|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
shyby 3x8
pritahy stroj nasiroko 4x10-8 up to 70kg
pritahy spodni kladky k brichu 4x10-8 up to 77,5kg
mrtve tahy 4x7-3 up to 180kg
bic vc 3x10 30kg
bic spodni kladka 3x10 up to 45kg
scott. lavice 3x8-6 up to 35kg
zdvihy nohou v leze 3x20
zkracovacky 3x15
kvalitni trenink, zacina mi to v posledni dobe jit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
Podle té fotky, co jsi nedávno postnul, je na těch zádech kvalitně hmoty, i ta šířka je super - co ti na tu šířku nejvíc zabralo? Shyby?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
uspesne jsem si pred tydnem a neco objednal suplementaci z e shopu ronnie a opet uspesne jsem dnes bezel do kamenneho shopu u nas v meste abych si koupil aspon kilovku proteinu a jeste k tomu ne od reflexu  , protoze to vypada ze sve zbozi dostanu mozna az pod stromek
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
vítej v klubu =) já teda čekal nejvíc tejden (+ jsem dvakrát musel měnit objednávku ohledně příchutě), ale stačilo... zajeď do Brna zas :-P
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | uspesne jsem si pred tydnem a neco objednal suplementaci z e shopu ronnie a opet uspesne jsem dnes bezel do kamenneho shopu u nas v meste abych si koupil aspon kilovku proteinu a jeste k tomu ne od reflexu , protoze to vypada ze sve zbozi dostanu mozna az pod stromek |
Když mi napíšeš na e-mail nebo PMkem nějakou identifikaci objednávky, zjistím to.
Každopádně absolutní většina objednávek od nás odchází týž nebo následující den, na souhrnná čísla dohlížím velmi pečlivě. Je ale samozřejmě pravda, že výjimky tam budou. Ale aktuálně je na "balírně" asi 8 lidí a dělají jak o život od rána do noci, volno nemají ani v neděli.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
Jdete s draperem? =) Půjde ještě někdo?
Já právě, pokud se dám fyzicky dohromady, tak chci párkrát zajít na tréning s tetsuem (nevím, jestli ho znáš), kterej se mi nabídl, že by si semnou dal tréning... pomůže mi s novým tréningem, kterej chci teď zkusit. No a budu teda taky chodit do Mišmaše.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Jdete s draperem? =) Půjde ještě někdo?
Já právě, pokud se dám fyzicky dohromady, tak chci párkrát zajít na tréning s tetsuem (nevím, jestli ho znáš), kterej se mi nabídl, že by si semnou dal tréning... pomůže mi s novým tréningem, kterej chci teď zkusit. No a budu teda taky chodit do Mišmaše. |
nevim nevim jeste posoudim jestli je nekdo odsud hoden travit se mnou muj drahoceny cas neznam nevim reknem si za tyden
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | nicmene pokud si najdes minutku tak mi muzes odepsat na muj dotaz na pm , ktery je uz tyden taky sam samotinky nekde v tve schrance |
Vím, ale termín zjistím buď dnes nebo (spíše) až v příštím týdnu, tak jsem Ti ještě více nepsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Jdete s draperem? =) Půjde ještě někdo?
Já právě, pokud se dám fyzicky dohromady, tak chci párkrát zajít na tréning s tetsuem (nevím, jestli ho znáš), kterej se mi nabídl, že by si semnou dal tréning... pomůže mi s novým tréningem, kterej chci teď zkusit. No a budu teda taky chodit do Mišmaše. |
Jo jdeme spolu do Mismase a nikdo uz asi nepujde. Konecne si musim v poradne posilovne srazit svoje ego na mrtvem tahu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|