|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
Pekny Jirko, ta mrtvola obzvlast.
Videa asi nemas co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Výborné, můžu jen závidět |
| Draper napsal: | Pekny Jirko, ta mrtvola obzvlast.
Videa asi nemas co? |
Děkuju, vážím si toho, od všech, dává mi to další dávky motivace makat dál, navíc mě to hrozně baví, takže i chuť je obrovská
Videa bohužel nemám, bylo to v dost frekventovanou dobu a sparing si cvičil svoje, jen vždy odskočil si zamně stoupnout, navíc jsem tomu ani nevěřil, že bych mohl zvednout nějaké "větší" váhy, tak jsem to ani nějak neplánoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
no ty kráso!!!  neuvěřitelný!!! Chlape masakr. KLobouk dolu! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so únor 21, 2015 8:48 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | no ty kráso!!! neuvěřitelný!!! Chlape masakr. KLobouk dolu! |
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so únor 21, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | to si cely odjebal v jedne den? ty vole |
Jo jo, žádný zdržování, za cca hodinku bylo hotovo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so únor 21, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
Jiří z mojí strany upřímně ti gratuluju za takové výkony a opravdu koukám.
Jsi už jiná liga, bomba tahoune...neskutečná skok, nemam slov.., log budu sledovat.. už dřív jsi měl potenciál na dřep a mrtvolu a teď jsi to jen potvrdil
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne únor 22, 2015 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | Jiří z mojí strany upřímně ti gratuluju za takové výkony a opravdu koukám.
Jsi už jiná liga, bomba tahoune...neskutečná skok, nemam slov.., log budu sledovat.. už dřív jsi měl potenciál na dřep a mrtvolu a teď jsi to jen potvrdil |
Díky, moc, cenním si toho!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 23, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
občas sem nahlídnu, i předchozí log jsem monitoroval, ale tohle je tedy výkonostní skok jako blázen... dřep i mrtvola paráda... zvláště mrtvola, která se příliš ošidit nedá... opravdu výkony na klobouk dolů, zkus to natočit, až si to zopákneš... jsme zvědaví ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 23, 2015 6:56 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | občas sem nahlídnu, i předchozí log jsem monitoroval, ale tohle je tedy výkonostní skok jako blázen... dřep i mrtvola paráda... zvláště mrtvola, která se příliš ošidit nedá... opravdu výkony na klobouk dolů, zkus to natočit, až si to zopákneš... jsme zvědaví ;) |
Díky Určitě to příště natočím, aby to bylo i nějak podložené a mohl si to pak pouštět před spaním Akorát do maxek pujde opět někdy tak za půl roku, vidím to někdy po prázdninách, ted mám nějaké orientační hodnoty, vím, na čem jsem a zhruba mohu odhadnout, co bych rád za ten půl rok předvedl. Uvidí se, snad to pujde vše pořád nahoru, stačí lehce, ale nahoru. Ale jak říkám, příští maxka natočím, protože tam už chci jít s mrtvolou přes 200kg, tak ať to je zdokumentované
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 23, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
23.2. 2015 - Pondělí
15:30
Prsa, břicho
5 min kolo
PRSA
Tlaky s JČ hlavou nahoru
10x14kg
10x18kg
8x25kg
8x27kg
7x5x32kg
-Uff, to bylo, 4. série krize, dost na krev, 5. úplně v pohodě, i 6. šla, poslední zase hard, ale tak nějak to tam je
Rozpažování s JČ
10x12kg
10x16kg
10x18kg
10x18kg
Bench press v MP
10x35kg
10x55kg
10x65kg
Tlaky s JČ hlavou dolů
10x25kg
10x25kg
10x25kg
Peckdeck
10x40kg
10x55kg
10x55kg
BŘICHO
Šikmé přes lavičku
20 opakování
20 opakování
Zvedání nohou v leže
15 opakování
15 opakování
10 opakování (poslední 10s držet)
Dobrej trénink, ty tlaky docela těžké, další jsou tam až 37ky, takže přemýšlím, že chvíli JČ primárně nechám být a zkusím zas dát chvíli bench, i když ho moc nemusím, ale zkusím mu dát šanci, protože bych se tam rád trochu zlepšil a to bez benche pujde těžko, i když taky to jde, dám ho tam pár tréninků a třeba se do něj opět dostanu a začně mě bavit, když ne, vrátím primárně JČ  Zítra záda a triceps, těším se!!
A musím se pochlubit, dostal jsem od přítelkyně hrneček
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út únor 24, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
24.2. 2015 - Úterý
16:00
Záda, triceps
5 min kolo
ZÁDA
Mrtvý tah
10x60kg
10x80kg
5x100kg
5x5x115kg
-Lehké, krátké pauzy
Shyby
5xja (poslední dvě opakování podržené nahoře)
3xja + 3xja s oporou nohou
5xja s oporou nohou
8xja s oporou nohou
-Cítím tam zlepšení, to podržení nahoře je super, doufám, že to pujde nahoru
Přítahy horní kladky za hlavu
10x35kg
10x45kg
10x50kg
8x55kg
Přítahy horní kladky před hlavu podhmatem
10x45kg
10x50kg
-Pěkně vše procítěne, dole podržené, pěkně to bralo
Veslování na stroji
10x40kg
10x50kg
10x65kg
TRICEPS
Kliky na bradlech
10xjá
9xjá
8xjá
Úzký bench v MP
10x25kg (dole s pauzou, impulzivně nahoru)
10x35kg (dole s pauzou, impulzivně nahoru)
8x55kg
6x85kg - co nejpomaleji dolů, nahoru s velkou dopomocí
Stahování kladky
10x35kg
10x45kg
10x55kg
+ jedna série každá ruka zvlášt
- Na každou sérii jsem změnil adaptér (lana, večko, rovná tyč)
Bomba trénink, vše to krásně sedlo, bavilo mě to takto, na shybech se to zlepšuje, za což jsem rád, tak jen, aby to pokračovalo i nadále  I když se to nezdá, tak triceps dostal slušně  Zítra do práce a po práci nohy, tak snad to bude lítat tak jak má
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
25.2. 2015 - Středa
17:30
Nohy
5 min kolo
NOHY
Dřepy
10x40kg
10x60kg
10x80kg
7x5x102,5kg
Zakopávání
10x30kg
10x35kg
10x40kg
8x60kg (negativní opakování)
Mrtvý tah s nataženýma nohama s JČ
10x20kg
10x25kg
10x32kg
10x37kg
Legpress
15x150kg
10x200kg
15x240kg
12x240kg
Výpony na lýtka v legpressu
15x120kg
15x150kg
15x180kg
12x200kg
Dřepy s výskokem s vlastní vahou
10xjá
10xjá
10xjá
Tak dneska to byl fakt křest ohněm  Od 6 do 17 v práci, honička jak blázen, fakt dnes jsem se nalítal jak snad nikdy, nohy jsem měl hotové už někdy kolem 2 hodiny, mazec  Ty dřepy byly po tom dni fakt výzva, ale jsem rád, že jsem to tam dal tak, jak to mělo být  Zbytek tréninku už tak nějak "lehce", spíš na napumpování. Zítra opět do práce, tak snad nohy budou schopny fungovat a bude to klidnější  Zítra po práci ramena a biceps, tak doufám, že na té horní polovině síla bude!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
Libi se mi tvuj pristup a odhodlani. Zadny fnukani a vymlouvani se na vsechno mozny i nemozny. Kazdej den brzo rano vstavacka, pak X hodin na nohach v praci a hned po praci jeste do posilky, kde tvrde makas a porad se zlepsujes. Super. Z tohohle logu by si mnoho lidi melo vzit priklad . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|