|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st únor 22, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
22.2.2012
... spartakiáda v obýváku
kliky
4x25
rozpažky
4x14x8kg
ramena
tlaky s jč
4x14x8kg
předpažování s jč
3x8x5kg
upažování
3x8x5kg
pullover
4x12x10kg
břicho
šikmé zkracovačky 4x50
... rameno jede, nejede koleno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 22, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | .. rameno jede, nejede koleno |
To je tady normalka, za chvilku to budou lokty, pak zada a porad dokola. Je videt, ze sem patris _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st únor 22, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
... no tak hurá ... ten loket už se ozývá, takže stačí dorazit záda a iniciační rituál bude završen
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
24.2.2012
benchpress
16x 25kg
6x 40kg
4x 45kg …
2x 47,5kg
6x 37,5kg
6x 37,5kg
6x 37,5kg
6x 37,5kg
8x 35kg
tlak na šikmé s j.č.
4x12x 14
dřep
4x8x50kg
hyperextenze
4x12x10kg
záda-horní kladka
4x10x6ks … k hrudníku
shyby podhmat
4x8
biceps j.č.
2x8x11kg
2x10x9
břicho
na stroji
4x30x45kg
"zob" jsem nakonec rozhodila na 3 CEE před, 3 BCAA po ... nevím, jestli je to tak úplně optimální, ale všechno jelo jak mělo, unavená moc nejsem a jako jediné negativum tréninku se dá označit fakt, že jsem si zapomněla tepláky... jo, takže lecitin ještě
a moudro dne: únor bílý, sílí pole ... pičovole
Naposledy upravil e-witch dne so únor 25, 2012 7:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Máš fakt moc pěkný váhy a můj obdiv (a to nejen proto, že tu máte log asi jen 2  ).
A už si začala brát ten kreatin? Docela by mě zajímalo, jak ho pak pocítíš. Kluci tady toho mají mraky, ale názor méně vážící holky by mě zajímal víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
... děkuji, ... ty váhy přibývají postupně, po gramech, tak mi připadají v lepším případě přiměřené ... jako umění mi přijde spíš zvedat pořád to samé a dokázat u toho vytrvat několik let
... kreatin jsem dnes dala první den, takže je brzo na nějaké závěry,... dařilo se, ale to někdy bývá i po chlebu s máslem :)... jediné, co mi přišlo trochu jiné, byl stav po tréninku, taková nedocvičenost, či co ... pocit, že ještě dost zmůžu, ale přitom nejspíš už nemůžu
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so únor 25, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
... úprava tréninku
lepší rozvržení na 2 "společenské" a 2 lehčí domácí
... podstatnější změna - na úkor plavání
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
... jj, děkuji, máš pravdu Tracey ... je sice fakt, že mi nohy v poslední době celkem "naskočily", ale mám dojem, že spíš jen co do objemu, než do síly ... do tréninků v posilovně sice můžu zase zařadit nějaké to "rage against the machine" ( předkop., zakop., rozhoďnožky)  , ale moc prostoru tam pro to už nemám ... do domácího trenálu ve středu ale mohu klidně vlomit třeba plié dřepy a výpady s jč (nebo jak se jmenuje plížení jako když neseš partyzánům svačinu) ... nebo co bys mi radila?
| Peter Ustinov napsal: |
nebudes mit po tom nedelnim treningu v pondeli znicena ramena a tricaky? |
... to ti slíbit nemohu , ale ta nedělní ramana jsou myšlená spíš jako rehabilitace s 2kg jč ... a tricák myslíš z toho veslování ? potřebuju nutně posílit záda a lepší alternativa mě v domácích podmínkách nenapadla ... ?
uvidíme, ale pořád je to asi na tyto partie lepší než to plavání ...
... nějakou aerobku tam zas zařadím, až mě pracovní povinnosti donutí k dalším změnám, což může být i za pár týdnů
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... jj, děkuji, máš pravdu Tracey ... je sice fakt, že mi nohy v poslední době celkem "naskočily", ale mám dojem, že spíš jen co do objemu, než do síly ... do tréninků v posilovně sice můžu zase zařadit nějaké to "rage against the machine" ( předkop., zakop., rozhoďnožky) , ale moc prostoru tam pro to už nemám ... do domácího trenálu ve středu ale mohu klidně vlomit třeba plié dřepy a výpady s jč (nebo jak se jmenuje plížení jako když neseš partyzánům svačinu) ... nebo co bys mi radila? |
Výpady každopádně, něco taky na hamstringy (já mám nejradši MT s napnutýma nohama), určitě by Ti neuškodily ani dřepy s výskokem. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|