|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
tez si mohl zapojit aspon 10% sveho IQ |
2?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
váha : furt kolem 104kg
jídelníček cca furt stejnej
2 vajicka,5 bilku,130g vlocek
50g protein, 130g vlocek
200g+ maso,130g ryze
50g protein, 130g vlocek
200g+ maso,130g ryze
50g protein
pouzity protein : peptide fusion od reflexu 33%:33%:33% micelarni kasein:vajecny:whey - u proteinu od reflexu se nebojim rict, ze vystaci jako plnohodnotna nahrada jidla
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | u proteinu od reflexu se nebojim rict, ze vystaci jako plnohodnotna nahrada jidla |
Tak proč se zatěžuješ žvejkánim masa a nedáváš jen protein? Podle mě neexistuje žádná plnohodnotná náhrada jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | kubaz napsal: | u proteinu od reflexu se nebojim rict, ze vystaci jako plnohodnotna nahrada jidla |
Tak proč se zatěžuješ žvejkánim masa a nedáváš jen protein? Podle mě neexistuje žádná plnohodnotná náhrada jídla. |
aby ses neposral...tak asi jen chtěl říct, že je to hodně kvalitní protein, co ho pěkně zasytí...nic víc v tom nehledej....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | kubaz napsal: | u proteinu od reflexu se nebojim rict, ze vystaci jako plnohodnotna nahrada jidla |
Tak proč se zatěžuješ žvejkánim masa a nedáváš jen protein? Podle mě neexistuje žádná plnohodnotná náhrada jídla. |
podle me neexistuje jediny racionalni duvod, proc mi cpes tvuj nazor i presto, ze sem se na nic neptal
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Určitě bychom nějaký racionální důvod našli. Minimálně to, že mi to tu píše cosi o diskuznim fóru.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
shyby 3x8
pritahy vrchni kladky pred hlavu 1x8 40kg,3x8 62,5kg
pritahy jc 2x8 30kg,1x8 35kg
mrtvy tah 8x60kg,100kg,130kg;6x150kg;4x180kg
bic zdvihy jr v sedě 10x13kg;3x8 18kg
bic zdvihy vc 3x8 30kg
bic scott. lavice 3x8 25kg
mohamedany 3x20
dvojite zkracovacky 3x15
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
U pondelniho treninku me u vrchniho bence velice nepekne tahalo rameno ale hned jak se to rozcvicilo tak dobry nicmene...pripomnelo mi to, ze je na case zas dat nejakou kloubni vyzivu jako prevenci kdxztak mi neco doporucte na cene nezalezi jde mi pouze o nejvyssi kvalitu
Ranni vaha dnes 103.8kg, dnes budou nohy ramena
Jidelnicek furt stejny drzim sacharidy na 500g a bilkoviny mezi 200-220g denne, budu ted kupovat ten orbitrek a zacnu na 15ti min 3-4x tydne zatim pouze na fyzu at se nesesypu jak zacnou tvrdsi treninky potom se bude postupne pridavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
Vetsinou tam je tech 200g bilkovin coz mi vyhovuje stravuju se takhle vlastne uz od zari relativne furt stejne a citim se super:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | Kubaz, nedáváš tam těch bílkovin možná až zbytečně moc? beru, že máš přes 100kg, ale i tak bych řekl, že by třeba nějakých 180g stačilo..? Nevím, jen se ptám. Každopádně váha slušná |
Jak moc 2g/kg bw
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
A navic resit nejakych +/- 20g bilkovin je nesmyslne.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
čau, jak dlouho chceš takhle cvičit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|