pritahy v predklonu:
(nadhmat, mirne sirsi uchop)
8x70
8x70
8x70
tlaky vsede s jc:
10x22.4
10x22.4
bic. kladiva s jc:
10x12.4
10x12.4
drep:
10xbw
20xbw
30xbw
40xbw
dalsi rymicka, stresy... mozna moc tlacim na pilu i v treninku a chtelo by to lehceji a casteji, ale nejak mi to nevychazi a zlepseni tam je, takze nakonec asi dobry
face pulls s bandem:
15xcerny miniband prelozeny napul
bic. kladiva s jc:
10x12.4
10x12.4
10x12.4
10x12.4
zkracovacky:
10xbw
10xbw
10xbw
10xbw
3x107.5:
Stopky dnes asi celkem dobry, takze bych to za ty 3 tydny jeste mohl stihnout s nejakou kratsi stopkou. Jinak v tom videu, jak mi ujela ta prava ruka - nedal jsem si, ja blbec, na te strane za kotouce uzaver, takze se mi tam ty kotouce posunuly a nejak me to rozhodilo (jenom pruzina, takze rozdil vahy zanedbatelny)
diky vlku, kdyz uz neni sila (slaby, divne staveny hrudnik), tak se musim snazit to delat aspon "poradne"... dlouhe ruce tomu taky moc nepomahaji (ale ty jsou zase super na mrtvolu hehe)
bencove dotlaky - start cca 2 cm od tela:
2x100
2x100
2x100
2x100
benc:
3x100
3x100
bencove dotlaky - start cca 6 cm od tela:
3x100
3x100 (+1 selhani po druhem opakovani, ale spis technicke... nicmene sila uz taky skoro nebyla - i tak okamzite napraveno)
face pulls s bandem:
20xcerny miniband prelozeny napul
Mam dost, na vcerejsek jsem vubec nespal, dnes malo jedl, trenink vyzivny. Ty vyssi dotlaky nema moc cenu jezdit, ale ty nizke byly extremne hard, takze, jestli to jeste stihnu, bych na nich mohl zapracovat a mohly by prinest kyzene zlepseni.
Po dlouhe dobe v normalni posilovne, abych zacvicil s kamosem... no zajimave - osa tvrda jako prase + mekka pogumovana podlaha a bylo to dost tezke (minule doma mrtvola 5x160 a drep 5x110 - to bylo oboje s rezevou minimalne 3op., dnes mi tam ale trosku lezly oci z dulku).
Naposledy upravil caukymnauky dne so prosinec 13, 2025 2:05 am, celkově upraveno 1 krát
doma je mam OK a v posilce imho taky... driv jsem pendloval mezi ruznymi fitky a bylo to vsude cca stejne... ted si uvdomuju, ze jsem tam mel tezsi uzavery hehe, ale to je tak 2.5 kg dohromady:)
Líbí se mi tvé tréninky, ale dalo se to čekat, když jsi měl těžké jedničky a hned za pět šest dní opět pokus o těžší váhu. I když je to jen ‚bench‘, tělo se nestihne zcela zregenerovat, pokud CNS zažívá takovou váhu poprvé, nebo krátce. Ale jinak pěkné!
ano, presne tak... bohuzel do ted to fungovalo: intenzita+objem v jednom treninku a po 3 az 5 dnech volna male zlepseni (i kdyz ne jednicky)
dalsi faktor, ktery hral ve prospech mozneho zlepseni, je ten, ze kdysi uz jsem dal 3x120 se stopkami (s vyssi bw ale)
je to uz ale proste dlouhodobe unavene a citil jsem to, ze mam zvolnit... pred treninkem jsem se taky ale dost nasral, tak me to probralo a cekal jsem, ze to jeste nejak pujde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru