|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
plavání 50min
... pouze nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po únor 13, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
13.2.2012
benchpress
12x 25kg
6x 40kg
2+4x 45kg s dop.
6x 35kg
bench s j.č.
4x10x15kg
mrtvý tah
6x 50kg
6x 60kg
2x 80kg
1x 85kg dost mrdkotechnika
6x 50kg
pullover
4x12x13kg
záda-horní kladka
4x10x7ks přítahy za hlavu
4x10x6ks … k hrudníku
legpress
4x15x65 + lýtka
triceps
4x10 stahování kladky
4x10 triceps.cvik s j.č.12kg
úzký bench
4x6x30
břicho
zkracovačky
4x30
úklony bokem na takovém tom hyperextenzátoru … jistě je pro to nějaký ynteligentnější název
4x16
... rameno o sobě dalo lehce vědět a ten ručník, co dnes používali při údržbě strojů, mi byl nějak silně povědomý ... jinak pohoda
Naposledy upravil e-witch dne po únor 13, 2012 5:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po únor 13, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
A co mas s ramenem? Doporucuji chvili klid, a pak zacit s cvikama na ramenni rotatorove manzety - cuban rotation, external a internal rotace s kilovyma cinkama a cviky na zadni ramena - nejlepsi je asi face pulls s expanderem, bandama, popr. na kladce kdyz nejsou..
K forme dodam jen toto:  _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po únor 13, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
:)
… a s tím ramenem to nebude asi nic vážného, pokud si dám trochu pohov … děkuji za vytypované cviky, líbí se mi, určitě vyzkouším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 14, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
... tak dnes mě tak hezky bolí všechny svaly na zádech  , že o nějakém rameni vůbec nevím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dipsoman
|
Zaslal: út únor 14, 2012 12:12 pm Předmět: no, |
|
|
jestli cvičíš špatně benč (což se vsadím že jo) a k tomu plaveš, tak tě to rameno brzy donutí přestat
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 14, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
... snad bude mé rameno dost chytré a nedonutí mě přestat, ale něco s tím udělat
... dnes jsem si nadělila pitevní zprávu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 14, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Podle mě máš moc pěknou postavu a je vidět, že makáš.
..navíc je pravda, že vypadáš trochu jak temná elfka .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 14, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
... děkuji Frozzi
... a děkuji také vyšším mocnostem za ten metabolismus, který umí vyrábět z těch blbin co jím i svaly ... na jeho počest dnes zapiju bonboniéru protejňákem
efka
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út únor 14, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
spokojenej valentynek koukam... :)
jak se divam tak mas celkem vyvazenou levou a pravou stranu... to ja mam levy stehno o 200 gramu masa tezsi nez pravy a pravou ruku zase o 100 gramu masa tezsi nez levou... a kupodivu to fakt odpovida, pohledove levy stehno a prava ruka vetsi.. a dokonce i silove mam pravou ruku silnejsi, coz bych pochopil jako pravak, ale proc mam leve stehno silnejsi? testovano pri drepech na jedne noze, levou nohou vymacknu tak o 5 opakovani vic nez pravou... mi hlava nebere _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 14, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
... myslím, že existuje něco jako odrazová noha - ta co je při chůzi aktivnější
... a valentýn je pro děcka, dospělí slaví narozeniny
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út únor 14, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
tak v tom pripade vse nejlepsi, jestli to dobre chapu a je to aktualni :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út únor 14, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
... jj, děkuji děkuji, gratulační fronty mě děsí, ale uznávám, že v tomto případě jsem si sama "nablila do bot"
... zítra načnu nový Prom-iň
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|