Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: út únor 14, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale nedelej, urcite ty vsechny zmrzlinky sly do masa
Frozz.

PříspěvekZaslal: út únor 14, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro 100kg? Ty kokso a já myslel (podle videí, no offense), že máš tak 85kg, jsi asi dost vysokej. Na kolik chceš shodit? 90? Na CF je 98kg asi dost co ...
cocman

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2012 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S moji vyskou je crossfit celkem na pytel no. Protoze ti chlapci prumerne meri tak 175 a maji neco kolem 90 kilo...to ja bych musel mit 110 kilo, aby to vyvazilo ten pomer vyska vaha (194 cm). Jenze se 110 kilama behat nebo delat shyby vazne neni idealni. No na tom videu jsem mel tak 94 myslim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcerejsi trenink:

Baseline : ROM drills. 4 Rounds: Frog Complex (35,40,45,50)

Strength : Work up to 3RM Deadlift (150, slo by i vic, ale necejtil sem se nejak)

Stamina : 5 Rounds, not timed: 10x deadlift 112.5, 15x Box Jump velka bedna plus 3 kotouce , 10x tahani gumolana..zase takova nahrada za buddy carry a sranda to teda nebyla

Dalsi cviceni sem uz bohuzel nestihnul, ale dneska to 100% nepravim :)

Frog complex:
marash

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten frog complex je to samý jako bear complex ne? Nebo je tam nějakej rozdíl?
cocman

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdil je ten, ze to provadis jako jeden pohyb..u bear complexu bys to mel oddelovat ty jednotlivy cviky.
cocman

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcerejsi trenink

I Faze

Baseline: ROM Drills. 4 rounds: 3x Dip+shrug, 3x Hang power clean, 3x Front squat, 3x Jerk (20,20,30,30).

Strength: 5 (60)-5 (80)-5 (90)-3 (100)-3 (105)-3 (110)-3 (115)-3 (120) Front squat
Ta 120ka uz byla celkem na hranici. Prvni2opakovani sitroufnurict, ze byly ukazkovy,ale to posledni uz sem musel trochu predklonit.

Stamina: 5 Rounds, not timed: 5x Front Squat @ 90% 3 RM (107,5), 10x Burpee pull ups, 30vterin vydrz ve vzporu na kruzich.

II Faze

WOD

7 burpees
7 box jumps
7 pull ups
7 V-ups
7 kliku s uvolnenim
7 vypadu na kazdou (15+15)
7 wall balls

7x

Time:2959

Prvni tri kola sem jel v prumeru asi za 3 minuty jedno, ale pak se dostavila unava nohou hlavne pri vypadech. A od ty doby to uz bylo peklo. Vypotil sem se slusne. Prvni tri kola sem jel celkem na doraz, ale kdyz sem videl, ze to nedam za 21:00, tak uz sem zvolnil.
cocman

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak to tu flakam, tak sem si rekl, ze budu psat jenom cviceni, ktery chci mit nejak poznamenany.

Takze 30 Muscle upu - 10:50 slo by to rychleji, ale az u posledni 10tky jsem prisel na uchop a tempo
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cocmane, existujé nějaká pravidla, jak sestavit crossfit trénink? Myslím, co má obsahovat část Strength, stamina, speed. Jak je kombinovat. Nebo je spíš doporučené čerpat z již hotových tréninků a WODů?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Sonny360

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Cocmane, existujé nějaká pravidla, jak sestavit crossfit trénink? Myslím, co má obsahovat část Strength, stamina, speed. Jak je kombinovat. Nebo je spíš doporučené čerpat z již hotových tréninků a WODů?

mě pomohl tento dokument
http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Seminars_TrainingGuide_REV122011.pdf
myslím že ho sem dával seva...
mrkni na stránku 84 a dál...
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak prvni cviceni kvalifikace bidnych 79 anglicaku.

Druhy cviceni: Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 10 minutes of:

30 Snatch (M 75 / F 45 lbs)
30 Snatch (M 135 / F 75 lbs)
30 Snatch (M 165 / F 100 lbs)
Max Rep Snatch (M 210 / F 120 lbs)

Skore 63. Slo by i vic, ale uz neni kdy to zopakovat. Ale celkem dobry, kdyz mam max 75 :-D. A vahy si prehazuje atlet sam. Nikdo mu nepomaha
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sonny díky, perfektní knížka se zdá. Já si toho všiml až dnes. No, kde jsem už mohl bejt :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Tak prvni cviceni kvalifikace bidnych 79 anglicaku.

Druhy cviceni: Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 10 minutes of:

30 Snatch (M 75 / F 45 lbs)
30 Snatch (M 135 / F 75 lbs)
30 Snatch (M 165 / F 100 lbs)
Max Rep Snatch (M 210 / F 120 lbs)

Skore 63. Slo by i vic, ale uz neni kdy to zopakovat. Ale celkem dobry, kdyz mam max 75 :-D. A vahy si prehazuje atlet sam. Nikdo mu nepomaha

Kde tě najdu mezi atlety? Tedy civilní jméno, předpokládám, že jsi registrovanej, protože s takovým výkonem by byla škoda jet jen tak ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Nejak to tu flakam, tak sem si rekl, ze budu psat jenom cviceni, ktery chci mit nejak poznamenany.

Takze 30 Muscle upu - 10:50 slo by to rychleji, ale az u posledni 10tky jsem prisel na uchop a tempo

máš to na doskok? já mám kruhy z kleku a jsem rád, když tam tu prdel vytáhnu 3x za sebou :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si dovolim odpovědět za cocmana, snad mu to nebude vadit a ve středu se mi nepomstí

http://games.crossfit.com/athlete/5484

EDIT: budeš ve středu v LA, už jsem domluvenej s Honzou, že přijdem na návštěvu :D

Naposledy upravil Loudy dne ne březen 04, 2012 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: