|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
To mluvíš jako o mně?
Tak k tomu ti akorát řeknu,že nemám proč se urážet.
neřikám že Já dělám vše nejlíp-a to bych mohla říct o Tobě taky
neřikám ani že vypadám nejlíp.Je vidět že mně prostě opravdu neznáš
nikoho nenutím můj názor přijmout
všichni se mílí a na někoho působí něco jinak než na druhého
Nechápu co jsem svým prvním komentářem natolik posrala,že je tu kvůli tomu takový ,,humbuk".
Kritizujete můj názor,což je v pořádku,pokud jste si jisti svou pravdou.Stravu a tréning nemám nastudovaný jen z knih a internetu,ale i od nutriční terapeutky.
KLID NE?
Já vim jsem jenom nějaká pipina co má debilní keci a radí svý primitivní vědomosti,jestli vůbec nějaký mám  A právě proto chodím na forum abych mých vědomostí nabyla z vašim dokonalých rad
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
A kde podle tebe leží Praha?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
nutriční terapeutka...a sme doma..nebodaj nejaký herba life? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nutriční terapeutka...a sme doma..nebodaj nejaký herba life? |
nebo ta, se kterou si sedl saleb nedávno :D ta byla taky pro
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
O Herbalife ani nemluv :-D .... Znám! A ne mluvím o výživové poradkyni ,-) omlouvám se za můj výraz
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| constancia napsal: | | O Herbalife ani nemluv :-D .... Znám! A ne mluvím o výživové poradkyni ,-) omlouvám se za můj výraz |
hehe ok, kždopádne nemusíš mať strach o nijaký katabolizmus, ani o nič podobného, ak máš jedlá rozdelené počas dňa tak do 5-6 porcií s rozumným pomerom bielkovín, sachrov, tuku vzhľadom na tvoju tel. hmotnosť a pod. a pred spaním, alebo ako posl. jedlo si dáš niečo s pomalšie tráviteľnými bielkovinami, to je tá celá alchýmia:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Jak můžeš napsat dvě stejná slova v jedné větě, jedno napsat správně a druhé ne.. Hlava mi to nebere.
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jak můžeš napsat dvě stejná slova v jedné větě, jedno napsat správně a druhé ne.. Hlava mi to nebere. |
Co jsem zase napsala špatně tentokrát?
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:31 pm Předmět: |
|
|
To je nějaká provokace zase celý _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| constancia napsal: | | Moocha napsal: | | Jak můžeš napsat dvě stejná slova v jedné větě, jedno napsat správně a druhé ne.. Hlava mi to nebere. |
Co jsem zase napsala špatně tentokrát?
|
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil constancia dne pá únor 10, 2012 10:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
rozklad a rozklat - jseš postižená ? _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
constancia
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | rozklad a rozklat - jseš postižená ? |
Asi jo.Jinak bych sem vůbec nelezla.
Nevěděla jsem že za to že se člověk přidá do debaty,napíše špatně slovo a já nevim co ještě,že by jste ho hned odsoudily.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|