|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bosi
|
Zaslal: st červen 25, 2014 1:22 pm Předmět: Motivace |
|
|
Tak se zda Kubaz, ze jsi me namotivoval k tomu, abych si taky zacal psat svuj log. Nejdriv se chci ale na neco zeptat.
Tvuj log sice sleduji jen nekolik poslednich tydnu, takze spise hadam, ze jsi prechazel na tenhle "crossfit" trening z klasicky "posilky". V ostatnich vlaknech tady na foru jsem si mohl precist, ze skoro nema cenu se poustet do powerlifterskych cviku (clean, snatch, OHS, ...) bez cizi profesionalni pomoci. Nepamatuji se, ze bych v tvem logu zehledl nejaky kurz nebo tak neco.
Ucil jsi se tyhle veci sam, nebo nekdo pomahal? V jakym poradi bych se tomu mel zacit venovat? A nakonec: Mel jsi s necim problem, popripade, zpusobil sis nejaky zraneni?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st červen 25, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
lopane tak dnes jsem to vyzkousel venku a me osobne se bezelo naprosto nadherne i presto ze je 30 na slunku, krasne mi vysla trasa pres park ze sem dobehl zpatky k brance domu a primo prekliklo na 5,00km
takzee....
5km 26min
bosi :
do jiste miry se da vse naucit sam, ale jakmile budes chtit jit do vetsich vah, tak tam ta technika u tehle cviku uz je treba, tam to silou uz neurves, takze bude treba vyhledat pomoc
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 25, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | lopane tak dnes jsem to vyzkousel venku a me osobne se bezelo naprosto nadherne i presto ze je 30 na slunku, krasne mi vysla trasa pres park ze sem dobehl zpatky k brance domu a primo prekliklo na 5,00km
takzee....
5km 26min
| na to že se rozbíháš tak luxusní čas. Já tohle neuběhnu takhle rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
5km.. 27:20, moc to neslo ale dal sem radsi jeste beh ne fitko bo mam jeste dost roztrhane mozoly
Botky sou objednane nano 3
V praci me povysili od pristiho tydne beru 9, 50 na hodinumisto 6, 80 a budu delat mnohem jedodussi pozici, s ani nedoufal, uz tak se mam penezme suor no ted to bude naprosto paradni
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: čt červen 26, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
Tři kila na hodinu, to je dobrý. Jsi tam jen na prázdniny?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Nene ja uz byl pul roku v manchesteru pak sem chlastal 3 mesice doma a ted sem v londyne ale tu planuju byt dele
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil kubaz dne pá červen 27, 2014 5:33 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
EMOM
Bear complex 7x2 60kg, 1x70kg, 1x80kg
-----------
Strict pull up 3, 3, 3, 3, 3, 4, 4
Nejake HSPUcka
-----------
WOD
1min DU
1min 20kg dumbell snatch
2min DU
2min 20kg dumbell snatch
3min DU
3min 20kg dumbell snatch
-----------
Dobry sloto hlavne shyby jak nic hezky ze spodu uplne z vypnuti a nahore brada nad bar, wod pocitove hodne dobry snatche sem jel prakticky unbroken do dvou minut du prvni minutu, nejaj to zacina jit :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
myslel jsem to tak ze jsem mel z toho WODU dobry pocit, pojmy.. dojmy.. atd
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
ok..já zase že to píšeš moc ofiko english....jsi obyčejnej zrzoun z čech ne???No tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Je to úplně normální CF terminologie. Nebo si v mekáči objednáváš Velkého Maca a Velkého slaninového chuťáka? Další obrozenec |
Mě nevadí co je a co není....jen mi to přijde víc směšný než úsměvný být tak "in" když nemusí že.... no to já jen tak mimo sport.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
uprimne mam naprosto v pici tebe i tvoje nazory tak se seber a na par let zas cau
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|