|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Carmelita
|
Zaslal: út květen 28, 2024 12:02 pm Předmět: |
|
|
První meso silovky , SunCity Pardubice, trénink s Magumím
mobilita + veslo (5 min/899)
Dřep
Mazleničko s osou, včetně zadního a předního dřepu a rotace
4 x 62,5, včetně stopek
4 x 62,5, včetně stopek
2 x 82.5
4 x 102,5
4 x 102,5
4 x 102,5
Deadlift
4 x 60
4 x 60
2 x 100
4 x 120
4 x 120
4 x 120
8 x 100
GM
6 x 45
8 x 65
8 x 65
8 x 65
CG Bench
15 x 20
15 x 20
6 x 35
4 x 45
4 x 45
4 x 45
Cable row
6 x 30
8 x 35
8 x 35
8 x 35
Dnes to byl velký boj. Mám menzes, jsem lítostivá a všechno a všichni mi vadí a mám slzy na krajíčku kvůli každé kravině. Magumího bolí záda a mám o něj starost. Všude bylo síly dost, ale hlava stávkovala a musela jsem ji u každé sérií přemlouvat a překonat. Po těžkých DL se mi trochu psychicky ulevilo a také bylo fajn krátce pokecat se známými. Magumi to měl dnes také těžké a tak jsme se vzájemně povzbuzovali a tahali a tlačili dopředu, abychom trénink bez zranění zvládli. Jo, a zapomněla jsem zapsat 2 x 12 schodů nahoru před tréninkem do posilky a 2 x 12 schodů dolů po tréninku z posilky domů - kardio, jak hrom. [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út květen 28, 2024 2:02 pm Předmět: |
|
|
tedy jak se dokážeš po nemoci rychle sebrat, to je paráda, a ještě něco cvičit po těžkých tazích... ty jsme dávali až na konec, protože po tazích už se šlo akorát do šatny :)
a schody do fitka ani ve fitku nemám moc rád, na Václaváku to máme naopak, po tréninku pěkně dvě patra do schodů ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne červen 02, 2024 5:57 pm Předmět: |
|
|
SunCity Pardubice, trénink s Magumim, silovka
Mobilita
Veslo (5 min/ 900 m)
Zadní dřep
Mazleničko - rotace, GM, přední dřep
4 x 65
4 x 65
2 x 85
2 x 105
4 x 117,5
4 x 117,5
4 x 117,5
4 x 117,5
8 x 97,5
Páteční trénink jsme kvůli práci přesunuli na dnešek. Strašně se mi ráno nechtělo. A bála jsem se těžkých dřepů. U první pracovní sérií jsem u třetího opakování ztratila rovnováhu a šla dopředu. Magumi byl připraven a už už po mě natahoval ruce, ale stihla jsem v klidu udělat 2 kroky dopředu a dřep vyrovnat. Přemýšlela jsem, jestli zkusit ještě jedno opakování, nakonec jsem ho dala. Chce to vlézt zpátky na koně.
Další série už byly dobré a mám ze sebe radost. Magumi si dal deload a dřepnul si krásná čísla.
Update: S mladým neandrtálcem jsme se skamarádili a vyjasnili vzájemná pravidla. Dnes se nám všem na písečku dobře cvičilo. Mám radost.
Legpress
15 x na prázdno
8 x 150
8 x 250
8 x 300
8 x 300
8 x 300
Jj, dát si po těžkých dřepech těžký legpress je šílené. Ale Magumi mě vyhecoval a na to já zase slyším.
Vlku - jestli tě zajímá ten stroj - koukni na můj profil na Instagramu - Marky53002 - dali jsme tam video s naloženýma 300kg v akci.
Chestpress incline
10 x na prázdno
4 x 40
8 x 30
8 x 30
8 x 30
Jiný stroj, jiné váhy.
Deadlift
4 x 70
4 x 70
2 x 100
4 x 110
4 x 110
4 x 110
4 x 110
Lehký tahy mám ráda. Mám je pod kontrolou, můžu při nich pilovat techniku a nemusím se stydět za svoji deadlifterskou přezdívku - princezna (začali mi tak říkat na závodech, když jsem všechny závodní pokusy pokládala pomalu a opatrně zpátky na platformu).
Trénink byl prima. Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit první pracovní sérií na dřepech, která podle mě byla špatná, a že jsme trénink stihli skoro celý. Nedělní trénink bychom chtěli stříhnout v úterý. Úterní pak ve středu. Od pátek pak bych měla mít deload.
Naposledy upravil Carmelita dne ne červen 02, 2024 6:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne červen 02, 2024 6:05 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | tedy jak se dokážeš po nemoci rychle sebrat, to je paráda, |
Vynechávám tréninky jenom dokud jsem infekční - snažím se být ohleduplná a nikoho nenakazit. Ale pak vždycky spěchám zpátky s tím, že zvládnu co zvládnu a nebudu se na sebe zlobit, když mi to nepůjde. Být psychicky silný a mít pevnou vůli také pomáhá. To tělo pak často ani nepozná, že na to nemá a zvládne celý trénink na jedničku.
| vlk# napsal: | | a ještě něco cvičit po těžkých tazích... ty jsme dávali až na konec, protože po tazích už se šlo akorát do šatny :) |
Tak prrrrr.... můj tréner mi těžké tahy zásadně dává někam doprostřed. Hmf. Budu si s ním muset promluvit.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: ne červen 02, 2024 8:04 pm Předmět: |
|
|
Pěkné, 4x4x117.5 dřepy a to ještě není konec. Není to tak dávno co 2x117.5 bylo PR (konkrétně v únoru :D).
A co se tahů týče, většinou mi nedělalo problém jet je na začátku nebo veprostřed, ale osobně mi vyhovuje dávat cviky na vršek těla jako první a cviky na spodek těla poté, pokud tam nemám oba cviky těžce - dřepy a mrtvý tah kdy dám cvik na vršek mezi ně. Benče mrtvé tahy neunaví, ale naopak se to stát může.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 03, 2024 9:50 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | Pěkné, 4x4x117.5 dřepy a to ještě není konec. Není to tak dávno co 2x117.5 bylo PR (konkrétně v únoru :D).
A co se tahů týče, většinou mi nedělalo problém jet je na začátku nebo veprostřed, ale osobně mi vyhovuje dávat cviky na vršek těla jako první a cviky na spodek těla poté, pokud tam nemám oba cviky těžce - dřepy a mrtvý tah kdy dám cvik na vršek mezi ně. Benče mrtvé tahy neunaví, ale naopak se to stát může. |
Já do svých programů dávám před těžkými tahy aspoň pár sérií lehčích dřepů, protože na závodech jsou tahy taky až jako poslední cvik a je dobré si zvyknout, že na to člověk není úplně čerstvý, navíc se těmi dřepy člověk trochu rozhýbe a mentálně srovná.
Co se týče pořadí obecně, první dávám vždycky technicky a rychlostně náročné cviky, pak ty silové s volnou váhou, pak doplňky a nakonec kompenzace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st červen 05, 2024 12:06 pm Předmět: |
|
|
4. 6. 2024
Suncity Pardubice, trénink s Magumím
Mobilita
Veslo 5 min / 860m
Bench
2 x 15 x osa - nešlo to. Nemohla jsem trefit dráhu.
6 x 30 - bída
1 x 40 - nešlo to. Všechno špatně.
Trénink jsem ukončila a šla domů. Má jediná výmluva je, že jsem měla celý den vzhůru nohama. Nic se mi nedařilo. Nedokázala jsem projít dveřmi aniž bych je nabrala ramenem, v obchodě mi padaly věci z ruky a kácela jsem stojany. To jediné, čemu jsem se snad dobře věnovala bylo soudním překladům, ale pokud tomu tak nebylo, budu doufat, že mě nezavřou. :)
5. 6. 2024
Suncity, trénink s Magumím
Veslo 5 min/ 830m
Mobilita u osy - přední a zadní dřepy, rotace horizontální i vertikální, good morning
Bench
15 x 20 Dávala jsem si velký pozor, abych techniku chytla za pačesy hned zkraje.
15 x 20
4 x 30
4 x 30
2 x 40
1 x 45
1 x 50
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
4 x 53,5
Nejsem se sebou spokojená. Dráha mi pořád lítala. Je pravda, že jsme benčovali na jiné lavičce - na závodní lavičce  , ale to by technice mělo jen prospět. Tak nevím. Magumi na druhou stranu jel každou sérií čistě a s rezervou.
Deadlift
Dnes jsem se na tazích vyřádila.
4 x 70
4 x 70
2 x 90
2 x 110
4 x 122,5
4 x 122,5
4 x 122,5
4 x 122,5
8 x 102,5
Magumi poctivě zkoušel výtahy. Střídali jsme se u jedné osy a měli stejné váhy. Je neuvěřitelné s jakou lehkosti cvičí a technicky je dokonalý (i když u toho brblá).
Legpress
Dnes bez návleků a s bosobotama.
15 x naprázdno
8 x 150
8 x 250
8 x 300
8 x 300
8 x 300
Lifterky jsem vyměnila za bosoboty, které používám na tahy a překvapilo mě, že to technicky šlo mnohem lépe díky tomu, že jsem platformu cítila celými chodidly a mohla tím pádem při každém opakování lehce upravit položení plochy chodidla na platformě podle toho, v jaké fázi opakování jsem zrovna byla.
Trénink super. Magumi je bůh. Já jsem totálně kaput.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červen 05, 2024 1:01 pm Předmět: |
|
|
Každý má někdy špatný den, za ten úterek se na sebe nezlob, je malý zázrak, že to je teprve první trénink za celý rok, který ti nešel. A dneska sis to bohatě vynahradila, benče byly super, i když jsi nebyla spokojená s technikou, a s každou další sérii to bylo lepší a kontrolovanější. Mně ty dnešní benče taky nevyšly všechny ideálně, ani ty přední dřepy v neděli, ale postupně na tom oba pracujeme. Až začneme přípravu na závody, zařadíme benče třikrát týdně a budeš si v nich pak mnohem jistější, teď tam máme víc strojů, protože se pořád snažíme nabírat svaly.
Tahy vypadaly zvenku lehounce, sto čtyřicet bys zatáhla bez problému.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 05, 2024 2:20 pm Předmět: |
|
|
těžké benče i tahy, to sis pěkně mákla! takové tréninky zase dobře nakopnou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá červen 07, 2024 11:14 am Předmět: |
|
|
Deload, Suncity, trénink s Magumi
Poctivá mobilita + veslo 5 min / 875m
Dřep
mazleníčko s osou, rotace, GM
4 x 60
4 x 60
2 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140 nezdála se nám hloubka. Šli jsme na to ještě jednou.
1 x 140 PR
2 x 120
Mám obrovskou radost. Poslední maxko bylo 135 před závody, ale zranila jsem si přitom záda, tak jsem alespoň mentálně potřebovala tu 135 překonat. Magumi se na nic neptal. Naložil a řekl: "Tak pojď."
Po druhém opakování (PR) mi s velkým úsměvem řekl: " Na holku dobrý."  Každá pochvala od tak úžasného trenéra se počítá.
Lehký legpress
15 x naprázdno
8 x 150
8 x 150
8 x 150
Tlakostroj incline
8 x 30
8 x 30
Magumi najel na první týden nového mesocyklu. Jako vždy si velmi slušně naložil a technicky všechno čistě odjel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 07, 2024 11:56 am Předmět: |
|
|
Zvládla jsi to dneska úžasně. Moc oceňuju, že ses nebála jít na ten druhý pokus a že jsi ovládla své obavy z těžké váhy a šla hezky hluboko. A mám radost, že program funguje, jak jsem doufal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá červen 07, 2024 1:00 pm Předmět: |
|
|
Ok, zacinam sa tu citit trosku menejcenne.
A samozrejme gratulujem! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 07, 2024 1:09 pm Předmět: |
|
|
A jeje, tu nam vyrasta nejaky mlady talent _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 07, 2024 1:31 pm Předmět: |
|
|
Nepamätám si, kedy naposledy som videl vo fitku niekoho drepovať 140 bez ohľadu na pohlavie
Fantastický výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|