodně dostatek v běžné stravě, tzn. že není v suplementu je pouze a jen dobře. Naopak za chybu považuji, když ho tam je hodně, ať už to výrobce zdůvodňuje jak chce. Mimo jiné i z tohoto důvodu je složení Go Pro výrazně (!) lepší než třeba právě u toho Iron Massu. Mezi jiné důvody, mnohem hlavnější, bych dal složení sacharidové složky (u Go Pro je 40 % palatinósy).
Nepleť si volnou aminokyselinu a vázanou aminokyselinu. Volný L-leucin obsahuje jen velmi málo gainerů a proteinů, v naprosté většině je ve vázané formě a to je výrazný (!) rozdíl. Věta "...všechny gainery nebo proteiny..." platí pouze a jen pro vázanou formu, nikoli pro volnou.
| micus6 napsal: | | Je to i v gaineru od survivalu ty hrudky, i ronnie me upozornoval, ale nebylo to nic, co by mi zkazil nazor, protoze jsem pil pri o ze šejkru a jednou mezi vypitim sem protřepal'a no problem, ale třeba je to neco jineho, to bude vedet ronnie... |
V Palatinose Gain je to volný L-leucin (tomu se chce nahoru k hladině), v Go Pro to je předpokládám volný L-glutamin nebo to dělají některé minerály (vápník, hořčík). Jinak teď jak tady o něm píšete, jsem si ho namíchal a fakt mi chutná a to na čokoládové věci většinou nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Odtučněné mléko, guarová guma, sladidla.
Ano, dávka tuku pro tělo nezbytné je hezká fráze, ale podívej se na lidi s jídelníčkama, co chtěji poradit a většina má tak 30-50g tuku
Hele nezpozoroval jsem žádný kolísání cukru ani u jednoho a že jsem an to docela citlivej. V týdnu jsem si dal pizzu a šel jsem spát, protože jsem byl děsně unavenej
Navíc Iron Mass má cca 490kcal a Go Pro jen 336kcal.
Ano, máš pravdu, je tam L-glutamin.
Mě moc nechutná, jako bych pil cukr. Ale není to tak, že by se to nedalo vypít.
Novic: Kupoval jsem si ho hlavně kvůli obsahu sacharidů. Kdyby mi složením nevyhovoval, tak bych mu nedal 8/10
Naposledy upravil Loudy dne pá prosinec 20, 2013 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|