|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
tak si dej hovězí steak s 200g+ pečiva a pak malátná nebudeš...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si dal 600g pečených plátků z brambor, zbytek vepřových jater cca 100g a k tomu 3 volský oka. Po 3 hodinách jsem si žádnýho katabolismu nevšiml... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| constancia napsal: | | po 3 hodinách se člověk dostává do fáze katabolismu.Já jsem tak naučená a pokud nic za 3 hod nesním,tak už nevydržim :-D a jsem malátná. Ale záleží na každým.Člověk si to musí vypozorovat. |
jestli si myslis, ze po 3 hodinach pustu se ti zacnou rozkladat svaly, tak se z toho mytu rychle uvedom, nebo budes mit zbytecny starosti v zivote navic... ani po jednom dni pustu ti neubude z masa.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
každý to snáší jinak.Je pravda,že pokud se nacpeš,tak za 3 hodiny ti to akorát tak slehne.Já si to ale raději rozdělim do více porcí,páč je my pak z přežrání špatně.Záleží taky na aktivitách a metabolismu.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
Katabolismus neni to, ze mas hlad ... to ze po trech hodinach dostanes hlad je mozny a pravdivy, ale, ze by se ti zacali rozpadat svaly je hovadina.
Naopak je mnohdy pust prospesnej pro telo. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | Katabolismus neni to, ze mas hlad ... to ze po trech hodinach dostanes hlad je mozny a pravdivy, ale, ze by se ti zacali rozpadat svaly je hovadina. |
Co ty víš? Třeba má lepru
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
 Tak jakto že se to všude píše?
Např.Má se jíst každé tři hodiny,jinak si tělo bere energii z bílkovin,posléze se začnou rozpadat svaly?
OK.Možná ne po 3 hodinách,ale po 4 už jo
No nic.Je to fuk.
Někde píšou to,někde to.
Mě vyhovuje jíst každé tři hodiny a tečka
končim,ještě se tu proti mě spiknete
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
Moc teorie. Měj vydatnou snídani, oběd, večeři a dej si něco zdravýho na svačiny, neflákej to ve fitku a jseš v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Taky ještě záleží na tom, jak se na to díváš, třeba rozklad (katabolismus) přijaté potravy, je celkem vítaná věc.
Podobných hlášek s těmahle smajlíka by se sem dalo nasekat celkem hodně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Stravuje se nejlíp, vypadá nejlíp, všem poradí, za 14 dní se urazí a za tři měsíce se objeví nová, stejně chytrá. To je koloběh života _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|