|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Solferino

|
Zaslal: po září 18, 2023 8:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska teda poslední těžký trénink před sobotními závody. Chtěl jsem něco odjet i předevčírem v sobotu, ale bylo to přetížené a unavené. Dojel jsem do 170x5, dal jsem to dvakrát a šel od toho, nemělo to smysl. Včera jen lehčí tlaky ve stoje, triceps jedu taky skoro každý den, a začíná to být znát, síla tam je. Na dnešní trénink jsem plánoval zkusit zase board, ale jakž takž jsem to rozcvičil i bez něj. Chtěl jsem dojet do základu a konec, řekl jsem si na těch 200 o dopomoc, a nakonec padlo 3x200, a to teď ještě lituju, že jsem nezkusil čtvrté. Asi bych to už sám nedal, ale mohl jsem zkusit zabojovat.. no takže teď asi ještě ve středu lehce něco pošudlit, a jinak už budu odpočívat. Shazování do kategorie -110kg jsem zavrhl, ve fitku po tréninku plný vody vážím cca 121, což je o kilo víc než na jaře. Takže se radši soustředím na lepší výkon než na shazování váhy. Přitom se mi ale zdá, že nejsem tak vyžraný jako jindy  vypadá to, že postavu daleko víc ničí fastfood než cukr, protože fastfood už se mi zřejmě natrvalo zhnusil a nejím už téměř nikde nic. A přestože sladkému se nijak moc nevyhýbám, nevypadám tak zpraseně jako jindy _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 19, 2023 6:24 am Předmět: |
|
|
Budu ti v sobotu držet palce (at nezaspis😁), az budu zapolit s tvoji druhou rozcvicovaci coby mym finalnim pokusem! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 19, 2023 9:56 am Předmět: |
|
|
taky budu držet palce! ta trojka až čtyřka s 200 vypadá slibně. do Vídně se nedostanu, i když žena by neprostestovala :D a v rozpisu soutěží to nevidím, takže přímý přenos asi taky nebude. ale hlavně, jak píše Ustinov, aby všechno klaplo na tvé straně!
|
|
nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: čt září 21, 2023 12:25 pm Předmět: |
|
|
Díky chlapi, no uvidíme, jak to dopadne. Tentokrát nemám takovou sebedůvěru jako na jaře, chybí tam několik těžkých tréninků s větší váhou. Ale možná toho ani nebylo tolik potřeba. Každopádně základ dám 200, pak 207,5 a 212,5. Takhle by to mohlo mít naději na úspěch. Ale taky uvidím v den závodů, jak to bude všechno celkově vypadat. Každopádně doufám, že by tam narozdíl od závodů v České Lípě mohla být pořádná platforma, která by umožnila zapřít se nohama, to celkem pomáhá při benči
Poslední trénink benče byl v úterý, to jsem dal lehčí váhy, jen aby se svaly trochu napumpovaly. Takže hodně široký úchop a 10x130,140,150. Při sérii se 140, když jsem si tak pomalu jel ty svoje stopky, tak u čtvrtého opakování ke mě přiběhl nějaký klučina a "zachránil" mě, když mi osu téměř vyrval z rukou a odložil ji do stojanu  prý to vypadalo, že už nemůžu  jistě, možná jsem mohl jevit větší známky života, ale záchranu jsem v ten moment opravdu nepotřeboval. Tak jsem mu poděkoval, že je tak všímavý a aktivní, protože příště by mohl pomoc někdo opravdu potřebovat, ale zároveň jsem ho varoval, že by se mohl se zlou potázat, kdyby tam místo mě ležel někdo temperamentnější
Dneska se zajdu jen tak trochu protáhnout a udělat si chuť k jídlu, pak budu už je relaxovat. Snad těch 212,5 padne, bylo by to dobré završení letošní sezóny. I když nějaké závody tam později ještě jsou, ale zatím nic neplánuju. _________________ Instagram: @bench_creep
|
|
nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so listopad 11, 2023 6:54 pm Předmět: |
|
|
Měl bych to tady zas trochu aktualizovat. Zapisovat pravidelně se mi nechce, protože moje tréninky jsou prostě mess bez hlavy a paty, a nechce se mi to psát ani později číst  Každopádně moje zápisy skončily před minulými závody, těch jsem se nezúčastnil, protože se mi podařilo se při předposledním tréninku zranit, tentokrát levý horní prsní sval. Naštěstí k tomu aspoň došlo ještě při zahřívací sérii myslím se 160kg, takže to nebylo úplně dramatické, ale samozřejmě naději na účast na závodech to definitivně pohřbilo. V následujících dnech se ukázalo, že to zase taková sranda nebude, protože se nedalo benčovat ani s 60kg a poprvé v mém benčařském životě jsem byl cca 14 dní úplně bez benče. Samozřejmě trénovat ostatní partie jsem mohl, dokonce i lehce tlaky nad hlavu. Jinak jsem ten prsní sval ale cítil i při přítazích v předklonu atd, takže všechno víceméně opatrně.
Po dvou týdnech jsem to začal opatrně zkoušet, a i když jsem cítil, že to ještě není úplně ok, pomaličku jsem se dostal na stovku a postupně přidával opakování, až jsem se dostal na pět sérií po deseti se 100kg. Měl jsem v té době dost volných dní, protože s ochlazením jsem chytil nějakou virózu a asi 14 dní jsem se toho nemohl úplně zbavit. Nicméně pak jsem začal pomalu přidávat váhu na činku. Žádné další závody v dohledu nejsou, tak jsem si řekl, že zůstanu u 5x10 a uvidíme, kam dojdu. Dneska bylo 5x10 se 155kg, i když to je samozřejmě spíš boj o přežití než nějaký precizně technický benčpres. Ale o to teď ani nejde. Ještě asi příště zkusím 160, 160x10 jsem ještě nikdy nedal a teď jsem tomu hodně blízko, kdybych dal aspoň 2-3 desítky, budu velice spokojený. Pak přejdu na jiný systém, a hlavně poctivé stopky. Tak, abych někdy na konci roku mohl vyzkoušet maxko, rád bych v gym podmínkách dal už bez dopomoci těch 220, možná i zkusil malinko víc. Pak deload a příprava na nějaké ty jarní soutěže. Takže tolik asi k aktuální situaci. Na všechny hlavní cviky jedu momentálně spíš vyšší počty opakování, akorát tlaky vestoje teď jsou trošku na vedlejší koleji. Jinak trénuju podle pocitu a snažím se nabrat nějaké ty svaly a vytvarovat postavu, ty správné partie. Celkem mě těší, že mi za poslední rok trochu porostly lýtka, stačilo je začít cvičit _________________ Instagram: @bench_creep
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|