Strava, cvičení apod.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava, cvičení apod.  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Strava, cvičení apod.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="guruhonza"]
constancia napsal:
Merrao napsal:
Slovo "alespoň" je zavádějící. Slovo "alespoň" značí 6x a více.
A slovo MUSÍTE je ještě horší.
Výživa není jednosměrná. Je ovlivnitelná mnoha faktory a říkám ti, že najdu stejně zdravého člověka co jí 3x denně jako toho, co jí 5x denně. To je vše.

Nemluvím o zdraví,ale nabírání svalů.

... nemluvíš ani o tomhle bohužel. Možná si to myslíš, ale nemluvíš...[/ quote]

I to je dost možný.Každopádně,já jsem zatím s nabíráním spokojená ,-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

constancia / barca, myslim si, ze nema cenu tady ukazovat clanky a rady nekterych jinych lidi, myslim si, ze nemas tolik zkusenosti abys mohla radit a usuzovat zavery z par rad na internetu nebo toho kde si co cetla. Nechci ti krivdit, ale opravdu takovym zpusobem jakym jednas ty vznikaji zbytecna dogmata je spousta stravovacich navyku, ktere praktikuji i uspesni kulturiste kde se ji 5x nebo i 3x denne a funguje to ...

Spousta lidi dosahuje mnhem lepsich vysledku at uz kvuli tomu ze toho tolik neresi nebo kvuli tomu ze nejsou neustale ve stresu z toho, ze si nedali jedno jidlo.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

problém je skôr ten, že akokoľvek sme jej tu prezentovali, čo a ako + opakovane uisťovali, že sa nemá nejakého katabolizmu a pod. báť, tak akoby si z toho nič nezobrala a stále si hudie to svoje, komu niet rady, tomu niet pomoci.
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Prasopes."] constancia / barca, myslim si, ze nema cenu tady ukazovat clanky a rady nekterych jinych lidi, myslim si, ze nemas tolik zkusenosti abys mohla radit a usuzovat zavery z par rad na internetu nebo toho kde si co cetla. Nechci ti krivdit, ale opravdu takovym zpusobem jakym jednas ty vznikaji zbytecna dogmata je spousta stravovacich navyku, ktere praktikuji i uspesni kulturiste kde se ji 5x nebo i 3x denne a funguje to ...

Spousta lidi dosahuje mnhem lepsich vysledku at uz kvuli tomu ze toho tolik neresi nebo kvuli tomu ze nejsou neustale ve stresu z toho, ze si nedali jedno jidlo.[/ quote]

S tím s tebou můžu naprosto souhlasit.Ale řekla bych že také závisí na typu člověka (ektomorf,endomorf...).Jak řikám,nenutím nikoho svůj názor přijmout,a jsem ráda že jsem se o tom pobavila.

A k těm zkušenostím.
Tyto témata jako je sport a výživa mě velice baví.Což tu nejsem jediná.Proto čtu hodně knih (od medicíny až po klasické knihy sportů od různého roku vydání),článků,chodím na semináře a sportovní výstavy,abych se dozvěděla teorii.Až nějakou teorii zjistím,snažím se zjistit také její efekt v praxy.Je to pro mě vždy motivace,proč zkusit něco nového.Bohužel,nemám na to ještě ,,papír",ale snad se to brzy změní.Až si na něj vydělám.Licence ovšem stále neznamená:Víš vše ,-)
Souhlasím s tím že můj věk a zkušenosti nejsou natolik velké,abych mohla radit.Tvé ale jistě jsou,že?
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
problém je skôr ten, že akokoľvek sme jej tu prezentovali, čo a ako + opakovane uisťovali, že sa nemá nejakého katabolizmu a pod. báť, tak akoby si z toho nič nezobrala a stále si hudie to svoje, komu niet rady, tomu niet pomoci.

Mě je rady a pomoci Věř! A budu ráda,pokud,až na to dojdu.....jestli na to dojdu...se to osvědčí

Každý si na to musí přijít sám.To je holt život.Já neustále čekám na to až přestanu být tak debilní .....
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většina tady constancii říkáte, že jíst 5x nebo 6x denně je vlastně zbytečné. Ovšem většina z vás se takto stravuje. Není to trochu divný? Určitě je lepší jíst vícekrát, tedy 5x nebo 6x denně.
Už třeba jenom z toho důvodu, že se živiny lépe využijí a tělo nemá tendenci ukládat na horší časy... a mohl bych pokračovat.
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Většina tady constancii říkáte, že jíst 5x nebo 6x denně je vlastně zbytečné. Ovšem většina z vás se takto stravuje. Není to trochu divný? Určitě je lepší jíst vícekrát, tedy 5x nebo 6x denně.
Už třeba jenom z toho důvodu, že se živiny lépe využijí a tělo nemá tendenci ukládat na horší časy... a mohl bych pokračovat.

Můj člověk :-) .Snad tě to neurazí :-D
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Ja si myslim, ze ji nikdo nerika, ze je to zbytecne nebo ze je to dokonce spatne, ale spise se ji snazi rict, ze jist kazde 2-3 hodiny se nesmi brat jako dogma. Jinak jist v mensich porcich kazde 3 hodiny je samozrejme v poradku.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Constancia, spíš hned neběžím na kulturistické fórum s tím, že sem někde něco četl, někdo mi něco řekl a nepovažuji to za svou pravdu, ale snažím se o tom něco málo zjistit.

Jinak samotyp a stravovací návyky jsou něco jiného zase, pleteš hrušky a jablka. Například paleo dietu může držet jakej koliv typ, stejně jako jiné stravovací návyky, není to věc samotypu, ale něčeho jiného.

Ps. toto je první diskuze za x-let, kdy mne přestalo s někým opravdu bavit komunikovat, protože je to s tebou velice těžké, spojuješ dogmata a jak jsem řekl hrušky s jabkama, děláš z toho vlastní závěry a pak ukazuješ příklady rad vytržené z kontextu pro konkrétní lidi. S takovým člověkem je těžké komunikovat, minimálně pro mně. Takže se s tebou loučím.
Vesměs vše co řekneš obsahuje nějaké dogma nebo konkretizovanou radu, která v samépodstatě je vyřčená jako fakt blbost. Nebereš v potaz vůbec nic kolem a řeknu ti jednu krásnou věc, v životě a ani ve výživě není nic černé ani bílé a těch barev je tam mnohem víc.

Já se s tebou jak jsem řekl loučím, protože si myslím, že tendle topik by obsahoval až moc stránek než bysme tu vyřešili každou kravinu, co se dá na internetu přečíst.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

1. řeší se tu to, že "3 hodiny a pak je katabolismus" ...
2. ne nevyužije... nestačí to strávit a pak akorát prdíš

edit: 3. nehledě na to, že řešit takhle stravu a bát se, když za 2-3h nebude jídlo je docela stres vyvolávající záležitost...
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Pr!nc napsal:

1. řeší se tu to, že "3 hodiny a pak je katabolismus" ...
2. ne nevyužije... nestačí to strávit a pak akorát prdíš

Katabolismus byl odvolán.Nic méně myslela jsem tím,že si tělo začne brát ze zásob.Je jasné že ne katabolismus dojde později....až zásoby dojdou.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možná by se o tomhle hodil článek...

glykogen, trávení postavin (proteinů - možná kvůli nim si lidi myslet, že by se mělo jíst třeba i během těch 2 hodin)... potažmo poměr a dostatek aminokyselin
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dievča a ty cvičíš vôbec a pod. alebo si len študuješ matérie o stravovaní + sa to potom snažíš rozoberať na fórach? Radšej choď von a presne ako píšeš odmakaj si svoje, okús veci na sebe, na svojom tel. type, načerpaj skúsenosti, potom pokecáme amožno už ani nebude treba, bo množstvo vecí, nad ktorými teraz dumáš, ti už bude jasné:)
constancia

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
dievča a ty cvičíš vôbec a pod. alebo si len študuješ matérie o stravovaní + sa to potom snažíš rozoberať na fórach? Radšej choď von a presne ako píšeš odmakaj si svoje, okús veci na sebe, na svojom tel. type, načerpaj skúsenosti, potom pokecáme amožno už ani nebude treba, bo množstvo vecí, nad ktorými teraz dumáš, ti už bude jasné:)

Cvičit chodím.Určitě bych se do nečeho ale nevrhla bez žádných informací.To jsou potom chyby začátečníku,otázky typu:Dobrý den, chtěl by jsem začít posilovat, ale moc o tom nevím.....vždyt víš...
Takže pro to si o tom nejdřív přečtu.Pak začnu a zjištuji dál.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je prča jak se slovo katabolismus pokládá skoro za sprosté. A přitom polovina fora touží spíše po tom aby katabolismus u jejich organismu převládl na anabolickými ději

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strava, cvičení apod. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: