|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Ruce
zdvihy vc ss uzky benc 7x12-8 up to 50kg a 90kg
zdvihy spodni kladka ss stahovani lan 5x12
francouze v sede 5x12-8 up to 40kg
scott. lavice 5x12-6 up to 30kg
kick back 5x12-10 up to 10kg
bylo toho o dost vic ale ted si uz fakt nevzpomenu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
Vcera
lytka bricho superserie moc serii moc opakovani pain resistence training :D
Záda
kladka shazovacky hodne moc x hodne moc
spodni kladka moc x moc
mrtvola malo x malo
pritahy xxx x xxx
milion dalsich pumpovacek x krat x :D
Dnes
Prsa
benc v mp 7x12-6 up to 100kg
protismerky 5x12-8 up to 32,5kg
floorpress v mp 7x12-6 up to 100kg
tlaky stroj hlavou nahoru 4x12-8 up to nevim kolik kg
bradla 4x12 bez dopomoci uiii
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Ten včerejší zápis je teda pěkně osranej "moc x moc"....takhle by to teda nešlo |
To je takovy strasne cooooool styl zapisu vis? Zkus to nekdy taky a uvidis, jak se budes citit zajimavej
Jinak Kubaz tohle tve cviceni se mne libi, zadny extra propracovany system, ale jedes to taknejak podle pocitu a chuti a tvuj trenink je pestry. Obcas silovka, obcas pumpovacka, ruzne cviky, ruzna intenzita atd...kdyby to tak pochopilli i nekteri ostatni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | dekuji dekuji , hele jinak jak ted ma bejt v Brne David Guetta tak tam s pritelkyni jdeme a pak jeste tam ma nejaky imatrikulacni ples tak to taky tam budu spat nekde v hotelu , tak dame spicha .. mozna znas me |
jo znam te, ale ja jsem na tom uplne stejne, takze v klidu
a spat muzete teoreticky tady u nas, pokud teda nebude chtit zrovna soulozit, ja kvuli vam do kina nepujdu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | rano sem vstanul a citil sem se jak bych vcera v noci vypil 2litry rumu bolela me hlava zvracel sem a to sem sel nejak ve 12 poklidne spat u filmu |
třeba si ten včerejší den jenom nepamatuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem to naprosto ukazkove nacukroval , jelikoz uz pres mesic drzim sacharidy na 200g- , tak jsem vcera sezral vsechno co se doma naslo , tak napumpovany sem nebyl uz dlouho  jinak dneska zase bolest hlavy , nejak se mi to opet vraci , mam geneticky migreny po matce , ktera je ma kazdy den od te doby co vstane , nejhorsi to bylo mezi 13-15ti lety , do ted klid , tak snad to nezakriknu
jinak me zacina chytat rapl ze se do toho opet obuju na 100% , zezacatku rozhodne rozkopnout metabolismus , protoze aby mi stacilo 200g- sacharidu denne a stale pribiram cca 0,5kg tydne , to o necem svedci , ale uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
Nohy
Dřep 6x12-6 up to 140kg (easyyy) , 5x170kg
predkop 4x12
zakop 4x12
Ramena
pushpress 5x12-6 up to 80kg
rozpazky 5x12
a nejake aktualni foto
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|