zkolila me nejaka narazova viroza tak jsem den a pul prolezel, ale jak me to doslova behem hodiny polozilo predevcirem tak dnes uz mi je hej, tak jsem tomu trosku dal
EMOM
Hang Snatch 5x2 50kg
5x2 Snatch 60kg
----------------
AMRAP 15min
5x pull up, 10x push up, 15x squat
12 kol+5 shybu
----------------
5min cross trenazer avg hr 155
----------------
dobrej trenink, sel sem s tim ze dam jen z lehka, ale u toho emomu mi to nevyslo, tam sem to proste nasolil ( ackoliv to tak nevypada, to je jen osobni pocit ) , hangy sly dost dobre, klasika nic moc, rval sem to silou a technika nic moc, ale z druhe strany sem si snad poprve do toho krasne poddrepoval, takze klasika, z blata do louze wod sem nikam nehnal, odkoukal sem z videa od secreta dobrou vec na shyby, ty cf rukavice + na ne jeste trosku magnezka, ale jak sem tak koukal tak takhle bych to odjel parkrat a rukavice muzu vyhodit, no co, postezuju si na reebok support a poslou novy, ale wod sem nikam nehnal, cross trenazer jen na deload
je to klasicka Cindy kterou sem uz nekolikrat jel, akorat jsem ubral 5min, bylo to docela no stress pohodicka prave naopak by uz bylo treba trosku pritvrzovat, preci jen uz se s tim placam ctvrt roku
budu ted mit 5dni volno tak si odskocim do london reebok thames nanejaky fundamentals, weightlighting atd
Rozcvicka, 50cal row
-----------
EMOM
Bear complex 10x2 60kg, 1x70kg, 1x80kg, 90kg jsem premistil,vyrazil zepredu ale zezadu uz sem to nepodrzel nahore, takze sem to pustil
------------
WOD
30x snatch 40kg
------------
10min beh 8, 5km/h
------------
Mam videa z bear complexu 80 a 90 a nejajy snatch za chvili dam, dnes dobry minimalisticky trenink tech bearu bylo uz moc vcetne rozcvicky pres 16 serii, bylo to samozrejme pr nenapadne jsem behem dvou trenalu pridal jedno opacko v emomu a jeste 10kg navrch pro srandu.ty jednicky na konci uz moc nesly, wod takova rychlovka ale vzal sem opet debilni kotouce malicke desitky takze neskutecne z deficitu
Naposledy upravil kubaz dne út červen 10, 2014 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
cca 15-20min rozcvicka,protahovani
50cal row 2:14
---------------------
KB american swings 10x10 16kg
KB trh hodne serii x hodne opakovani do 24kg
KB vyraz hodne serii x hodne opakovani do 24kg
KB pistols strasne moc serii x strasne moc opakovani do 16kg
---------------------
WOD 1
50-40-30-20-10 DU, sit ups
---------------------
WOD 2 amrap
1min burpee
1min rest
1min air squats
1min rest
1min push ups
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru