Všechno jedeš krásně jistě a dobrou technikou, vůbec se nemusíš bát přihazovat, máš velký potenciál.
Ďakujem Magumi za takúto pochvalu. Moc si to od teba cením
A máš pravdu, snažím s o maximálne dobrú techniku, preto aj váhu pridávam pomaly, aby som predišla zraneniu a vedela zachovať techniku.
1. Výpady za chôdze:
20 x
20 x 6 kg (1R)
- chcela som ísť viac sérií, ale nemala som so sebou dobré boty a kotník mi behal hore/dole, tak som to radšej ukončila
2. A.) Reverse hyper:
10 x 10 kg
10 x 15 kg
10 x 15 kg
10 x 20 kg
2. B.) Biceps- spodná kladka:
10 x 10 kg
10 x 12,5 kg
10 x 15 kg
10 x 17,5 kg
3. A.) Tricepsové sťahovanie lana:
4 x 10 ... 17,5 kg
3. B.) Legpress:
12 x 30 kg
12 x 40 kg
12 x 50 kg
12 x 60 kg
4. A.) Francúzsky tlak- decline 1R:
10 x 4 kg
10 x 5 kg
10 x 5 kg
4. B.) Lýtka v sede:
15 x 10 kg
15 x 15 kg
15 x 15 kg
5. A.) Rozpažky v stoji:
3 x 6 ... 4 kg
5. B.) Brucho- na šikmej lavičke o rebriny:
3 x 10
- pauzy 1 min medzi sériami
Pondelok 25.1.2016
1. Drep:
6 x 3 67 kg
II. séria:
IV. séria:
VI. séria:
- pauza 3 min
2. Split squat:
4 x 10 ... 8 kg 1R
- pauza 1 min
3. Tlak v sede na ramená
4 x 8 ... 8 kg 1R
- pauza 1 min
4. Zhyby:
5 x 4
- s výskokom
- s retrakciou
- 1 min pauza
5. Biceps:
4 x 8 ... 7 kg 1R
- s vytáčaním
- pauza 1 min
6. Veslo- intervaly:
10 x interval 100 metrov / pauza 10 sekúnd medzi intervalmi[/b]
Mam podozrenie ze to je plytke.
Nabuduce video z boku a asi bude treba zapracovat na hlbke.
K tym laktom, u Danky je problem ze ich nedrzi pod cinkou.
Co sa tyka uchopu tak nevidim dovod ho rozsirovat, osobne niesom zastanca sirokeho uchopu, pretoze sa vacsia cast prenasa na ramena, a radsej to necham na tricepsoch ako na ramenach.
Sam mam uchop tak na uzko a nijak ma to nelimituje v maximalnej sile.
Benchol som tak 6x140 a 1x160 (a to som po dvoch operaciach ramena)
Pěkné, ale nebylo by lepší u těch dřepů volit menší váhu a jet v plném rozsahu? Takhle to nebylo ani po parallel.
Chadzi na paralel to bolo urcite, ale tiez mam radsej hlbsie drepy.
Vahu netreba zhadzovat kedze Danka ma silu nato v pohode. Bola to moja chyba ze som posledne dva treningy musel utekat do prace tak som ju neodtrenoval dokonca.
tu je mesiac stare video z boku a dnes plytsie to urcite nebolo. Par serii som videl nazivo :).
Sice to je GPC legal ale ja sam preferujem drepy az na zem.
Ale dik za upozornenie, samemu sa mi to ulne nepaci, kedze viem ze ma nato aby sla hlbsie
A pročpak chceš hubnout? 15% bodyfat je celkem málo. Když si vezmu, že bys chtěla závodit v bikini fitness, tak tam mají závodnice řekněme okolo 10%
Některé zdroje uvádějí, že 10% bf mají závodnice v kulturistice, ale to se shodneme, že je blbost.
Ide o to, že mojim cieľom sú viditeľné brušné svaly- čo teraz ešte nie su tak ako by sa patrilo... a chcela by som dosiahnuť aj pletence na stehnách. To je také moje meradlo. Po včerajšom meraní (13,4% tuku) viem, že to ešte nie je ono. Tak preto by som chcela dať dole nejaký ten podkožný tuk. A samozrejme s ohľadom na to, že by som na jar chcela súťažiť. Takže nechcem urobiť zázrak za týždeň, ale v kľude (nie drasticky) sa dopracovať k celoročne dobrej forme. V júni (24.7.2015) som bola na meraní, kde som mala 12,6 % tuku /váhu 56,6 kg/ svalová hmota 49,5 kg.
A tiež to ešte nebolo to, s čím by som sa uspokojila...
PS: Keď budem môcť pridám foto, aby si vedel o čom hovorím
Fotky jsem viděl, ale hlavně videa - máš strašně dlouhý ruce, nohy. Chce to hodně obalit - takhle to vypadá jak anorexie.
Magumi: vďaka za video. Je fajn to takto vidieť a porovnať si to s tým mojim videom, lebo keď ležím na lavičke a tlakujem, mám pocit, že je to OK, takže takéto porovnanie sa mi hodí. Myslím, že mám čo robiť
Chadzi & Decarabas: Áno, máte určite pravdu, že by to šlo aj hlbšie. Sama som si to uvedomovala počas serie. Ide o to, že už cca mesiac cítim nepríjemnú bolesť v trieslach na pravej strane a tak idem na drepe len do tej fázy, kým je to znesiteľné. A musím sa priznať, že tá posledná séria už bola so silami na hrane ... Zamakám, postrečujem a snáď to bude lepšie. Nabudúce urobíme video z boku, tam nebude pochýb o tom, či to šlo pod paralel alebo nie. Z predu to točím kvôli kolenám, ktoré mi v minulosti chodili k sebe.
DiamonD123:
beriem to ako pochvalu ale nie, nemyslím si, že by som bola príkladom anorexie. Ale možno sám to poznáš, že nie je ľahké naberať svalovú hmotu a sekať dole tuk. Snažím sa. Ale tiež musím priznať, že na videu vyzerám ako pavúk
- pauzy 3 min
- točila som to teraz z boku, hĺbka si myslím, že by prešla a nenamietam, že by to ešte hlbšie...
II. seria:
V. seria:
2. Splitsquat:
4 x 10 8 kg 1R
- pauza 1 min
3. Tlak v sede na ramená:
4 x 8 8 kg 1R
- pauza 1 min
4. Zhyby:
5 x 4
- s výskokom + retraakcia lopatky
- pauza 1 min
5. Biceps:
4 x 8 7 kg 1R
- s vytáčaním
- pauza 1 min
Nedeľa - voľno
Pondelok 1.2.2016
1. Bench:
7 x 3 44 kg
- pauza 3 min
- snažím sa držať tie lakte tam kde je treba, vyzerá to takto:
II. seria:
IV. seria:
VI. seria:
2. Bradlá:
4 x 6
- s červeným bandom
- posledné opakovania doslova vydreté
- pauza 1 min
3. Príťahy v predklone:
4 x 6 16 kg
- 1R
- pauza 1 min
4. Výpady:
4 x 30 metrov (30 výpadov, striedavo P/Ľ)
- s 5 kg 1R
- pauza 1 min
1 242 Kcal
B: 89 g
S: 104 g
T: 45 g
Utorok (2.2.2016)
Spinning- HIIT
- celkovo 30 min
- 4 min rozohriatie
- intervaly:
10 sek - vysoká záťaž a rýchle tempo
1. min 20 sek - nízka záťaž ale v tempe
10 sek - vysoká zážťaž a rýchle tempo
20 sek - nízka záťaž ale v tempe
30 sek - kopec (vysoká záťaž, tempo pomalšie, v stoji)
2. min 30 sek- nízka záťaž, v tempe, v sede
-----------------------------------------------------------------
a takto dookola 25 minút
1 min vyklusanie
V drepach se nevyznam, ale kazdopadne se na to kouka dobre )
Pauzy 3 min, to jsou pauzi mezi seriema ? Maji nejaky extra vyznam, treba aby si zvedla tessi vahy ? 3 min me prijde docela dost.
Ja take delam dlouhe pauzi, protoze jinak bych musel ubrat vahu a to se me vubec nelibi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru