Carmelita - Of course I lift like a girl.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Carmelita - Of course I lift like a girl.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Carmelita - Of course I lift like a girl.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Carmelita

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2024 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První meso silovky , SunCity Pardubice, trénink s Magumím

mobilita + veslo (5 min/899)

Dřep
Mazleničko s osou, včetně zadního a předního dřepu a rotace
4 x 62,5, včetně stopek
4 x 62,5, včetně stopek
2 x 82.5
4 x 102,5
4 x 102,5
4 x 102,5

Deadlift
4 x 60
4 x 60
2 x 100
4 x 120
4 x 120
4 x 120
8 x 100

GM
6 x 45
8 x 65
8 x 65
8 x 65

CG Bench
15 x 20
15 x 20
6 x 35
4 x 45
4 x 45
4 x 45

Cable row
6 x 30
8 x 35
8 x 35
8 x 35

Dnes to byl velký boj. Mám menzes, jsem lítostivá a všechno a všichni mi vadí a mám slzy na krajíčku kvůli každé kravině. Magumího bolí záda a mám o něj starost. Všude bylo síly dost, ale hlava stávkovala a musela jsem ji u každé sérií přemlouvat a překonat. Po těžkých DL se mi trochu psychicky ulevilo a také bylo fajn krátce pokecat se známými. Magumi to měl dnes také těžké a tak jsme se vzájemně povzbuzovali a tahali a tlačili dopředu, abychom trénink bez zranění zvládli. Jo, a zapomněla jsem zapsat 2 x 12 schodů nahoru před tréninkem do posilky a 2 x 12 schodů dolů po tréninku z posilky domů - kardio, jak hrom. [/b]

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2024 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tedy jak se dokážeš po nemoci rychle sebrat, to je paráda, a ještě něco cvičit po těžkých tazích... ty jsme dávali až na konec, protože po tazích už se šlo akorát do šatny :)

a schody do fitka ani ve fitku nemám moc rád, na Václaváku to máme naopak, po tréninku pěkně dvě patra do schodů ;)
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2024 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SunCity Pardubice, trénink s Magumim, silovka

Mobilita

Veslo (5 min/ 900 m)

Zadní dřep
Mazleničko - rotace, GM, přední dřep
4 x 65
4 x 65
2 x 85
2 x 105
4 x 117,5
4 x 117,5
4 x 117,5
4 x 117,5
8 x 97,5
Páteční trénink jsme kvůli práci přesunuli na dnešek. Strašně se mi ráno nechtělo. A bála jsem se těžkých dřepů. U první pracovní sérií jsem u třetího opakování ztratila rovnováhu a šla dopředu. Magumi byl připraven a už už po mě natahoval ruce, ale stihla jsem v klidu udělat 2 kroky dopředu a dřep vyrovnat. Přemýšlela jsem, jestli zkusit ještě jedno opakování, nakonec jsem ho dala. Chce to vlézt zpátky na koně.
Další série už byly dobré a mám ze sebe radost. Magumi si dal deload a dřepnul si krásná čísla.
Update: S mladým neandrtálcem jsme se skamarádili a vyjasnili vzájemná pravidla. Dnes se nám všem na písečku dobře cvičilo. Mám radost.

Legpress
15 x na prázdno
8 x 150
8 x 250
8 x 300
8 x 300
8 x 300
Jj, dát si po těžkých dřepech těžký legpress je šílené. Ale Magumi mě vyhecoval a na to já zase slyším.
Vlku - jestli tě zajímá ten stroj - koukni na můj profil na Instagramu - Marky53002 - dali jsme tam video s naloženýma 300kg v akci.

Chestpress incline
10 x na prázdno
4 x 40
8 x 30
8 x 30
8 x 30
Jiný stroj, jiné váhy.

Deadlift
4 x 70
4 x 70
2 x 100
4 x 110
4 x 110
4 x 110
4 x 110
Lehký tahy mám ráda. Mám je pod kontrolou, můžu při nich pilovat techniku a nemusím se stydět za svoji deadlifterskou přezdívku - princezna (začali mi tak říkat na závodech, když jsem všechny závodní pokusy pokládala pomalu a opatrně zpátky na platformu).

Trénink byl prima. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit první pracovní sérií na dřepech, která podle mě byla špatná, a že jsme trénink stihli skoro celý. Nedělní trénink bychom chtěli stříhnout v úterý. Úterní pak ve středu. Od pátek pak bych měla mít deload.

Naposledy upravil Carmelita dne ne červen 02, 2024 6:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2024 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tedy jak se dokážeš po nemoci rychle sebrat, to je paráda,

Vynechávám tréninky jenom dokud jsem infekční - snažím se být ohleduplná a nikoho nenakazit. Ale pak vždycky spěchám zpátky s tím, že zvládnu co zvládnu a nebudu se na sebe zlobit, když mi to nepůjde. Být psychicky silný a mít pevnou vůli také pomáhá. To tělo pak často ani nepozná, že na to nemá a zvládne celý trénink na jedničku.

vlk# napsal:
a ještě něco cvičit po těžkých tazích... ty jsme dávali až na konec, protože po tazích už se šlo akorát do šatny :)

Tak prrrrr.... můj tréner mi těžké tahy zásadně dává někam doprostřed. Hmf. Budu si s ním muset promluvit.

MilanT

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2024 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné, 4x4x117.5 dřepy a to ještě není konec. Není to tak dávno co 2x117.5 bylo PR (konkrétně v únoru :D).

A co se tahů týče, většinou mi nedělalo problém jet je na začátku nebo veprostřed, ale osobně mi vyhovuje dávat cviky na vršek těla jako první a cviky na spodek těla poté, pokud tam nemám oba cviky těžce - dřepy a mrtvý tah kdy dám cvik na vršek mezi ně. Benče mrtvé tahy neunaví, ale naopak se to stát může.
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2024 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Pěkné, 4x4x117.5 dřepy a to ještě není konec. Není to tak dávno co 2x117.5 bylo PR (konkrétně v únoru :D).

A co se tahů týče, většinou mi nedělalo problém jet je na začátku nebo veprostřed, ale osobně mi vyhovuje dávat cviky na vršek těla jako první a cviky na spodek těla poté, pokud tam nemám oba cviky těžce - dřepy a mrtvý tah kdy dám cvik na vršek mezi ně. Benče mrtvé tahy neunaví, ale naopak se to stát může.

Já do svých programů dávám před těžkými tahy aspoň pár sérií lehčích dřepů, protože na závodech jsou tahy taky až jako poslední cvik a je dobré si zvyknout, že na to člověk není úplně čerstvý, navíc se těmi dřepy člověk trochu rozhýbe a mentálně srovná.

Co se týče pořadí obecně, první dávám vždycky technicky a rychlostně náročné cviky, pak ty silové s volnou váhou, pak doplňky a nakonec kompenzace.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Carmelita

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. 6. 2024
Suncity Pardubice, trénink s Magumím

Mobilita
Veslo 5 min / 860m

Bench
2 x 15 x osa - nešlo to. Nemohla jsem trefit dráhu.
6 x 30 - bída
1 x 40 - nešlo to. Všechno špatně.
Trénink jsem ukončila a šla domů. Má jediná výmluva je, že jsem měla celý den vzhůru nohama. Nic se mi nedařilo. Nedokázala jsem projít dveřmi aniž bych je nabrala ramenem, v obchodě mi padaly věci z ruky a kácela jsem stojany. To jediné, čemu jsem se snad dobře věnovala bylo soudním překladům, ale pokud tomu tak nebylo, budu doufat, že mě nezavřou. :)

5. 6. 2024
Suncity, trénink s Magumím

Veslo 5 min/ 830m
Mobilita u osy - přední a zadní dřepy, rotace horizontální i vertikální, good morning

Bench
15 x 20 Dávala jsem si velký pozor, abych techniku chytla za pačesy hned zkraje.
15 x 20
4 x 30
4 x 30
2 x 40
1 x 45
1 x 50
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
Nejsem se sebou spokojená. Dráha mi pořád lítala. Je pravda, že jsme benčovali na jiné lavičce - na závodní lavičce , ale to by technice mělo jen prospět. Tak nevím. Magumi na druhou stranu jel každou sérií čistě a s rezervou.

Deadlift
Dnes jsem se na tazích vyřádila.
4 x 70
4 x 70
2 x 90
2 x 110
4 x 122,5
4 x 122,5
4 x 122,5
4 x 122,5
8 x 102,5
Magumi poctivě zkoušel výtahy. Střídali jsme se u jedné osy a měli stejné váhy. Je neuvěřitelné s jakou lehkosti cvičí a technicky je dokonalý (i když u toho brblá).

Legpress
Dnes bez návleků a s bosobotama.
15 x naprázdno
8 x 150
8 x 250
8 x 300
8 x 300
8 x 300
Lifterky jsem vyměnila za bosoboty, které používám na tahy a překvapilo mě, že to technicky šlo mnohem lépe díky tomu, že jsem platformu cítila celými chodidly a mohla tím pádem při každém opakování lehce upravit položení plochy chodidla na platformě podle toho, v jaké fázi opakování jsem zrovna byla.

Trénink super. Magumi je bůh. Já jsem totálně kaput.

Magumi

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý má někdy špatný den, za ten úterek se na sebe nezlob, je malý zázrak, že to je teprve první trénink za celý rok, který ti nešel. A dneska sis to bohatě vynahradila, benče byly super, i když jsi nebyla spokojená s technikou, a s každou další sérii to bylo lepší a kontrolovanější. Mně ty dnešní benče taky nevyšly všechny ideálně, ani ty přední dřepy v neděli, ale postupně na tom oba pracujeme. Až začneme přípravu na závody, zařadíme benče třikrát týdně a budeš si v nich pak mnohem jistější, teď tam máme víc strojů, protože se pořád snažíme nabírat svaly.

Tahy vypadaly zvenku lehounce, sto čtyřicet bys zatáhla bez problému.

vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

těžké benče i tahy, to sis pěkně mákla! takové tréninky zase dobře nakopnou ;)
Carmelita

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deload, Suncity, trénink s Magumi

Poctivá mobilita + veslo 5 min / 875m

Dřep
mazleníčko s osou, rotace, GM
4 x 60
4 x 60
2 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140 nezdála se nám hloubka. Šli jsme na to ještě jednou.
1 x 140 PR
2 x 120
Mám obrovskou radost. Poslední maxko bylo 135 před závody, ale zranila jsem si přitom záda, tak jsem alespoň mentálně potřebovala tu 135 překonat. Magumi se na nic neptal. Naložil a řekl: "Tak pojď."
Po druhém opakování (PR) mi s velkým úsměvem řekl: " Na holku dobrý." Každá pochvala od tak úžasného trenéra se počítá.

Lehký legpress
15 x naprázdno
8 x 150
8 x 150
8 x 150

Tlakostroj incline
8 x 30
8 x 30

Magumi najel na první týden nového mesocyklu. Jako vždy si velmi slušně naložil a technicky všechno čistě odjel.

Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvládla jsi to dneska úžasně. Moc oceňuju, že ses nebála jít na ten druhý pokus a že jsi ovládla své obavy z těžké váhy a šla hezky hluboko. A mám radost, že program funguje, jak jsem doufal.

vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda, gratuluji k osobáčku! tři modré kotouče, to už je na holku pořádná váha
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, zacinam sa tu citit trosku menejcenne.
A samozrejme gratulujem!
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeje, tu nam vyrasta nejaky mlady talent

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepamätám si, kedy naposledy som videl vo fitku niekoho drepovať 140 bez ohľadu na pohlavie

Fantastický výkon.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Carmelita - Of course I lift like a girl. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: