Balbiho log - powerlifting RAW

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balbiho log - powerlifting RAW
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny Jirko, ta mrtvola obzvlast.
Videa asi nemas co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Výborné, můžu jen závidět

Draper napsal:
Pekny Jirko, ta mrtvola obzvlast.
Videa asi nemas co?

Děkuju, vážím si toho, od všech, dává mi to další dávky motivace makat dál, navíc mě to hrozně baví, takže i chuť je obrovská
Videa bohužel nemám, bylo to v dost frekventovanou dobu a sparing si cvičil svoje, jen vždy odskočil si zamně stoupnout, navíc jsem tomu ani nevěřil, že bych mohl zvednout nějaké "větší" váhy, tak jsem to ani nějak neplánoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ty kráso!!! neuvěřitelný!!! Chlape masakr. KLobouk dolu!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
balbi

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
no ty kráso!!! neuvěřitelný!!! Chlape masakr. KLobouk dolu!

Díky
Tom3

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to si cely odjebal v jedne den? ty vole
balbi

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
to si cely odjebal v jedne den? ty vole

Jo jo, žádný zdržování, za cca hodinku bylo hotovo
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jiří z mojí strany upřímně ti gratuluju za takové výkony a opravdu koukám.
Jsi už jiná liga, bomba tahoune...neskutečná skok, nemam slov.., log budu sledovat.. už dřív jsi měl potenciál na dřep a mrtvolu a teď jsi to jen potvrdil
balbi

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Jiří z mojí strany upřímně ti gratuluju za takové výkony a opravdu koukám.
Jsi už jiná liga, bomba tahoune...neskutečná skok, nemam slov.., log budu sledovat.. už dřív jsi měl potenciál na dřep a mrtvolu a teď jsi to jen potvrdil

Díky, moc, cenním si toho!
balbi

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.2. 2015 - Sobota
Volno

22.2. 2015 - Neděle
Volno

V sobotu od 6 do 18 v práci, ale byla to jedna z těch lepší soboto, lidí bylo celkem dost, ale bylo to spíš takové nárazové, že se to z celkového pohledu dalo, bývá to horší Neděle pak byla opět ve znamení volného dne co se týče jídla, ale už jsem to tak nepřeháněl jak minule, dal jsem si pár věcí a stačilo
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

občas sem nahlídnu, i předchozí log jsem monitoroval, ale tohle je tedy výkonostní skok jako blázen... dřep i mrtvola paráda... zvláště mrtvola, která se příliš ošidit nedá... opravdu výkony na klobouk dolů, zkus to natočit, až si to zopákneš... jsme zvědaví ;)
balbi

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
občas sem nahlídnu, i předchozí log jsem monitoroval, ale tohle je tedy výkonostní skok jako blázen... dřep i mrtvola paráda... zvláště mrtvola, která se příliš ošidit nedá... opravdu výkony na klobouk dolů, zkus to natočit, až si to zopákneš... jsme zvědaví ;)

Díky Určitě to příště natočím, aby to bylo i nějak podložené a mohl si to pak pouštět před spaním Akorát do maxek pujde opět někdy tak za půl roku, vidím to někdy po prázdninách, ted mám nějaké orientační hodnoty, vím, na čem jsem a zhruba mohu odhadnout, co bych rád za ten půl rok předvedl. Uvidí se, snad to pujde vše pořád nahoru, stačí lehce, ale nahoru. Ale jak říkám, příští maxka natočím, protože tam už chci jít s mrtvolou přes 200kg, tak ať to je zdokumentované
balbi

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.2. 2015 - Pondělí
15:30
Prsa, břicho

5 min kolo

PRSA

Tlaky s JČ hlavou nahoru
10x14kg
10x18kg
8x25kg
8x27kg
7x5x32kg
-Uff, to bylo, 4. série krize, dost na krev, 5. úplně v pohodě, i 6. šla, poslední zase hard, ale tak nějak to tam je

Rozpažování s JČ
10x12kg
10x16kg
10x18kg
10x18kg

Bench press v MP
10x35kg
10x55kg
10x65kg

Tlaky s JČ hlavou dolů
10x25kg
10x25kg
10x25kg

Peckdeck
10x40kg
10x55kg
10x55kg

BŘICHO

Šikmé přes lavičku
20 opakování
20 opakování

Zvedání nohou v leže
15 opakování
15 opakování
10 opakování (poslední 10s držet)

Dobrej trénink, ty tlaky docela těžké, další jsou tam až 37ky, takže přemýšlím, že chvíli JČ primárně nechám být a zkusím zas dát chvíli bench, i když ho moc nemusím, ale zkusím mu dát šanci, protože bych se tam rád trochu zlepšil a to bez benche pujde těžko, i když taky to jde, dám ho tam pár tréninků a třeba se do něj opět dostanu a začně mě bavit, když ne, vrátím primárně JČ Zítra záda a triceps, těším se!!

A musím se pochlubit, dostal jsem od přítelkyně hrneček
balbi

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.2. 2015 - Úterý
16:00
Záda, triceps

5 min kolo

ZÁDA

Mrtvý tah
10x60kg
10x80kg
5x100kg
5x5x115kg
-Lehké, krátké pauzy

Shyby
5xja (poslední dvě opakování podržené nahoře)
3xja + 3xja s oporou nohou
5xja s oporou nohou
8xja s oporou nohou
-Cítím tam zlepšení, to podržení nahoře je super, doufám, že to pujde nahoru

Přítahy horní kladky za hlavu
10x35kg
10x45kg
10x50kg
8x55kg
Přítahy horní kladky před hlavu podhmatem
10x45kg
10x50kg
-Pěkně vše procítěne, dole podržené, pěkně to bralo

Veslování na stroji
10x40kg
10x50kg
10x65kg

TRICEPS

Kliky na bradlech
10xjá
9xjá
8xjá

Úzký bench v MP
10x25kg (dole s pauzou, impulzivně nahoru)
10x35kg (dole s pauzou, impulzivně nahoru)
8x55kg
6x85kg - co nejpomaleji dolů, nahoru s velkou dopomocí

Stahování kladky
10x35kg
10x45kg
10x55kg
+ jedna série každá ruka zvlášt
- Na každou sérii jsem změnil adaptér (lana, večko, rovná tyč)

Bomba trénink, vše to krásně sedlo, bavilo mě to takto, na shybech se to zlepšuje, za což jsem rád, tak jen, aby to pokračovalo i nadále I když se to nezdá, tak triceps dostal slušně Zítra do práce a po práci nohy, tak snad to bude lítat tak jak má
balbi

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.2. 2015 - Středa
17:30
Nohy

5 min kolo

NOHY

Dřepy
10x40kg
10x60kg
10x80kg
7x5x102,5kg

Zakopávání
10x30kg
10x35kg
10x40kg
8x60kg (negativní opakování)

Mrtvý tah s nataženýma nohama s JČ
10x20kg
10x25kg
10x32kg
10x37kg

Legpress
15x150kg
10x200kg
15x240kg
12x240kg

Výpony na lýtka v legpressu
15x120kg
15x150kg
15x180kg
12x200kg

Dřepy s výskokem s vlastní vahou
10xjá
10xjá
10xjá

Tak dneska to byl fakt křest ohněm Od 6 do 17 v práci, honička jak blázen, fakt dnes jsem se nalítal jak snad nikdy, nohy jsem měl hotové už někdy kolem 2 hodiny, mazec Ty dřepy byly po tom dni fakt výzva, ale jsem rád, že jsem to tam dal tak, jak to mělo být Zbytek tréninku už tak nějak "lehce", spíš na napumpování. Zítra opět do práce, tak snad nohy budou schopny fungovat a bude to klidnější Zítra po práci ramena a biceps, tak doufám, že na té horní polovině síla bude!!
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libi se mi tvuj pristup a odhodlani. Zadny fnukani a vymlouvani se na vsechno mozny i nemozny. Kazdej den brzo rano vstavacka, pak X hodin na nohach v praci a hned po praci jeste do posilky, kde tvrde makas a porad se zlepsujes. Super. Z tohohle logu by si mnoho lidi melo vzit priklad .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: