80kg na zlato postačilo
85bylo tak těžkých, že jsem se rozhodla nebýt k sobě hnusná a stávající rekord 82,5 ušetřit ... je přece můj :)
byl to fajnový závod, proti trojboji leháro (doslova :) ... poznala jsem osobně zas pár nových tváří, koček, dědků, skvělých závodníků a mám nějakou tu zkušenost navíc
největší chybu jsem udělala asi s monohydrátem, který jsem vysadila asi týden před soutěží, (páč mě tak zavodnil, že jsem měla naráz přes 57kg) nechcačky riskovat, že se nevejdu do kategorie ... tak během týdne odteklo přes 2kila vody a bohužel i síly a nepomohlo ani, že jsem v posledním týdnu jedla jak o dušu - navážila jsem 54,7kg :D ... když budu mít zas někdy podobný problém, vysadím až těsně před, vyzkoušela jsem si, že když překonám nepříjemnosti, které mi způsobuje (je mi z něj fakt na blití:), opravdu dobře funguje
... dodatečnou nominaci na MČR muži ženy v benči (19.3. Sokolov) mám tímto asi jistou, dám rameni (a natržené jizvě :) tak 10dní šanci se doléčit a pak uvidím, jestli do toho půjdu
jináč jsme si s koulegy v průběhu soutěže (sledovat to celý by vydržel jen magor a Vlk s Magumim) udělali menší výlet na jihlavské náměstí, lačni vstupu do podzemí (zalézání pod zem je má velká vášeň) a narazili tam na zavřené dveře a cestou zpět na bufáč s lidovými cenami lihovin (panák zelené za 12kaček), kterými byl můj badygárd byl tak těžce dojat, že jsme málem nestihli závěrečný nástup a předávání cen
Přijeli jsme bohužel pozdě, takže jsme to prošvihli, ale Evička nezklamala. Objevila se jak Deux et machina na vyhlašování. Po odlákání všech bodygárdů a manažerů nám paní inženýrka i zapózovala. Plachá, skromná, senzační! Už se těším na těch 85kg!!! To pude.
děkuju :)
... toš když dovalí jeden dvoumetrový s druhým jedenapůlmetrákovým, třetí se i lekne :D
na přání oddílu pózuji v nové teplákovce TJ Olympia, páč mi neprošla výmluva, že nemůžu za to, že jsem v ní jak ve stanu ... páč prý za to můžu ... kdybyste mě příště zas nemohli najít, tak nejsem v hospodě, jen jsem si vzala i tepláky :))
drlift_ napsal:
Gratuluju!
Jinak ten kreatin mne prekvapuje. 2 kg je pri tvoji vaze hodne. Mne prislo, vykony podrzi jeste tak 2 tydny po vysazeni.
děkuju ... jj, můj věčný monohydrátový boj, ale taky první malé vítězství, kdy jsem na něm vydržela víc jak 3 týdny, s obavou jak to dopadne, když jsem napitá jak houba a při tom vůbec nemám chuť k jídlu, ale i to přehnané zavodnění samo o sobě je na sílu samozřejmě plusové, zvlášť do dresu a po dlouhé době jsem cítila, že nějaký doplněk tak dobře a rychle zafungoval ... bohužel i v opačném gardu, no :)
aspoň se mi teď vrátil zdravý hlad
Na nemocniční postel padá svět
a alarm jeho slyším mezi obvazy,
soudruzi do boje jdou pro spravedlnost,
soudruzi do boje jdou a nikdo neschází
Na nemocniční postel padá svět,
však smrt též na ni dýchá z temných zákoutí
proč nemohu jít s vámi, soudruzi?
proč musím umírat, když chtěl jsem padnouti?
(JW)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru